pieskuba 07.11.04, 22:16 bo mnie bardzo :o))) pieskuba Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gillbill Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 08.11.04, 09:25 zwłaszcza tak modne teraz niegramatyczne mówienie "na głoda" pfuuuuuu..... koszmar . niedługo wszystko bedzie z koncówką "a" i bedziemy popijać np. koniaka wiejszczyzna i tyle Odpowiedz Link
rzulw Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 08.11.04, 09:56 hie hie bardzo mi się podoba to, co się dzieje z ustami i oczami "głoda" Odpowiedz Link
brytyjka Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 09.11.04, 14:23 mnie też się podoba o niebo lepsze od tych reklam, w których dzieciaki mrożą kamery [oj, gdyby tata się dowiedział] w lodówkach, żeby nagrać [jogurtgate??], kto "kradnie" ICH jogurt czy tam serek. i co? wychodzi na to, że mama kupiła, a sama zjeść nie może [kształtowanie postaw egoistycznych u dzieci]. a tu - zupełnie inaczej. mały głód i już i minki tej dziewczynki pzdr bryt Odpowiedz Link
ramm.stein Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 04.01.05, 14:30 Rafi.raf, dzięki za oryginalna wersję mojej ulubionej maksymy... Oscar Wilde rulez Odpowiedz Link
chiara76 Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 09.11.04, 16:24 Fajna reklama. I głód i dziewczynka "grają" super) Odpowiedz Link
saavage Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 11.11.04, 15:47 podoba dziewczynka jest też niezła, te minki i gesty DD Odpowiedz Link
motodawca1 Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 12.11.04, 02:41 mam wrażeni e ze w tej reklamie maczał palce Grzegorz Halama są jakies plotki o tym? Odpowiedz Link
vinca Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 05.12.04, 20:24 Jak na reklamę Danona naprawde niezła. Tak swoją droga kto zajmuje sie reklamą tej firmy? W większosci tragiczna żenada (np. "mój synek jest tak pomocny ze szok" Brrrrr!!) Odpowiedz Link
mamaemilii Czy podoba Wam się RADIOWY "mały głód"? 04.01.05, 15:51 Skoro watek podciagniety, to sie podziele wrazeniami. W tv bardzo sympatycznie odebralam reklame z malym glodem, ale radiowa to wielka porazka. A szkoda, bo zupelnie niweczy oddzialywanie tv. Odpowiedz Link
nataziett Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 11.01.05, 21:56 mnie "maly głod" podoba sie okrutnie...dawno w naszej klasie nie wiedzielismy do czego podobna jest nasza nauczycielka od polskiego...pomogl nam w tym Danon i reklama z malym glodem w roli glownej...kubek w kubek nasza polonistka...a niewiecie gdzie mozna dostac takiego pluszowego albo plastykowego malego gloda??jasli wiecie to piszecie....pozdrawiem wszytskich z mojej klasy Odpowiedz Link
kabusia Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 11.01.05, 22:04 NIe no maly glos wygrywa Po prostu nie ma lepszego okreslenia na obcego ) Pozdrawiam Remember WSZYSCY MAMY ZLE W GLOWACH ZE ZYJEMY Odpowiedz Link
rosmam2 Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 17.01.05, 18:02 Extra!!!fajnie byłoby mieć nawet jakąś maskotkę małego głoda przyklejoną do lodówki...może danone na to wpadnie) Odpowiedz Link
magnes Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 03.02.05, 13:46 chyba już im to doradzono konkursy i gadzęty z Małym Głodem są już na stronie: www.danone.pl/ Odpowiedz Link
elve Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 02.02.05, 23:43 bardzo. szczególnie odgłosy, jakie wydaje Odpowiedz Link
wojciech_psv Re: Czy podoba Wam się "mały głód"? 03.02.05, 15:08 Czy ja jestem jedyny, któremu ten maszkaron się nie podoba ? Przez to jakieś obleśne monstrum - jak go widzę, to od razu tracę apetyt... Odpowiedz Link