tomek322 26.07.19, 13:07 Witam, chciałbym się z wami podzielić możliwościami firmy LEVEL 5. Piszę gdyż jestem bardzo zadowolony z ich osiągów oraz podejścia do klienta. Na prawdę wzorowa usługa i czysty profesjonalizm level5.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martyna43 Re: Polecam reklamę 26.07.19, 13:13 Zgadza się też kiedyś korzystałam , bardzo miła pani mnie obsługiwała i byłam bardzo zadowolona z jej usługi Odpowiedz Link
szymon.hrapkowicz Re: Polecam reklamę 26.08.19, 19:56 Ja mogę z czystym sumieniem polecić produkt który oferujemy bardzo często naszym klientom, a mianowicie taśma z nadrukiem firmowym. Produkt kupujemy w firmie BB TAPES Więcej szczegółów dotyczących samego wyboru taśmy - rodzaj kleju , grubość folii itp.znajdziecie tutaj: bbtapes.pl/product/tasmy-z-nadrukiem/ Taśmy z nadrukiem są mega popularne w tych czasach bo ich cena przy większej ilości jest niewiele wyższa niż cena tradycyjnej taśmy samoprzylepne. Odpowiedz Link
niranddel Re: Polecam reklamę 26.07.19, 13:18 Kiedyś widziałem ich ogłoszenie, ciekawe ile w tym prawdy, ale myślę że też skorzystam z ich usługi i wyjdzie w praniu Odpowiedz Link
jarekcda Re: Polecam reklamę 06.06.20, 18:04 Dobrze ostatnio działają artykuły sponsorowane na reklamowana stronę. Na artykuł reklamowy wykupuje się miejsce na blogu lug stronie www o zbliżonej tematyce do naszej. Taki artykuł można dodać tu katalogifirm.com.pl/blog/ Odpowiedz Link
maximilian1987 Re: Polecam reklamę 11.12.21, 00:46 Ja z całego serca polecam platformę firmabook.eu Maja tam wszystko w jednym miejscu co daje nam ogromne pole do popisu bo daje nam reklamę, pozycjonowanie, marketing, i spr wiarygodność innej firm z miejsca na stronie mega sorawa Odpowiedz Link