Dodaj do ulubionych

Agencja reklamowa

11.08.16, 11:29
Witam wszystkich! Rozpoczynam działalność swojej firmy i szukam taniej, ale też solidnej i przede wszystkim twórczej agencji reklamowej. Znalazłam dość fajną agencję reklamową z Lublina aid.lublin.pl/. Podobają mi się ich projekty graficzne, są przemyślane i ciekawe. Co sądzicie? Mieliście z nią może jakąś styczność?
Obserwuj wątek
    • opolmedia_tomasz Re: Agencja reklamowa 25.10.16, 09:50
      Dostałem namiar na firmę reklamową gufi. Pierwsze co wszedłem na ich stronę www.gufi.com.pl - od razu się zniechęciłem - bo strona internetowa stara jak świat. Nie mniej jednak spróbowałem bo słyszałem o tej agencji dobre opinie i wysłałem zamówienie na wydrukowanie i rozklejenie plakatów. Chodziło mi w pierwszej kolejności o Kielce i Sandomierz. Jak się okazało firma zajmuje się reklamą nie tylko w tych miastach więc zleciłem plakatowanie również w Krakowie, Katowicach i Opolu. Do wykonywanej usługi nie miałem ani razu żadnych zastrzeżeń, dlatego współpracujemy od 3 lat. W zakresie plakatowania i reklamy mobilnej firmę gufi mogę rekomendować z czystym sumieniem i pełną odpowiedzialnością.
      • halina.wu Re: Agencja reklamowa 13.11.16, 20:28
        Warto też zadbać o wizerunek marki w internecie. W tej kwestii mogę polecić agencję reklamową iWizerunek. Profesjonalnie przeprowadzili audyt wizerunkowy i usunęli negatywne opinie dodawane przez nieuczciwą konkurencję.
    • marika120 Re: Agencja reklamowa 23.11.16, 08:27
      Stronę mojej firmy stawiała Like.Agency, jestem zadowolona. Wykonali terminowo projekt i realizację, na bieżąco ustalaliśmy poprawki, kontakt był płynny i bezproblemowy, a w efekcie mam stronę dostosowaną do wyświetlania na każdym urządzeniu smile Możesz przejrzeć szczegóły ich oferty tutaj: like.agency/pl/strony-internetowe-wroclaw/
    • esencjakk Re: Agencja reklamowa 01.12.16, 14:12
      Jeżeli chodzi o skuteczną agencję reklamową to mogę polecić ad-site.pl mają ciekawą ofertę.
    • esencjakk Re: Agencja reklamowa 01.12.16, 14:16
      Jeżeli szukasz może do nie końca taniej ale za to skutecznej agencji reklamowej to mogę polecić agencję ad-site.pl
    • gazetacz Re: Agencja reklamowa 15.12.16, 10:11
      Agencja ta pracuje dla nas. To nie jest agencja reklamowa. Robią więcej marketingu. Są szybkie, a wyniki są mierzalne.

monolo.eu/project/reklamni_kampan/
    • marekwalczak00 Re: Agencja reklamowa 18.01.17, 10:36
      Nie pamiętam czy już polecałem ale warto poznać ich ofertę. Bardzo skuteczna i przede wszystkim relatywnie tania, szybko działająca z dużym wyczuciem. Polecam samart.pl
    • danielooo832288 Re: Agencja reklamowa 02.06.17, 12:13
      Hejmoge Ci polecić firmę mediacomplex.pl/ specjalizuja sie w reklamie w internecie czyli pozycjonowanie i reklam adwords, bardzo pomogli mi w promocji mojej firmy.
    • premium_hi_end Re: Agencja reklamowa 12.02.18, 13:02
      Czy poszukujesz firmy z jakiegoś konkretnego regionu? W naszej firmie współpracujemy z firmą z oznakujbiuro.pl z Warszawy. Kontakt dostaliśmy od naszego architekta wnętrz i po kilku realizacjach też z czystym sumieniem mogę polecić
    • konta.ktowy Re: Agencja reklamowa 16.02.18, 15:11
      Polecamy współpracę z: colorvision.pl/ projekty są profesjonane, ceny konkurencyjne a Panowie zawsze służą wsparciem smile
    • sikorka1991 Re: Agencja reklamowa 07.08.18, 10:54
      Kiedy zakładałem swoją firmę stało przede mną wiele dylematów. Z niektórymi umiałem sobie poradzić, ale w momencie kiedy powstawały takie pytania jak to czego oczekują klienci, co im muszę zapewnić, kiedy i jak to byłem zrozpaczony. Nie da się wejść w głowę każdego, a jak sobie poradzić z tysiącami, różnymi klientami! Spróbowałem skorzystać z usług badanie-opinii.pl zadałem pytania moim potencjalnym klientom przez ankiety, uzyskałem odpowiedzi w ciągu paru dni, dzięki czemu mogłem pewnie ruszać ze swoim biznesem na rynek. Naprawdę polecam każdemu!
    • izabella78 Re: Agencja reklamowa 07.12.18, 10:56
      Ja mogę polecić firmę z Wrocławia: Marketing Studio. Jeśli projektów graficznych jest sporo - można się z nimi rozliczać ryczałtem (czyli brak pojedynczych wycen na każdy projekt, obowiązuje stała miesięczna kwota z limitem ilości projektów), swojego grafika możesz mieć już za 1500zł netto miesięcznie, co wychodzi taniej, niż zatrudnianie pracownika na etat. Mało tego - realizują wydruki w doskonałej jakości przy zachowaniu atrakcyjnych cen. Oprócz tego - administrują stronami internetowymi, przyspieszają witryny i optymalizują pod kątem SEO. Jeśli komuś mało - napiszą scenariusz i zrealizują film reklamowy dla Twojej firmy. Niesamowici ludzie! Z czystym sumieniem mogę polecić!
    • mariao13 Re: Agencja reklamowa 07.12.18, 15:27
      UWAGA! Uważajcie na firmę reklamową SamArt ul. Bat. Chłopskich 7, 32-020 Wieliczka. Chcą żeby za kasetony reklamowe płacić z góry bez żadnej umowy kupna sprzedaży i bez faktury vat. Nie dają żadnego dokumentu na który można by się później powołać ewentualnie w Sądzie. Nie ma mowy żeby Klient zapłacił przy odbiorze towaru. Nie zamawiajcie bo pożegnacie się ze swoimi pieniędzmi. Nie dajcie się nabić w butelkę.
      • samart_agencja_reklamowa Re: Agencja reklamowa 09.01.19, 16:33
        Szanowna Pani Mario,

Informujemy, że wprowadza Pani w błąd naszych potencjalnych Klientów, którzy opierając się na Pani - nie polegającym na rzeczywistości - wpisie na forum, mogą zrezygnować z naszych usług, co z każdym dniem naraża nas na prawdopodobne straty finansowe. Każde zdanie Pani komentarza jest nieprawdziwe. Będąc tym samym pomówieniem.

Zażądała Pani umowy przedprodukcyjnej, która została przesłana i bez żadnych zastrzeżeń podpisana. Zaliczka na wykonanie kasetonu i innych materiałów reklamowych została wpłacona na nasze konto na podstawie faktury vat proforma. Na tej podstawie otrzymała Pani fakturę zaliczkę, a po zakończonej realizacji fakturę końcową.

Wyprodukowane przez nas materiały reklamowe (nie tylko kaseton), zostały przez Panią odebrane i opłacone bez najmniejszych uwag. Zawarta sugestia, że chcemy realizować zlecenia bez faktur jest pomówieniem. Na potwierdzenie naszych słów mamy zachowaną pełną korespondencję mailową wraz załącznikami faktur: wewnętrznych proforma i vat.

Przez 25 lat działalności wszyscy nasi Klienci rozumieli warunki zamówień przy pierwszym kontakcie, jasno opisane na naszej stronie internetowej. Rozumiemy jednocześnie, że nasze doświadczenie i dobre ceny skłoniły Panią do zamówienia towarów i usług w naszej firmie, a nie lokalnie - na terenie Warszawy - gdzie prowadzi Pani działalność.

W związku z powyższym, zgodnie z polskim prawem, wzywamy Panią do napisania stosownego sprostowania zgodnego z prawdą i stanem faktycznym realizacji usługi. W przeciwnym wypadku będziemy zmuszeni uruchomić procedurę prawną, mającą na celu odzyskanie poniesionych strat wizerunkowych.

O powyższym fakcie zostanie Pani poinformowana zarówno drogą mailową, jaki i osobnym pismem z reprezentującej nas Kancelarii Prawnej.

Z poważaniem
        Właściciel: Jarosław Rozumek (SamArt Jarosław Rozumek)

32-020 Wieliczka, Batalionów Chłopskich 7
        e-mail: biuro(at)samart.pl
        tel. +48 12 291 50 05 / tel. fax +48 12 278 55 05
        mobile: +48 509 502 401

• mariao13 Re: Agencja reklamowa 21.01.19, 16:07
        Sprostowanie komentarza dot. SamArt. W efekcie końcowym firma reklamowa na moją prośbę przychyliła się na zawarcie umowy kupna-sprzedaży na materiały reklamowe. Zamówienie zotało pozytywnie zakończone.
    • 5en50r Re: Agencja reklamowa 07.01.19, 09:10
      Witam! Chciałbym zaproponować pochylenie się nad firmą Vsweb. Firma jest co prawda od roku na rynku ale sprawdza się zajebiście. Robią świetne strony internetowe, czy sklepy. Do tego super rzeczą jest to że mają u siebie w ofercie masę innych usług. Najbardziej mnie zainteresowała analiza konkurencji. Świetna sprawa, oczywiście też na plus jest fakt, że chcą wejść z tobą w pełną współprace a nie byś wywalił kasę i później radź sobie sam. Dodatkowo nie są oni zbyt drodzy, bo jak to sobie przeliczę w skali miesiąca to taniej mi wynająć całą agencje niż jedną osobę na etacie, więc z punktu widzenia firmy jest to super sprawa.
    • 10miriam10 Re: Agencja reklamowa 06.02.19, 10:49
      A będziecie może na Remadays w czwartek albo piątek w Nadarzynie? Chętnie bym podeszła do stoiska porozmawiać.
    • lilianka1212 Re: Agencja reklamowa 13.02.19, 09:49
      Polecam Agencję Interaktywną PageArt w Warszawie pageart.pl/. Miałam okazję korzystać z ich usług graficznych i wyszło na prawdę świetnie. Poza tym cena w porównaniu do innych agencji była ok dlatego też ich wybrałam.
    • wiktorx09 Re: Agencja reklamowa 05.03.19, 08:40
      Polecam kumaciogarnieci.pl/ - profesjonalna agencja reklamowa, współpracujemy od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolony
    • prackac Re: Agencja reklamowa 05.03.19, 18:41
      Ja współpracowałem z kilkoma podmiotami, jednak ostatnio zdecydowałem się na współpracę z agencją marketingową e-prom.com.pl/ dzięki której moja strona została zoptymalizowana, uzupełniona o treści i jest pozycjonowania i to z rewelacyjnymi skutkami
    • iwonka005 Re: Agencja reklamowa 11.03.19, 13:43
      Najlepszy producent reklam zewnętrznych w Lublinie to multi-pleks.com/ robiłam u nich kilka reklam i drukuję stale banery.
    • agarst Re: Agencja reklamowa 19.04.19, 15:41
      Jestem w stanie polecić dobrą firmę z Krakowa. Prowadzę swój mały biznes własnie w tym mieście, nie będe się tutaj rozpisywał jaki jest to biznes, ale jestem zadowolony z prowadzonych działań
      firma objęła swoja opieką stronę firmy, którą pozycjonuje
      prowadzi mi kampanie na facebooku ( mam fan page i ciągle publikujemy różnego rodzaju konkursy)
      jak również reklamę w sieci
      Tutaj jest ich stronka aliso.pl
    • miranna1 Re: Agencja reklamowa 13.05.19, 10:57
      Są różne typy agencji reklamowych, więc nie wiem o co dokładnie Ci chodzi. Ja korzystam z usług billboard sp. z o.o- wielkiformat.pl, która wynajmuje, drukuje i montuje reklamy. Jestem bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o inne metody promocji to radzę sobie sama, bo nieźle sobie radzę w internecie itp. Grafikę też tworzę sama, ale wiem, że jest multum firm, które się tym zajmują, więc tu problemu nie powinno być.
    • skyfall001 Re: Agencja reklamowa 17.05.19, 12:06
      Tania i solidna? Powodzenia! Jak chce się porządną reklamę, to siłą rzeczy trzeba liczyć się z kosztami, w innym wypadku w najlepszym razie rezultaty będą marne albo wcale, a w najgorszym, wizerunek firmy mocno ucierpi.
    • kingus23 Re: Agencja reklamowa 26.07.19, 13:24
      Sama mogę polecić firmę LEVEL 5 w Lublinie. Szybka i profesjonalna usługa, myślę że sprawdzić ich możliwości. Sama korzystałam i byłam zadowolona z ich usługi. Jakby ktoś chciał zostawiam linka smile i jeszcze raz polecam
      level5.pl/
    • karolekwegrzyn2020 Re: Agencja reklamowa 13.01.22, 22:03
      Jak co roku warto wybrać się na targi reklamy.
      RemaDays Warsaw 2022 zapowiadają się niezwykle ciekawie. Dużo informacji na temat reklamy dla rozwoju swojej firmy
    • karolekwegrzyn2020 Re: Agencja reklamowa 19.01.22, 21:12
      Aby lepiej poznać reklamę warto uczestniczyć w targach. Międzynarodowe targi reklamy i druku w tym roku odbędą się w Warszawie. o jedna z największych imprez targowych branży reklamowej na świecie. Polecam jak co roku.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka