Dodaj do ulubionych

Polecam reklamę

26.07.19, 13:07
Witam, chciałbym się z wami podzielić możliwościami firmy LEVEL 5.
Piszę gdyż jestem bardzo zadowolony z ich osiągów oraz podejścia do klienta. Na prawdę wzorowa usługa i czysty profesjonalizm big_grin

level5.pl/
Obserwuj wątek
    • martyna43 Re: Polecam reklamę 26.07.19, 13:13
      Zgadza się też kiedyś korzystałam smile , bardzo miła pani mnie obsługiwała i byłam bardzo zadowolona z jej usługi
      • szymon.hrapkowicz Re: Polecam reklamę 26.08.19, 19:56
        Ja mogę z czystym sumieniem polecić produkt który oferujemy bardzo często naszym klientom, a mianowicie taśma z nadrukiem firmowym.
        Produkt kupujemy w firmie BB TAPES
        Więcej szczegółów dotyczących samego wyboru taśmy - rodzaj kleju , grubość folii itp.znajdziecie tutaj:
        bbtapes.pl/product/tasmy-z-nadrukiem/

Taśmy z nadrukiem są mega popularne w tych czasach bo ich cena przy większej ilości jest niewiele wyższa niż cena tradycyjnej taśmy samoprzylepne.
    • niranddel Re: Polecam reklamę 26.07.19, 13:18
      Kiedyś widziałem ich ogłoszenie, ciekawe ile w tym prawdy, ale myślę że też skorzystam z ich usługi i wyjdzie w praniu
    • jarekcda Re: Polecam reklamę 06.06.20, 18:04
      Dobrze ostatnio działają artykuły sponsorowane na reklamowana stronę. Na artykuł reklamowy wykupuje się miejsce na blogu lug stronie www o zbliżonej tematyce do naszej. Taki artykuł można dodać tu katalogifirm.com.pl/blog/
      • maximilian1987 Re: Polecam reklamę 11.12.21, 00:46
        Ja z całego serca polecam platformę firmabook.eu
        Maja tam wszystko w jednym miejscu co daje nam ogromne pole do popisu bo daje nam reklamę, pozycjonowanie, marketing, i spr wiarygodność innej firm z miejsca na stronie mega sorawa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka