mmiga 28.11.05, 12:53 ... w ostatnim czasie, to '...ponawydurniam...'. Za to za najlepszą uznałbym 'aczkolwiek'. pozdrawiaMM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konopielka80 Re: Najgorsza reklama... 02.12.05, 14:59 Popieram. Nie znosze tej reklamy...! Do najgłupszych zalicze jeszcze wszystkie reklamy proszków, płynów do szorowania i środków przeciwbolowych. I oczywiscie Sanostol ! Odpowiedz Link
simply.blue Re: Najgorsza reklama... 22.01.06, 13:34 Nic nie przebije reklamy KRETA, w której pani się rzuca na fachowca już od progu, zaciągając go do łóżka i przerywając igraszki celem przeczyszczenia rur Cudownym Reklamowanym Środkiem... Ohyda. Odpowiedz Link
cooler_ski Re: Najgorsza reklama... 29.03.06, 13:40 Widziałem wiele złych projektow ale to jest normalnie chyba jajo jakies! www.kornik.com.pl/ Oni chyba są dumni z tego mechanicznego kornika! Fajne w pyte! Cool Odpowiedz Link
samica1 Re: Najgorsza reklama... 07.07.09, 01:21 Pod Poznaniem leży Kórnik, może stąd natchnienie? Odpowiedz Link
kill_yourself Re: Najgorsza reklama... 12.04.06, 23:25 Reklama Delmy o tym, jak kobieta rozmawia z Delmą, bleee. No i kontynuacja reklam Milki o świstakach - może nie najgorsze, ale w porównaniu z częścią pierwszą... nie utrzymały poziomu. Spadek o kilka pięter. Odpowiedz Link
eirena Re: Najgorsza reklama... 13.04.06, 09:39 Dla mnie najgorsza jest bananowego Pysia... prosto w japę <smuci_się_strasznie> ----------------------------------------------- Zajrzyj do mnie www.zjadamyreklamy.blox.pl Odpowiedz Link
change Re: Najgorsza reklama... 18.04.06, 11:00 ostatnio na czołówkę w tej kategorii wysunęła się u mnie reklama PSB. coś makabrycznego... Odpowiedz Link
dziad_borowy Re: Najgorsza reklama... 02.05.06, 00:36 Zgadzam sie do PSB. Nawet posunalem sie do wyslania maila do firmy, czego _nigdy_ nie robie. Nigdy mi sie nie chcialo. Ale teraz po prostu nie wytrzymalem. Nie dosc, ze reklama na poziomie "Zrembu" i "Arkomu" z poczatku lat 80. to jeszcze tepy, seksistowski schemat jakas debilna, wyginajaca sie blondi i sliniacy sie brodacz. Tragedia i ponizenie ich klientow, wsrod ktorych teraz nie tak wielu to panowie Heńkowie, specjalisci od ustawiania cegly na cegle. Takich glosow krytyki pewnie bylo wiecej, bo reklame zmienili na inna. Na szczescie. Dzierżżż!!! Odpowiedz Link
ninola Re: Najgorsza reklama... 19.04.06, 16:35 Ja bym dodała jeszcze wszystkie reklamy Etopiryny Odpowiedz Link
issis Re: Najgorsza reklama... 19.06.06, 00:47 Teraz dla mnie na czele jest nowa reklama menthosów, z tymi długimi, giętkimi sutami męskimi, blllleh, fooooy, rzyyyyg!!!!! Odpowiedz Link
konopielka80 Re: Najgorsza reklama... 29.06.06, 09:20 Te sutki sa paskudne. Ta reklama całkowicie zniecheca do Mentosów! Odpowiedz Link
bergamotka11 Re: Najgorsza reklama... 29.06.06, 21:38 dla mnie wszystkie reklamy proszkow na bol glowy-czaszka rozpalona do czerwonosci, bierzesz lek , dociera z precyzja zegarka szwajcarskiego do miejsca bolu i czerwone zamienia sie w niebieskie a bohater reklamy w 2 minuty ozywa! a wkurza mnie to dlatego ze na mnei zadne zwykle prochy nie dzialaja a tu mi takie kity wciskaja... Odpowiedz Link
paulina_maria_piekacz Dla mnie najgorsza jest reklama Mucoanginu... 14.08.06, 11:29 ...brrrr, ten masturbator przy telefonie, te seksowne kluseczki, brrrr... Odpowiedz Link
r_ed Re: Najgorsza reklama... 24.10.06, 19:55 Jedna z gorszych jaka ostatnio widzialem - reklama cukierkow Nimm2 (?). Tekst w reklamie (cytat niedokladny) "Sa tam witaminy, glukoza i takie tam inne historie". Zawsze kiedy to ogladam brzmi to dla mnie jak: "cholera wie co tam jest". Odpowiedz Link
inhaler Re: Najgorsza reklama... 08.11.06, 04:16 Ostatnio do mdłości doprowadza mnie reklama deseru Wedla Duet czy coś takiego...apetyczna brunetka mruczy sobie w duecie z obrzydliwym, wyliniałym, nieapetycznym kolesiem...Miało byc zmysłowo i smakowicie a dobór aktora powoduje reakcję odwrotną...jakim cudem ten kolo wygrał casting????? No chyba że smak Duetu osładza dziewczynę obcowanie z takim oblechem...Paw! Odpowiedz Link
jimmy8 Re: Najgorsza reklama... 21.12.06, 17:36 Cala kampania reklamowa Orlen Verva z oszolomem jezdzacym starym amerykanem cabrio z przyglupia laska. Odpowiedz Link
kamyk4 Reklama kosmetykow DAX 29.12.06, 23:03 Najbardziej gejowska reklama w polskiej telewizji. Chociaz moze taki ma byc odbiorca? Odpowiedz Link
avanti661 Re: Najgorsza reklama... 17.04.07, 23:56 Ostatnio najgorsza reklama, to piwo na Haaaa... "Owiecka się grzeje"- obrzydliwe i makabryczne Odpowiedz Link
kiwas Warmia,sery dojrzałe mam w kroku 21.05.07, 00:00 Owiecka jest faajna! Za to Warmia ze śpiewaczką czy raczej DIVĄ (tak sie nazywa ta reklama fachowo,wiem od producenta), zohydza mi sery Warmii . Grucha jest gruba oblesna ,nalana, spasiona ,wyje ohydnie z playbacku ,dla mnie to klasyczny przyklad antyreklamy ,bo po pierwsze zobrzydza muzyke operowa ,utrwala stereotyp spiewaczki ,po drugie zle nastawia do produktu - serow Warmia juz nie wezme do ust ! Pisalem nawet w tej sprawie do Warmii ,nie bede cytowal wymiany zdan z Pania Olgą Kostrzewą ,bo nie warto . Ludzie,inwestorzy ,zanim wykupicie jakąś reklamę zastanowcie sie ,czy to nie jest przypadkiem antyreklama ! Odpowiedz Link
ingusha Re: Najgorsza reklama... 10.10.08, 20:30 Najgorsze sa reklamy supermarketów!!! Prócz Real'a, tu bardziej sie starają umilić www.real.pl/aktualne2.php Odpowiedz Link
superkoralgol Re: Najgorsza reklama... 28.10.08, 13:38 to fakt rekalmy marketów są suche tak samo jak proszków do prania i płynów do płukania-wszystkie wbite w ten sam schemat do tego samego odbiory-porządnej Pani domu... Odpowiedz Link
kriss_7 Re: Najgorsza reklama... w rmf classic 28.05.09, 10:02 Żanet Kaleta od rana zniesmacza mnie na maxa opowiadaniami o zapachach i odparzeniach i uciskach stringami okolic intymnych brrrrrr... Śniadanie mi się cofnęło (( Odpowiedz Link
kriss_7 Re: Najgorsza reklama... w rmf classic 23.10.09, 09:33 Podtrzymuję że Janet Kaleta nadal mnie dobija ... jak długo jeszcze,....????????????????? Odpowiedz Link
samica1 Re: Najgorsza reklama... 07.07.09, 01:20 Jakieś coś na ból głowy, ćmiący czy mżący. "Czy huczy ci w głowie tak: uuuuu? A może szumi?....szszsz?....." Wyłączam telewizor, choćbym musiała z łazienki wyjść. W ogóle seria z Goździkową to najbardziej poroniony pomysł na reklamę. Odpowiedz Link