ania2205 10.05.07, 14:51 Witajcie, może pamiętacie jakies reklamy z udziałem osób starszych (oprócz słynnej babci ze Statoila Z góry wielkie dzieki !! Ania Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwucha Re: Proszę o pomoc - reklamy z osobami starszymi 14.05.07, 17:12 reklamy funduszy emerytalnych - babcia z pierzem w mieszkaniu, dziadek na nartach. Nie pamiętam funduszu, jak się nazywał. Odpowiedz Link
syrenka881 Re: Proszę o pomoc - reklamy z osobami starszymi 22.05.07, 12:09 ja ostatnio widziałam reklamę z Maksymilianem i Grażyną nie są to "dziadkowie" ale juzstarsi ludzie, ktorzy mają rocznicę 25 lecia małżeństwa i on ją porywa na male bara bara na górę hehe smieszna reklama, no i co reklamuje Maxigra, fajna nazwa hihi Odpowiedz Link
rzulw nie mam, nie mam ... 16.05.07, 22:12 dziadzio kupujący wszystko no i oczywiście "Goździkowa" na początku serii reklam z etopiryną. Odpowiedz Link
kiwas Re: nie mam, nie mam ... 21.05.07, 16:13 W cholere ich jest. Jakies srodki na kregosłup chyba (a może coś innego...?) w każdym razie podkładem jest piosenta "To byl swiat w zupelnie starym stylu" i babcia pyta dziadka ja bedzie jej w tej czy w innej sukni. Babcia ktora uczy sie tanca "tango to taki brudny taniec" - pronto chyba wyszoruje podloge. Dziadek: "coz moglbym dac memu wnuczkowi jesli nie Werther's Original.." Biovital (ta z M jak Milosc na rowerze) Babcia sliniąca się na robotnika w reklamie 3Bit jescze pewnie wiele wiele innych Odpowiedz Link
kiwas jeszcze 21.05.07, 16:14 Jeszcze ta z babcią i wnuczkiem - babciu, jak ty to wszystko pamietasz? Jakis srodek na pamiec z lecytyną Odpowiedz Link
reniatoja Re: jeszcze 25.05.07, 11:12 Jeszcze ta starsza pani, co gra w M jak Milosc i reklamuje krem do protez. Mogła sobie naprawde darowac te reklamę. Albo taka babcia, co wnuczki do niej przychodza i ona ich czestuje babką polaną czekoladą. reklama dotyczny jakichś darmowych minut chyba czy czegoś takiego. Odpowiedz Link
specjalista_wawa Re: Proszę o pomoc - reklamy z osobami starszymi 28.05.07, 10:59 - "wesołe jest życie staruszka" - babcie tańczące breakdance - chyba snickers - babcia częstujące chipsami jakigoś modela i druga: starsze małżeństwo podstawiające sobie nogi żeby zdobyc chipsy - z zagranicznych reklama ketchupu (babcia podczas obiadu aby zdobyć ketchup doprowadza dziadka do zawału mówiąc, że jest w ciązy) - 4 starsze osóby grają w karty na robieranie i myślą, że są młode - reklama witamin chyba centrum Odpowiedz Link