Dodaj do ulubionych

Wasze sposoby na zarobek przez internet?

04.01.14, 11:50
Cześć! Chciałem was spytać o wasze doświadczenia z pracą przez internet. Jakich metod próbowaliście, co warto a czego nie warto próbować?
Jak wiadomo, możliwości jest sporo ale większość nie opłacalna albo za grosze. Macie jakieś sprawdzone metody?
Od siebie dodam, że dopiero zaczynam poszukiwanie tego typu zarobku i póki co jedynie jestem zadowolony z serwisu kubigo.pl [ goo.gl/MwhKCb ] gdzie wykonujemy różne akcje za pieniądze i całkiem nieźle płacą. Może znacie podobne strony? Byłbym wdzięczny za informacje.
Obserwuj wątek
    • moneygift Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 04.01.14, 16:59
      JA ZNAM JEDEN CAŁKIEM FAJNY JUŻ ZAROBIŁAM 100ZŁ A JESTEM NIECAŁY MIESIĄC W TYM SYSTEMIE TYLE ŻE JA SIĘ W TĘ PRACĘ BARDZO ANGAŻUJE I DLATEGO MI IDZIE DOBRZE MYŚLĘ ŻE W NASTĘPNYM MIESIĄCU BĘDZIE JESZCZE LEPIEJ JAK CHCESZ TO SPRÓBUJ WSZYSTKO OPISANE JEST NA STRONIE moneygift.eu/?usr=cudmiod12 JA NIE ŻAŁUJĘ MOJEGO WYBORU JAKBYŚ MIAŁ PYTANIA TO PISZ NA MAIL MONEYGIFT@GAZETA.PL
      POZDRAWIAM
      • mmafreak Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 13.07.16, 08:12
        Lepiej zarabiać online pasywnie, można zarobic naprawde niezle pieniądze, wpiszcie sobie w goglu: jak zarobić na blogu drugą wypłatę
    • izabelc00 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 20.12.14, 18:47
      A Ty co jesteś gotów wykonać?

Sprzedawaj to na www.jopillo.com
    • izabelc00 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 20.12.14, 18:48
      Zarabiaj na tym co umiesz.

www.jopillo.com
    • piot197 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 01.02.15, 23:21
      Całkowicie za darmo, 25$ na zachętę codziennie nowe i proste zadania do wykonania, sprawdź!!! bit.ly/18FsM1w Ciekawość nic nie kosztuje. ?
    • trafficmonsson Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 14.08.15, 00:04
      Chciałbyś dorabiać sobie lub zrobić duże pieniądze w Internecie i nie wiesz jak zacząć? Proponuję Ci uzasadniony, stabilne, długoterminowe i sprawdzony program, w którym można zarobić pieniądze 24 godziny na dobę i 365 dni w roku! Jest to absolutnie prawdziwe! Jeśli nie wierzysz, to sprawdzić i zobaczyć na własne oczy. ? Rejestracja jest darmowa, więc nie tracą nic. ? Nie ma obowiązkowej inwestycji. ? Możesz rozpocząć klikając w reklamy i zobaczyć, że pieniądze są naprawdę obliczona. Wypłaty realizowane są na procesorach płatniczych spot. Można to zrobić przez zaledwie 2 dolarów i zobaczyć, że nie są wirtualne pieniądze. ? Jeśli chcesz wyglądać w ten sposób, aby (i nie znam nikogo, kto byłby rozczarowany), możesz zwiększyć swoje dochody poprzez inwestowanie w pakietach promocyjnych i pomnożyć swoje pieniądze. ? Jest to świetny sposób, aby rozwijać swój własny dochód pasywny i czerpać zyski w dłuższej perspektywie, nie raz! ? Dochód pasywny, ponieważ bez względu na to, co robisz w tym czasie. Twoje pieniądze będą działać tak samo. Co godzinę otrzymasz prowizję od inwestycji. Wszystko co musisz zrobić, to zobacz co 24 godziny 10 reklam po 20 sekund. Proces trwa tylko ok. 4 minuty, ile czasu spędzasz dziennie przy komputerze? ? Program jest sprawdzony. Znam wielu ludzi, którzy zarabiają na tym. Jeśli się zarejestrujesz, będziesz miał dostęp do grupy i można zobaczyć ich bony płatnicze, opinii użytkowników, i spotkać ludzi, którzy wyglądają optymistycznie w przyszłość i zrobić coś, aby zmienić swoje życie, a nie siedzieć z założonymi rękami.
      >>Rejestracja
      >>trafficmonsoon.com/?ref=Tester18PL
      wiecej info email
      >>Obejrzyj Filmik
      >>www.youtube.com/watch?v=RgrAPJP3b3A
      Potem pisz email pomoge ci i wytłumacze wszystko!
      >>Tutaj mozesz sprawdzic ze firma jest legalna i zarejestrowana.Z administratorem mozna porozmawaic facebook lub skype (j.angielski)
      >>secure.utah.gov/bes/details.html?entity=9175555-0160
      Głównym powodem wyboru tego projektu przez naszą grupę jest to, że poprzedni projekt Charlesa działa nadal i płaci do dzisiaj. Według nas TrafficMonsoon jest jednym z najstabilniejszych programów typu revshare. Początkowo może wydawać się, że 110% to niewiele, ale dzięki % składanemu można zarobić dużo więcej.
      Albert Einstein powiedział kiedyś: ?Procent składany to ósmy cud świata. Ci, którzy go rozumieją, zarabiają na nim. Ci, którzy nie rozumieją, muszą go zapłacić?.
      TrafficMonsoon równie dobrze zarabia na sprzedaży zwykłych reklam (bez udziału w zyskach) jak na AdPackach. To bardzo dobra informacja dla nas, gdyż dzięki temu TM ma środki na wypłatę nam 110% z Ad Packów.
      Zobacz jak sprzedaje się reklama ? kolejka do płatnej reklamy startowej jest ogromna ? większość terminów na kilka miesięcy do przodu jest zarezerwowana.
      KORZYŚCI W TRAFFIC MONSOON
      *Możesz oczekiwać stabilnych dochodów
      *Zarabiać pieniądze co 60 minut
      *Własna strona osobista + domena + link w rotatorze + autoresponder
      *Bez sprzedaży ? Bez rekrutowania ? Bez sponsoringu
      *Reklamować swój obecny biznes bądź produkt
      Klikać/oglądać 10 reklam dziennie
      Pomagać innym odnieść sukces
      *Możliwość uczestniczenia w szkoleniach online, jak i na żywo
      *Rozwój osobisty
      *Poznawanie nowych pozytywnych ludzi, od których wiele można się nauczyć
      Zostaniesz dodany do grupy wsparcia na facebooku i skype.
      >>trafficmonsoon.com/?ref=Tester18PL
      • netkakiss Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 23.02.18, 11:02
        HTTPS://zrzutka.pl/rmyp82
    • trafficmonsson Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 17.08.15, 21:36
      START ZA 22 sierpień Emotikon smile
      Total Members : 1030
      Ventureplugtraffic - 120% - 150%
      Adminem jest niejaki HARVEY EARLL
      Ventureplugtraffic to nowy projekt podobny do MyPayingAds ktory siagnal sukces dal i daje dobrze zarobic !!!
      TEN ROWNIEZ MOZE ODNIESC PODOBNY SUKCES !!!
      Program posiada 12 leveli adpackow
      Kazdy poziom posiada 120 adpackow
      Zeby wykupic adpacki z poziomu lvl 2 musimy posiadac 120 adpackow poziomu pierwszego. I tak w kazdym poziomie.
      ******1paczka kosztuje 1 $ -kupujesz 5,10,15,25 na ile cie stać i juz zarabiasz.
      Należy wyklikać 10 reklam dziennie
      naliczenia co 30 minut
      Re-Purchase / Compound Strategy : 60/40
      Procesory : Payza,PayPal,STP,PM
      Minimum do wypłaty : 5$
      www.ventureplugtraffic.com/index.php?ref=1063

Zapraszam Sprawdzony program tanie i szybkie zarobki!
    • mati4993 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 05.10.15, 23:44
      Moim sposobem na zarabianie przez internet jest firma Trafficmonsoon jest to bardzo proste i nie męczy po poczytaniu i obejrzeniu kilku filmików temat się rozjaśni i stwierdzić będzie można że na tym można zarobić oczywiście zaczynamy Od niewielkich kwot ale wszystko można rozkręcić i cieszyć się z wpływów na konto.
      www.youtube.com/watch?v=oQAImFu0KqY <<-oto jeden z filmików i chyba najważniejszy który pomoże nam dowiedzieć się jak to działa.
      trafficmonsoon.com/?ref=mati4993, trafficmonsoon.com/land.php?id=1&ref=mati4993, trafficmonsoon.com/land.php?id=2&ref=mati4993, trafficmonsoon.com/land.php?id=3&ref=mati4993 <<-oto linki polecające i bardo był bym wdzięczny za rejstrowanie się przez nie a dzięki nim będziecie pod dobrym sponsorem i będę mógł pomagać a to ważne.
      W RAZIE PYTAŃ PROSZĘ PISAĆ.
    • gnk86 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 09.10.15, 23:34
      Tutaj mam program, który idealnie wspiera mi inne programy zarobkowe. Idealny do zbierania poleconych!!!Rejestracja

Na nim też się zarabia!!! Rejestracja
    • lukaszwes5 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 13.11.15, 17:59
      Pracuj Mądrze, a Nie Ciężko i Spełniaj Swoje Marzenia...
      Chcesz się dowiedzieć jak można zarobić świetne pieniądze reklamując swój biznes?
      A może nienawidzisz swojej pracy i chcesz odejść na przedwczesną emeryturę?
      Jeśli TAK, to zapraszam na rozmowe naprawde warto!!
      www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=216410 naprawde polecam nic cie nie kosztuje zeby sie spytac jak mozna zarobic tak duze pieniadze zapraszam na Skype lukaszczar1 lub @ lukaszczar@wp.pl
    • mati4993 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 06.12.15, 11:56
      Trafficmonsoon powstał 10.2014 roku i jest stroną oferującą usługi reklamowe.

Można reklamować tam (też za darmo) swoje strony internetowe lub inne projekty a przy okazji zarabiać pieniądze. Jest też opcja zarabiania dla ludzi z większą gotówką.

Zarabianie:

-Klikanie w reklamy ? (darmowe konto) po 0,01$ i 0,02$. Czyli jeśli ktoś zarabia na samym klikaniu w reklamy to tutaj zarobi na klikaniu więcej niż gdzie indziej.
      -Prowizja za kliki płatnych reklam przez polecone przez Was osoby - 100%.
      -Prowizje za zakup pakietu reklamowego przez poleconego ? 10%.
      -Możliwość reklamowania (też za darmo) własnych biznesów.
      -Możliwość zakupu pakietów reklamowych ,,AdPacks,, po 50$. Taki AdPack wygasa, gdy zarobi 110% czyli 55$. (W tej chwili trwa to około 2 miesiące.)

Aby można było dostawać prowizje z Poleconych i naliczenia z AdPacks trzeba obejrzeć raz na dobę oprócz płatnych reklam, co najmniej 10 reklam z zakładki ,,Start Surfing,,. Jeśli nie masz Poleconych ani wykupionych AdPack, nie musisz ich oglądać.
      Oglądając reklamy z tej zakładki zdobywasz też punkty, które możesz użyć do reklamowania swoich stron, blogów, czy np. innych programów do zarabiania.

Płatne reklamy wpadają kilka razy dziennie, dlatego dobrze jest zaglądać od czasu do czasu na podstronę ,, My Account,, i sprawdzić czy nie wpadła jakaś płatna reklama.

W TrafficMonsoon można posiadać tylko jedno konto!

Wypłaty:

Minimum wypłaty od 1$ - 3$ w zależności od tego, który z dostępnych tam procesorów używasz.

Dostępne procesory płatnicze:

Wypłaty i wpłaty są instant, czyli odrazu, bez czekania.

PayPal: minimum do wypłaty 2$

STP: minimum do wypłaty 1$

Payza: minimum do wypłaty 1$

Ale UWAGA! ... tutaj jest podobnie jak w neobux, czyli pierwsza wypłata na przykład minimum 2$, druga 3$, trzecia 4$ ... itd. aż do 10$ ... i później już zostaje minimum 10$.

W jaki sposób zarabia się w trafficmonsoon?

W trafficmonsoon można zarabiać bez wkładu jakichkolwiek pieniędzy oglądając płatne reklamy po $ 0,01 - $0,02 lub zapraszając innych ludzi, co jest tam bardzo opłacalne, ponieważ tylko w trafficmonsoon dostaje się 100% prowizji za oglądnięte przez osoby polecone reklamy.

Jest tam też inna opcja zarabiania pieniędzy.

Wszystkie dochody z usług reklamowych TrafficMonsoon są rozdzielane między użytkowników którzy wykupili pakiety usług reklamowych (AdPack 50$) i wyklikali 10 reklam z zakładki ,,Start Surfing,, na dobę co kwalifikuje ich do udziału z podziału zysków.

Pozostając codziennie aktywnym ostatecznie otrzymuje się zwrot z zakupu AdPack w wysokości 55$ (110%) za każdy pakiet.

Za każdy AdPack dostaje się 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu (Traffic Exchange Credits)

Jeśli osoba przez Was zaproszona kupi taki AdPack otrzymacie 10% prowizji.
      Zapraszam do rejestracji: trafficmonsoon.com/?ref=mati4993
      najlepiej kontakt: fid2130@tlen.pl
      • mati4993 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 19.12.15, 15:35
        zarobkiwmiesiacnawet5.000usd.pl/prezentacja
    • jaco65 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 20.12.15, 21:40
      Nie trzeba być geniuszem?.
      Jest niemożliwością nie zarobić tu pieniędzy!

Sa tylko 4 podstawowe kroki by zarabiać:
      1. Zarejestruj sie? >TUTAJ<? (Sprawdz aby Jacek Kolosowski byl twoim Sponsorem)
      2. Zarejestruj sie do VX Gateway (procesor platniczy, potrzebny do wyplat pieniedzy)
      3. Kup Credit Pack (Udziały w zysku) - moja podpowiedz, najwięcej ile możesz!
      4. oglądaj codziennie reklamy (10 reklam dziennie = 5 min)
      Oraz, zapomnialem o najwazniejszym:
      5. Zarabiaj kasę, co 20 minut (72 razy dziennie)!!!

A teraz cos EXTRA, KAZDY ZARABIA, 100% Gwarantowane, i to:
      BEZ sprzedaży
      BEZ rekrutowania
      BEZ sponsoringu
      BEZ Spamu
      BEZ sciemy
      BEZ hype

Naprawdę, jeszcze nie widziałem ze tak łatwo, prosto i szybko mogę zarabiać. Musisz jednak UWAŻAĆ!!! To jest UZALEZNIAJACE, ale pozytywnie?;-)
      Za każdym razem kiedy się zalogujesz na swoje konto to nie będziesz mógł przestać go sprawdzać, ponieważ za każdym razem zobaczysz jak Twój zarobek rośnie.
      ZARABIASZ, z godziny na godzinę, jednym slowem można się UZALEŻNIĆ :)
      A najgorsze co może się przydarzyć to, to ze znowu będziesz?.ZARABIAC! Uważaj, gdyż możesz miec problem z zaśnięciem!
      Brak pieniedzy? To moze byc Twoja przyszłość.
      To jest dopiero początek. My dopiero sie rozkrecamy...
      Na pewno nie możesz sobie pozwolić żeby to przegapić.

Ponieważ jest to firma reklamowa ja również reklamuje tutaj kilka z moich biznesowych produktów i otrzymuje dodatkowo świetny traffic, masę osób zainteresowanych moim biznesem, więcej subskrybentów, więcej sprzedaży i jeszcz WIECEJ ZARABIAM robiąc to wszystko.
      NIE CZEKAJ !!!
      ZAREJESTRUJ SIE TERAZ >TUTAJTUTAJ< (za darmo)
      POZDRAWAIM: Jacek Kolosowski
      • jaco65 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 20.12.15, 21:43
        Nie trzeba być geniuszem?.
        Jest niemożliwością nie zarobić tu pieniędzy!

Sa tylko 4 podstawowe kroki by zarabiać:
        1. Zarejestruj się www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=220056 (Sprawdz aby Jacek Kolosowski byl twoim Sponsorem)
        2. Zarejestruj sie do VX Gateway (procesor platniczy, potrzebny do wyplat pieniedzy)
        3. Kup Credit Pack (Udziały w zysku) - moja podpowiedz, najwięcej ile możesz!
        4. oglądaj codziennie reklamy (10 reklam dziennie = 5 min)
        Oraz, zapomnialem o najwazniejszym:
        5. Zarabiaj kasę, co 20 minut (72 razy dziennie)!!!

A teraz cos EXTRA, KAZDY ZARABIA, 100% Gwarantowane, i to:
        BEZ sprzedaży
        BEZ rekrutowania
        BEZ sponsoringu
        BEZ Spamu
        BEZ sciemy
        BEZ hype

Naprawdę, jeszcze nie widziałem ze tak łatwo, prosto i szybko mogę zarabiać. Musisz jednak UWAŻAĆ!!! To jest UZALEZNIAJACE, ale pozytywnie?;-)
        Za każdym razem kiedy się zalogujesz na swoje konto to nie będziesz mógł przestać go sprawdzać, ponieważ za każdym razem zobaczysz jak Twój zarobek rośnie.
        ZARABIASZ, z godziny na godzinę, jednym slowem można się UZALEŻNIĆ :)
        A najgorsze co może się przydarzyć to, to ze znowu będziesz?.ZARABIAC! Uważaj, gdyż możesz miec problem z zaśnięciem!
        Brak pieniedzy? To moze byc Twoja przyszłość.
        To jest dopiero początek. My dopiero sie rozkrecamy...
        Na pewno nie możesz sobie pozwolić żeby to przegapić.

Ponieważ jest to firma reklamowa ja również reklamuje tutaj kilka z moich biznesowych produktów i otrzymuje dodatkowo świetny traffic, masę osób zainteresowanych moim biznesem, więcej subskrybentów, więcej sprzedaży i jeszcz WIECEJ ZARABIAM robiąc to wszystko.
        NIE CZEKAJ !!!
        ZAREJESTRUJ SIE TERAZ www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=220056 (za darmo)
        POZDRAWAIM: Jacek Kolosowski
      • lukaszwes5 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 21.12.15, 13:56
        My Advertising Pays jest to Internetowa firma reklamowa. Założona w grudniu 2013 posiada okolo 225,000 klientów na całym świecie. Firma posiada Platformę Reklamową oraz System podziału zysków dla osób które kupuja tam kredyty reklamowe. Firma jest w 100% legalna i etyczna, calosc dziala bardzo stabilnie i posiada wielki potencjal działalność na długie lata.

Firma oferuję osobom i firmom możliwość zarabiania poprzez wykupywanie "udziałów" tzw. Credit Packs. Koszt jednego Credit Pack (CP) to 49,99$ taka paczka zarabia dla nas 20% = 60$
        Jeden Credit Pack (CP) w ciągu dnia wypracowuje dla nas zysk okolo 0,60$Credit Pack pracuje około 90-100 dni wypracowuje 120% po czym wygasa. Maksymalna ilosc paczek ktora mozna wykupic to 1200CP, dzienie daje to zysk w programie 600$-1200$ (srednio 720$ dziennie).

10 MINUT DZIENNIE PRACY
        To naprawde czas jaki zajmie Ci obejrzenie 10 reklam, to jedyna czynność jaką musisz codziennie wykonać.

ZARABIASZ CO 20 MINUT!
        Firma wypłaca część swoich dochodów dla wszystkich aktywnych użytkowników którzy maja wykupione swoje Credit Packi. Zarabiasz co 20 minut, czyli dziennie otrzymujesz wypłate 72 razy!!!! czy to nie jest piekne???

PASYWNY DOCHÓD
        Ogladajac reklamy tylko 10 minut dziennie, program wypłaca pasywnie co 20 minut przez 24h na dobe, nawet wtedy kiedy śpisz.

REKLAMUJESZ SWÓJ BIZNES
        Dzięki platformie My Advertising Pays możesz umieścić reklamę swojego biznesu, dzieki czemu zdobedziesz wieksza liczbę wlasnych klientów.

PROGRAM PARTNERSKI
        Platforma placi prowizje 6%,8%,10%(sam zdecydujesz jaki abonamemt wykupic) za polecanie swoich uslog innym. Możesz
        zarabiac dodatkowo na prowizji bezpośrednio zarekomendowanych.

Co jest potrzebne aby zaczac zarabiac w MAPs:
        1. Wymagane konto bankowe i karta debetowa/kredytowa.
        2. Rejestracja na MAP (adres rejestracji taki jak w banku, to samo w VX Gateway)
        3. Rejestracja w procesorze platniczym VX Gateway (skan dowodu osobistego, skan rachunku potwierdzacy Twój adres zamieszkania)
        4. Pieniadze na zakup jak najwiekszej ilośc Credit Packs (paczek). Pieniądz robi pieniądz, czyli im więcej kupujesz CP tym więcej i szybciej bedziesz zarabiać to oczywiste.

Jak cie interesuje zapraszam na Skype lukaszczar1 lub @ lukaszczar@wp.pl pomoge w rejestracji a oto link zeby sie zarejestrowac :www.myadvertisingpays.com/ref.asp?spon=216410
    • sylwiadp Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 08.02.16, 00:39
      pracanetgo.blogspot.com/2016/01/zarabianie-w-domu-dobre-programy.html
      Na gorze jest link dp prezentacji programu w ktorym ja jestem , program w 100pr. wyplacalny.
      A powiec mi wiecej o tym programie goo.gl
    • gnk86 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 12.02.16, 20:33
      Zarabialiście na matrycach? Nie? To bierzcie się za to.
      W matrycach chodzi o zbieranie poleconych i wypełnianie wolnych pól matrycy - za to dostajemy kasę. Gdy mniejszy krąg się zamknie mniejsza kasa, gdy większy większa.

Nie musicie się martwić o poleconych bo zbieram ich kazdego dnia i podpisuję pod Wami, dzięki temu wypełniam swoje matryce i Wasze!!!! To jest czad. Wystarczy, że wejdziesz do drużyny a matryca pod Tobą się wypełni.
      ZOBACZ VIDEO (po angielsku ale wszystko jest jasne): mxmonthly.com/english2.php?ref=theganka

Pamiętaj, że zbieram dla Ciebie poleconych od razu jak tylko wejdziesz do programu!
    • jaco65 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 13.02.16, 11:50
      Ja osobiscie pracuje i zarabiam w My Advertising Pays i mam jak najlepsze doswiadczenia jesli chodzi o ta platforme reklamową. Jesli chodzi o MAP a tak ja w srócie nazywamydochody w formie zarobków siegaja naprawdę duzych kwot i w zależności od strtegi moga siegac od kilkudziesięciu dolarów dzienniedo 1000$ dziennie ( zaznaczam , ze to śą dzienne zarobki ). Poziom zarobków uzależniony jest od stopnia w jakim zbudowalismy sobie ten biznes, a konkretnie od ilosci posadanych CP ( kredyt paków) za które my kupujemy reklamy. Ważne jest to ze na dzień dzisiejszy jest nasz na całym swiecie 250 tyś a samych Polaków zarabiajacych w MAP 3100 osób i one waraz ze mna juz zarabiają. Mówiąc krótko polecam ten biznes bo on daje nam realne zarobki, które przy odpowiedniej strategi moga nas całkowicie uniezależnic finansowo. Jesli ktos chce poznac szczeguły, dowiedzieć się i realne zobaczyc jak zarabiamy co 20 minut dziennie przy nakładzie pracy w podstawowej formie wynoszącym 10 minut dziennie zapraszam do kontaktu.
      Pozdrawiam Jacek Kołosowski

Kontak tlf. 795675324 lub po Skype jaco19691 . Moja strona facebook Jacek Kołosowski, mail jaco51@op.pl lub jacek.kolosowski.maps@gmail.com
      Moja strona www:www.zarabiaj-w-internecie.info.pl
    • jaaaacekbaaaniak Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 22.02.16, 20:29
      Ja osobiście mam biznes.Zawsze chciałem pracować na siebie.
      Myślę, że jest to najbezpieczniejsza opcja , jeśli chodzi o to co by zawsze mieć pewność jutra. Najtrudniej było zacząć. Sprzedaję rzeczy z Chin przez internet.Problem w tym, że jestem słaby użytkownik internetu i potrzebowałem stronie internetowej sklepu internetowego. Bardzo mi pomogli
      tutaj templatemonster.com/pl .
      No i jak mówią że silnik reklama firmy,sprawy potoczyły się znacznie lepiej. Przez to nie mogę ich polecić.
      A w ogóle powiem najważniejsze to zacząć !;)
    • henia1008 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 24.02.16, 16:13
      hej fajna strona godna polecenia:)jestem od niedawna co prawda ale dobrze płacą:)pozdrawiam
      szefem.com/?r=45764
    • lalalinda Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 11.07.16, 20:57
      Serdecznie polecam stronę
      centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=swietlana
    • lalalinda Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 11.07.16, 21:07
      polecam stronę
    • lalalinda Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 11.07.16, 21:13
      polecam stronę
    • winterguest Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 14.07.16, 09:57
      -----------------------------------------------------Badanie-opinii.pl------------------------------------------------
      Wypełniać ankiety w panelu ankietowym może każdy zainteresowany obywatel, chcący zaangażować się czynnie w proces przemian otaczającej rzeczywistości.
      Żeby jednak zarabiać na tym, konieczne będzie posiadanie konta pay pal, bo wypłaty odbywają się właśnie za jego pośrednictwem. Przelicznik jest 1:1 - ankieta za złotówkę, aczkolwiek wypłaty wynagrodzeń dokonuje się po przekroczeniu progu 50 zł. Ankieta zajmuje jakieś 3 minuty, maksymalnie 5 - jak to przeliczyć na stawkę godzinową, to wyjdzie bardzo, bardzo korzystnie :P
      -----------------------------------------------------Badanie-opinii.pl------------------------------------------------
    • wakkymen Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 19.07.16, 20:06
      Interesuje Cie zarabianie przez internet ?
      Jest możliwość zarobienia całkiem sporych pieniędzy bez wkładu własnego, poprzez oglądanie reklam szybko zarobisz na paczki które po czasie przynoszą zyski 10% w 40 dni czyli dużo lepiej niż na lokacie w banku.
      Im szybciej zaczniesz tym szybciej osiągniesz duże pieniądze - jednak że nie wolno się poddawać. Im wytrwalszy będziesz tym szybciej osiągniesz dodatkowy dochód.
      Ja już zacząłem w ciągu paru dni zarobiłem 5$ na swoją pierwszą paczkę. Czas na następne ??
      Jeżeli się zdecydujesz zarejestruj się z mojego ref linku a ja gwarantuje Ci swoją pomoc w pierwszych krokach ??
      mxrevshare.com/pl/?r=De1m
    • internetowapensja.pl Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 20.07.16, 17:26
      metody i sposoby do wyboru do koloru:
      internetowapensja.pl/
    • raasad Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 21.07.16, 10:52
      Najfajniejsza robota w necie to są te ankiety - człowiek się nie namęczy, nie jest to takie totalnie bez sensu jak klikanie w reklamy, a kasa jest podobna w sumie. Nie to, żebym wiedziała, jak zarobić miliardy - po prostu dorabiam sobie w ten sposób, nic nie tracąc.
      Zarejestrowałam się na badanie-opinii.pl i w czterech innych i na maila przychodzą mi ankiety. Jak je wypełnię, to na moje konta w tych serwisach wpływają punkty, które potem można wypłacić przez pay pal jako gotówkę.
    • wiskop1 Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 11.08.16, 19:30
      Polecam także Mxrevshare, właściciel serwisu to znany i zaufany admin James Lee Valentine który płaci od 2010 roku
      Jak możemy zarabiać czyli zalety programu Mxrevshare:
      - Jeden z najlepszych i najstabilniejszych serwisów Revshare na rynku oferujący jednocześnie reklamę oraz zarobek. Program wsparty dochodami aż z 8 innych programów matrycowych (seria serwisów MX) stworzonych przez tego samego admina i wypłacalnych od 2010 roku
      - Jednym z właścicieli i założycielem Mxrevshare jest znany ze stabilnych produktów biznesowych (m.in. autor wielu książek) i uczciwości James Lee Valentine, admin który płaci nieprzerwanie od 2010 roku
      - Dochód możliwy do uzyskania w pełni darmowy sposób poprzez klikanie w reklamy kwalifikacyjne(kliknij -> Oglądaj Reklamy Millionaire a następnie -> Kliknij aby przejść do Kwalifikacji Revenue). Otrzymujemy 0,50$ za 100 obejrzanych reklam tego typu każdego dnia.

- Brak potrzeby jakiejkolwiek inwestycji w celu uzyskania dochodu z programu,
      - Brak potrzeby polecania innym osobom (polecanie serwisu jedynie przyspiesza zyski na zasadzie programu partnerskiego firmy a więc rekomendacja nie jest obowiązkowa)
      - Możliwość zakupu pakietów reklamowych z uzbieranych za darmo środków w programie (już od 5$) oraz generowania w ten sposób pasywnych przychodów dziennych,
      - Atrakcyjne naliczenia z pakietów reklamowych (2,5% dziennie), możliwość zakupu pakietu od 5$, 25$ oraz 50$. Każdy z pakietów wyrabia zawsze 110% swojej wartości
      - Wypłaty realizowane zawsze w 24h,
      - Możliwość otrzymywania 100% od klików w reklamy osób poleconych (reklamy PTC).
      - Aż 3 poziomy poleconych ! (1 poziom 10%, 2 poziom 5% i 3 poziom 5% prowizji z każdego zakupu reklamy oraz inwestycji i reinwestycji w pakiety reklamowe w serwisie)
      - Możliwość pasywnego zarabiania na pakietach reklamowych. Pakiety wyrabiają zawsze 110% swojej wartości. Jeden pakiet reklamowy nalicza profity co 24h. Liczba posiadanych pakietów reklamowych w serwisie jest nieograniczona, umożliwia więc uzyskiwanie dowolnej kwoty co 24h.
      Każda osoba musi obejrzeć minimum 10 stron w surfie co 24h aby otrzymać profity z pakietów oraz osób poleconych.
      Jeden z najpewniejszych i najskuteczniejszych programów do jednoczesnego zarabiania i promowania biznesu!

Link do serwisu dla zainteresowanych:
      mxrevshare.com/pl/?r=moneyhunter

Więcej informacji o sposobach zarabiania z mx znajdziesz także na mojej stronie:

mxr-landing.pl/moneyhunter
      • sajowe.hafciarstwo Re: Wasze sposoby na zarobek przez internet? 17.02.18, 20:12
        Sejfik i Bonusway

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka