elve 03.02.05, 00:01 co sądzicie o tym "dziele"? ja wiem, że nie jestem grupą docelową, ale wydawało mi się, że jednak są jakieś granice żenady. a jednak Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrew0277 Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 03.02.05, 22:38 Ale czy widziałaś ciąg dalszy, gdy na drodze zapatrzonych w tę (ładną zdecydowanie - jestem grupą docelową) laskę chłopaków wyskakuje z okrzykiem "heja" niezbyt piękna niewiasta? Oni ją ignorują i w dalszym ciągu patrzą na tę od Simplusa. Inteligentne. Odpowiedz Link
elve Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 04.02.05, 13:44 widziałam. inteligentne? jakoś mnie nie poraziło. poza tym najczęściej leci ta okrojona wersja. Odpowiedz Link
h32 Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 05.02.05, 22:38 Wolę już oglądać tę cycatkę od Simplusa niż Hajzera od białych skarpetek. Odpowiedz Link
orales73 Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 11.02.05, 11:53 inteligentne, a do tego jakie smakowite Odpowiedz Link
rafi.raf Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 11.02.05, 13:09 to jest dno. Odpowiedz Link
chiara76 Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 11.02.05, 13:46 Mnie się ta reklama nie podoba, ale zauważyłam jedno, to chyba pierwsz reklama Plusa, o której się w ogóle rozmawia. Do tej pory jakoś mdło było, widać zaczyna się wojna między operatorami i zdecydowali się na silne uderzenie. Może według zasady , nieważne, co się mówi, ale że się w ogóle mówi. A mówi się, i to nawet na rozmaitych gazetowych forach o tej reklamie. Niemniej jednak cieszę się, że nie jestem odbiorcą tejże reklamy Odpowiedz Link
mlasku Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 11.02.05, 14:11 mi sie podoba tylko koncowka. A propos, czy to przejdzie w sadzie? Era ich juz pewnie pozwala, myslicie, ze beda musieli ja zdjac? Odpowiedz Link
xxx131 Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 12.02.05, 23:12 najgorzej ze ta dziewczyna jest brzydka.... Odpowiedz Link
9ton Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 14.02.05, 17:02 eee, tam. brzydka, niebrzydka ale jest na czym oko zawiesic, zwlaszcza z przodu )) a tak na marginesie to, IMHO reklama wyjatkowo glupia... Odpowiedz Link
siecioslaw Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 02.03.05, 23:18 Era, zamiast pozywac do sadu sama przygotowala reklame - nie wiem czy nie jeszcze mniej subtelna .... Mozna ja sciagnac z www.gsmonline.pl/download/files/heyah_simplus.mpeg Pozdrawiam, Odpowiedz Link
chiara76 Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 03.03.05, 10:41 no, pośmiałam się z tej ich odpowiedzi Odpowiedz Link
artofwar Re: simplus team - z dziewczyną za ileśtam groszy 03.03.05, 12:28 Kto pierwszy na gorze wygrywa!! Odpowiedz Link