21.10.12, 23:28
Hej, co myślicie o PayTrade.eu? O firmie dopiero robi się głośno - na szczęście same dobre opinie z tego co widzę. Oferują szybki sposób zarabiania i jeszcze dają gwarancję, że miesięczne dochody będą na pewno nie mniejsze niż w miesiącu poprzednim. Z tego co wyczytałem, to codziennie o 20:00 i w soboty o 11:00 prowadzą darmowe webinary, na którym wszystko wyjaśniają.
Obserwuj wątek
    • zeww777 Re: PayTrade 24.01.14, 13:16
      Ja tam dołączyłem i jest fajnie. Pay Trade International Club posiada wiele produktów: inwestycyjne, księgowe, prawne, metale szlachetne i wiele innych..Więcej informacji jest na tej stronie paytrade.eu/pl/
      • marta.hapunik Re: PayTrade 29.01.14, 17:14
        Ja również polecam.
        Zainteresowałam się tematem i nie żałuję.
        O pomyśle Pay Trade na działanie poczytać możecie tutaj:
        twojakasa.com.pl/paytrade/paytrade-fenomen-polskiego-biznesu/
        • jeanette_c Re: PayTrade 29.01.14, 21:40
          Ja również się żywo zainteresowałam tym tematem (chodzi o paytrade.eu/en) i właśnie się przymierzam zainwestować w złoto. Oprócz złota jest multum innych alternatyw na inwestycje, dla mnie moim zdaniem najkorzystniejsze są złoto i srebro. PayTrade solidna firma z pomysłem na inwestycje.
        • revivale Re: PayTrade 13.03.14, 23:02
          Tak,zdecydowanie polecam-jeden z lepszych tego typu biznesów- sam korzystam i to dzieki niemu teraz jestem tu gdzie jestem ;-)Polecam niedowiarkom, warto próbować- szczególnie, że ceny złota najatrakcyjniejsze w europie :)
      • revivale Re: PayTrade 11.02.14, 21:18
        Potwierdzam. Zarobiłem już tyle- że mogę do końca roku siedzieć na tyłku, ale i tak większość woli dawać ludziom negatywne opinie samemu siedząc na nim nic nie robiąc i żyjąc w biedzie. Biznes jak biznes- trzeba robić by zarobić, a tutaj można rozwinąć skrzydła- nie wiem skąd tyle negatywnych opinii...
    • marta.hapunik Re: PayTrade 16.02.14, 21:26
      I to właśnie o to chodzi, by ludzie uwierzyli w sukces! Prowizje są, wypłacalność jest, warto próbować swojego szczęścia!
    • carolline19 Re: PayTrade 17.02.14, 11:46
      Korzystałam z Pay Trade i jestem zadowolona, ponieważ nie jest to żadna ściema, jak niektórzy mogli by sugerować. Bierzesz udział w międzynarodowym obrocie handlowym. I co najważniejsze: nie masz co miesięcznych wymuszonych zakupów.
      • marcel7369 Re: PayTrade 18.02.14, 23:08
        Zgadzam się z Tobą, że to świetna firma. Dziwi mnie tylko to, że niektórzy myślą, że to piramida finansowa, a nie jest to prawda. Pay Trade International Club posiada wiele produktów: inwestycyjne, księgowe, prawne, metale szlachetne i wiele innych, dzięki którym można naprawdę wiele zarobić. To rzetelna i przede wszystkim wypłacalna firma.
    • aniakam32 Re: PayTrade 21.02.14, 20:17
      Chyba nie jest źle bo firma już działa trochę na rynku,a KNF nic do nich nie ma, a zawsze jest to produkt, który pomaga inwestować w złoto.
      • marta.hapunik Re: PayTrade 24.02.14, 12:27
        A inwestycje w złoto, przy dobrych cenach zakupu, to dobra opcja dla wszystkich, którzy chcą trochę zarobić.

Słyszeliście już coś o konferencjach Pay Trade w internecie?
    • mlody825 Re: PayTrade 11.03.14, 20:40
      Bardzo dobra i rzetelna firma. Dzięki inwestycjom można wiele zarobić. Jest to w końcu najnowocześniejszy system biznesu na świecie. Nie wiem czy już tu ktoś wspominał , że dzięki Pay Trade można w kilku prostych krokach mieć firmę w Anglii.
      • marta.hapunik Re: PayTrade 15.03.14, 21:04
        To też jest dobry pomysł. Masz firmę za granicą, odpadają Ci formalności z zakładaniem działalności w Polsce. Dzięki Pay Trade możesz liczyć zyski. To się właśnie opłaca!
    • garfi3 Re: PayTrade 22.03.14, 08:52
      Paytrade.eu nikogo do zarobku się nie zmusi- to zależy od tego co człowiek ma w głowie- i czy chce oczywiście zarobić :) Ja wiem, że warto, dobry sposób przelewów itp. Wypłata prowizji w kazdy piątek- więc na weekend zawsze kasa jest! :)
    • monia_1990 Re: PayTrade 21.10.15, 15:25
      A byłeś tam? Poznałeś tą firmę? Poszedłeś na spotkanie klubowiczów? Widocznie nie. Bo widzisz ja się pofatygowałam. Poznałam wspaniałych ludzi znających się na rzeczy. Teraz dzięki niedużym inwestycjom zarabiam satysfakcjonujące pieniądze. Polecam i tobie, o ile się odważysz wystawić nos zza monitora :)
    • monia_1990 Re: PayTrade 21.10.15, 20:29
      Widać, że nie masz zielonego pojęcia o PayTrade. Nie wiesz jak działa system firmy, ale to ci nie przeszkadza w psioczeniu na nią. Ja działam w firmie już jakiś czas i wiem, że to transparentna i rzetelna firma. Nie ma tu mowy o oszustwach i przekrętach. Wiem bo uczestniczę w jej codziennym życiu.
    • marek_mikucki Re: PayTrade 02.11.15, 15:23
      Typowy komentarz internetowego hejtera. Nie byłem, nie wiem, nie rozumiem, ale się wypowiem. Jestem członkiem klubu od wystarczająco długiego czasu, aby coś na ten temat powiedzieć. Uczestnictwo w kubie daję nam możliwość poznania wielu ludzi siedzących w tematyce wielkiego biznesu. Sam zaczynałem jako laik, ale dzięki radom moich bardziej doświadczonych kolegów udało mi się zbudować kapitał i odpowiednią strukturę. Teraz osiągam sukcesy i sam doradzam innym. PayTrade to najlepsza opcja dla ludzi, którzy chcą zmienić coś w swoim życiu, ale nie wiedzą jeszcze jak to "ugryźć". Ja zaryzykowałem i nie żałuję. Oczywiście jeżeli jesteś typem człowieka, któremu wszystko trzeba podać na tacy to lepiej se daruj. Zwycięskie numery w lotka też trzeba skreślić samemu, nikt ci ich nie poda. Ja dzięki pracy i determinacji i oczywiście Paytrade jestem dziś spełnionym człowiekiem.
    • marek_mikucki Re: PayTrade 03.11.15, 16:24
      Ja jestem członkiem klubu już od dłuższego czasu i również polecam. To co osiągnąłem dzięki klubowi przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Teraz mam dobrze prosperującą firmę, oraz - co jest bezcenne - kontakty biznesowe w całej europie. Jeżeli mam jakiś problem lub muszę coś załatwić to mam telefony do ludzi - specjalistów -,którzy pomogą i doradzą mi w każdej chwili. Bez Paytrade nie osiągnął bym tego wszystkiego - Ja polecam z całego serca.
    • 4miczu Re: PayTrade 03.11.15, 16:41
      PayTrade to nie jest piramida. To rzetelna i transparentna firma. Widać, że nie wiesz o czym mówisz. Poznałeś jakiegoś gościa, który w PayTrade dopiero zaczyna, a już jak mówisz ma auto za 25k. Powiedz mi ile jest warty twój VW Golf? 3k? Zobaczysz tego gościa za rok, może za 2 w samochodzie za 250k, a ty dalej będziesz miał za 3k. Wiesz dlaczego? Bo siedzisz psioczysz na klub, o którym nic nie wiesz, zamiast wziąć udział w BL dowiedzieć się wszystkiego i zacząć działać.
    • 4miczu Re: PayTrade 04.11.15, 15:47
      Ja mimo negatywnych opinii wziąłem udział w BL. Poznałem wielu wspaniałych ludzi. Nikt nie próbował namówić mnie do klubu, ale ogrom informacji jakie otrzymałem i ogrom możliwości jakie daje mi klub przesądziły o mojej decyzji. Przystąpiłem do klubu i dziś jestem szczęśliwym posiadaczem dobrze prosperującej firmy w UK. W końcu zmieniłem poziom mojego życia, wszystko dzięki PayTrade.
    • luk8479 Re: PayTrade 11.11.15, 19:55
      Ooo sporo osob odpowiedzialo broniac piramidy ale zadna nie ustosunkowala sie do zarzutow..
      1. Czemu klamiecie z Forbesem? Nie bylo wywiadu byla tylko wykupiona reklama
      2. Czemu robilisie przekret z Nordea i teraz ta firma sie od Was odcina? Polecam google.
      3. Czemu nie mowicie wprost czym jest PT? Dostep do ludzi wielkiego biznesu - jesli zarzad PT to ten wielki biznes to darujcie sobie.
      4. Czemu faktura za czlonkostwo mowi o usludze marketingowej a nie usludze prawnej? Bo ludzie by Was pociagneli do odpowiedzialnosci bo uslug prawnych nie ma, nie ma logo szanowanej kancelarii, najlepsze co jest to bezrobotny prawnik pod telefonem
      PT nie stalo kolo wielkiego biznesu, mami biedote na etatach 'biznes lunchem' i samochodami (leasing), to przemawia do ludzi ktorzy marza o wlasnej firmie ale jedyne co potrafia to oplacic skladke modlac, slowem idiotow.
    • skarpiel Re: PayTrade 14.04.16, 14:11
      budzi kontroersje to paytrade . zapoznałbym sie z tą firmą. ktos? cos? prosze o kontakt. skarpiel95@gmail.com
      • platanomarco Re: PayTrade 26.09.16, 11:07
        PAY TRADE to oszustwo!!!
        Tu masz więcej informacji:

web.facebook.com/Pay-Trade-%C5%81ukasz-Sawa-Piramida-Finansowa-Oszustwo-933175256828435/

www.pay-trade-lukasz-sawa-piramida-finansowa-oszustwo.pl/
    • marta.chowaniec Re: PayTrade 19.07.16, 23:05
      Mi nie zapłacili ostatnich faktur, a u prezesa pay trade był ostatnio komornik i zabrał mu zegarek, ciekawe, ile zegarków ma jeszcze pan sawa... uciekajcie z pya trade, póki możecie, nie są wypłacalni, firma z długami
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka