Dodaj do ulubionych

Jakie formy reklamy polecacie? (motoryzacja)

29.03.18, 12:39
Jak w temacie, szukam kreatywnej formy reklamy dla nowo powstałej firmy (branża motoryzacyjna), ulotki i plakaty mnie jakoś nie przekonują. Może długopisy, smycze, czy co tam jeszcze można zrobić? Fajnie gdyby zmieścila się strona www i małe logo

Piszcie co polecacie i jakiej firmy, z góry dzięki
Tomek
Obserwuj wątek
    • karolmielczarek Re: Jakie formy reklamy polecacie? (motoryzacja) 30.03.18, 10:52
      Odpisałem już na Polecam nie polecam, ale na wszelki wyślę też tu smile
      Smycze, breloczki do kluczyków, na fb chyba opaskireklamowe.pl widziałem też opaski na rekę z logo audi, może mogą zrobić też inne marki i dołożyć Twoje www
    • zipp1989 Re: Jakie formy reklamy polecacie? (motoryzacja) 18.04.18, 13:10
      Masz racje, gadżety reklamowe są świetnym pomysłem, aby zaistnieć na rynku. Gdy sama zakładałam firmę skorzystałam z usług agencji TechMedia. Oferują oni duży wybór gadżetów m.in.: ceramika, tekstylia, gadżety biurowe, elektronika i wiele, wiele innych. Ponadto specjaliści doradzą jaki gadżet sprawdzi się najlepiej w danej sytuacji.
      Podsyłam link do strony:
      www.tech-media.pl/
    • ezop0066 Re: Jakie formy reklamy polecacie? (motoryzacja) 17.05.18, 11:32
      W motoryzacji sprawdzi się profesjonalna fotografia części, olejów i innych produktów, które będziesz miał w sprzedaży. Fotografią biznesową zajmują się tutaj www.blik.info.pl/ i robią to niebywale dobrze smile Dobre zdjęcia potrafią skutecznie przyciągnąć klientów smile
    • patrykjaki72 Re: Jakie formy reklamy polecacie? (motoryzacja) 05.03.19, 21:18
      Osobiście polecam Wam napisać kilka artykułów sponsorowanych/reklamowych promujących waszą stronę czy sklep oraz umieszczenie ich na wysokiej jakości blogu. To jedna z najlepszych opcji zdobywania wartościowych linków. Jeśli zależy Wam na wysokiej pozycji w wyszukiwarce to napiszcie chociaż kilka artykułów. Polecam wam to miejsce: Artykuły sponsorowane na blogu Praktycznyblog.pl, content marketing, building link, SEO
    • mach0o Re: Jakie formy reklamy polecacie? (motoryzacja) 25.01.23, 20:58
      Bardzo polecam breloki z logiem brelokidrewniane.pl
      Sprawdzą się bardzo dobrze, ponieważ często przypinamy je do kluczy od samochodu. Tym sposobem twoja marka może mocno kojarzyć się z branżą motoryzacyjną. Możesz dodawać do zamówienia lub jeśli to warsztat sam przypiąć do kluczyków klienta i przedstawić to jako mały upominek.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka