Dodaj do ulubionych

Poradnik dla osób początkujących - adf.ly!

14.02.15, 14:51
Witajcie. Nie spotkałem się jeszcze z takim poradnikiem dlatego sam chcę podzielić się swoją wiedzą dobrą na początek bądź na podniesienie zarobków przy skracaniu linków.

Metoda, którą zaraz opiszę pozwala mi zarobić całkiem fajne kwoty. Polega ona na udostępnianiu pracy.

Przykładowo: [Obrazek: u8EUtWG.png]

Jak można się domyślić nie jest to dochód pasywny. Pracujesz-zarabiasz. Co prawda nie zajmuje to dużo czasu ale to zawsze jednak praca Wink

Przejdźmy do rzeczy.

1. Potrzebne nam konto na adf.ly albo innym skracaczu(osobiście najbardziej polecam adf.ly za stawki)
Mój ref adf.ly: adf.ly/?id=8696747

2. Konto na facebook'u
- Jak stworzyć stabilne fake konto na FB by pietreczka

3. Grupy - im więcej tym lepiej. Ogólnie najlepiej dołączyć o grup typu: Ogłoszenia o pracę/Zlecenia/Praca Warszawa
- ew. polecam także Jak mieć dużo grup na facebooku by Radek4921

4. Gdy mamy już dostęp do grup wchodzimy na stronę www.olx.pl i wyszukujemy ofertę pracy, która wg. nas najbardziej zainteresuje społeczeństwo. Pomyśl tu dokładnie czy sam byś wszedł w dane ogłoszenie.
Przykładowo polecane kategorie - chałupnictwo/telemarketing
Ogłoszeniodawca nie powinien mieć do nas pretensji. W końcu powiększamy mu zasięg ogłoszenia.

5. Gdy znajdziemy już wybraną ofertę konwertujemy jej link przez nasz skracacz.

6. Wchodzimy na stronę - pastebin.com/gVB0KHbZ i kopiujemy z niej tekst.

7. Wchodzimy na fb i w konsolę wklejamy skopiowany tekst. Wyskakuje nam okienko, w które wpisujemy tylko wybrane szczegóły z danej oferty po to by zachęcić ludzi do wejścia w link

8. Maskujemy link z adf.ly ponieważ facebook zawsze sprawdza go captcha.

9. Doklejamy link do ogłoszenia i klikamy enter.

10. Ostatni punkt. Patrzymy ile już zarobiliśmy.

Enjoy!

---------------------------
Również oferuję współpracę poprzez Reffback z AdFly!!!

Refflink:adf.ly/?id=8696747

Na jakiej zasadzie się to odbywa? Osoba, która zarejestruje się z mojego reflinka, ma możliwość zwrotu od 0,20$ do 5$+.
W tym serwisie zarabiamy poprzez tworzenie trafficu na naszych linkach skróconych przez AdFly.
Zwracam pieniądze przez PayPal już od 0,20$!
Gdy już założysz konto, będziesz mógł skracać linki i zacząć zarabiać.
Gdy uzbierasz już pierwszego 1$, ja wyślę ci za darmo 0,20$!
lub
Gdy uzbierasz już swoje pierwsze 5$, ja wyślę ci za darmo 1$!
I tak dalej...
A to naprawdę nie jest trudne. Zarabianie z AdFly jest bardzo korzystne, i można naprawdę szybko zarobić!
Mogę również udzielić pomocy i dać wskazówki na GG osobom, które zrobiły reff .
Możemy również się umówić, na zwrot wyższych kwot pieniędzy, ale to już na GG .

GG:19499299
Proszę również podawać na gg login, datę oraz godzinę rejestracji.

Zapraszam!
Obserwuj wątek
    • dropsik Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 09.06.15, 16:56
      Zapraszam do rejestrowania się przez linka :
      adf.ly/?id=10218075
    • maras19704 Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 19.06.15, 01:29
      SUPER OFERTA DLA CHCĄCYCH ZAROBIĆ !
      Masz problemy finansowe ? A może brakuje na ratę kredytu ?
      Mogę pomóc Ci rozwiązać problemy bez żadnej inwestycji !!! .

- Nic nie sprzedajesz
      - Nie musisz mieć doświadczenia
      - Nie musisz wychodzić z domu
      - Zarabiasz ile chcesz
      DARMOWA rejestracja : bit.ly/1CccFRp
      Stronę POLECAM bez wahania , nie ma oszustwa, kasa jest wypłacana, rejestracja jest ZUPEŁNIE DARMOWA! i nie ma prostszej formy dorabiania w domu przy komputerze poświęcając czasu ile chcesz.
      PO 3 MIESIĄCACH DZIAŁANIA W PROGRAMIE MOŻESZ ZARABIAĆ KILKADZIESIĄT DOLARÓW DZIENNIE
      zarejestruj się kliknij w ten link aktywacyjny bit.ly/1CccFRp po rejestracji odezwij się na pocztę maras19704@gazeta.pl a poprowadzę Cię za rękę byś jak najwięcej i najszybciej mógł zarabiać.
    • susane65 Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 28.08.15, 10:55
      witaj
      Super poradnik, ja natomiast zachecam do zarabiania na shorte.st/.
      Praktycznie ta sama zasada co na adf.ly a mają lepsze stawki i sa wypłacalni co miesiąc
    • pusszaraa252 Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 10.09.15, 01:15
      Wciąż aktualne :)
      • czysty24x Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 02.10.15, 14:26
        Tutaj opisałem kilka sposobów zarobku, masz pytania pisz.

adf.ly/1PEvU5
    • ryszard.lubicz.klan Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 05.04.16, 18:39
      Tutaj macie link do działającego bota do adf.ly. Korzysta z mało znanych i dobrych zagranicznych proxy dzięki czemu wejścia się naliczają. adf.ly/1Z6git
    • ryszard.lubicz.klan Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 07.05.16, 01:07
      Tutaj macie link do działającego bota do adf.ly. Korzysta z mało znanych i dobrych zagranicznych proxy dzięki czemu wejścia się naliczają. adf.ly/1Z6git
    • ryszard.lubicz.klan Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 07.05.16, 01:08
      Tutaj macie link do działającego bota do adf.ly. adf.ly/1Z6git
      Zawiera zawsze aktualne serwery proxy, które są automatycznie aktualizowane
    • thieft Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 25.05.16, 15:46
      Polecam jak najbardziej :) Po pewnym czasie zarobek jest pasywny, dla nie wierzących o to dowód: adf.ly/1abaeX myślę że suma jest satysfakcjonująca. Sam jednak chciałbym polecić inny program w którym zarabiamy poprzez reklamy PTC. Zapraszam do współpracy adf.ly/1aban1. Dowód z moich zarobków: adf.ly/1abatD
    • calivitazdrowie Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 28.05.16, 22:44
      MyPayingAds - sprawdzony i dochodowy program do zarabiania.

mypayingads.com/ref/107426

Jak tutaj się zarabia?
      Inwestując w paczki reklamowe otrzymujesz dzienny zysk w oparciu o sprzedaż produktów reklamowych prze MyPayingAds w wysokości ok 2% dziennie.
      Warunkiem naliczania zarobków jest to, że raz na 24 godziny musisz wyświetlić 10 reklam.

Główne parametry programu:
      Zarobek z udziałów 120%
      Zyski naliczane są co godzinę
      Minimum inwestycyjne: 5$
      Cena za paczkę/udział: od 5$ do 50$
      Systemy płatności: Payza | STP | PM | CoinPayments | 2Pay4you
      Wypłaty: max. 6000$ / miesiąc i 200$ / dzień
      Bonus za osoby polecone: 10%
      Brak ukrytych opłat

Skąd MyPayingAds bierze na wypłaty?
      Przede wszystkim od sprzedaży reklam w Internecie. Każdy może tutaj odpłatnie zareklamować swoją firmę lub działalność, a korzystając z paczek reklamowych dostajesz specjalne kredyty na własną reklamę, która dziennie wyświetlają ludzie z całego świata.

Jak zacząć zarabiać z programem MPA?
      Rejestracja w programie jest całkowicie darmowa i można jej dokonać z poniższego linku.

Możesz na początek klikać płatne reklamy aby zarobić, ale ja polecam wykupienie udziałów (tzw. AdPack) - do tego potrzebujesz min. 5$.
      Po zakupie AdPack do każdego z nich otrzymujesz dodatkowo 100 wyświetleń bannera o rozmiarze 468x60 (na reklamę własnego biznesu, strony itp.).
      Kupując AdPack w wyższych planach dostajesz więcej wyświetleń.

Reasumując:
      Zarabiasz na paczkach (AdPack).
      Przy okazji masz 100 lub więcej wyświetleń wybranej przez Ciebie strony.
      Ile można zarabiać?
      Zależy ile chcesz zarabiać i ile jesteś w stanie zainwestować.

Plan paczek/udziałów (AdPack), w które możesz zainwestować:
      Plan 1: cena 1 paczki to 5$ wygasa przy 6$
      Plan 2: cena 1 paczki to 10$ wygasa przy 12$
      Plan 3: cena 1 paczki to 25$ wygasa przy 30$
      Plan 4: cena 1 paczki to 50$ wygasa przy 60$
      Na koniec (po ok 60 dniach) masz 120% zainwestowanej kwoty.

Kwoty naliczane są co godzinę - oznacza to, że kasa nie znika na 60 dni i potem dostajesz 120% ale cały czas regularnie dostajesz po trochę. A to jest ważne bo to co już dostałeś z powrotem możesz wykorzystać na kolejną paczkę i wtedy już kasa idzie Ci np nie od jednej ale od dwóch paczek itd.
      Zależy od celów i strategii.
      Osobiście uważam, że optymalne na początku jest tzw "reinwestowanie" czyli kupowanie kolejnych paczek/udziałów jak tylko nazbiera Ci się 5$ - bo wtedy masz zarobek z kolejnej paczki.

Ja zacząłem od ok 150$, obecnie mam udziałów/paczek za ponad 500$ (dziennie dostaję ok 10$) i reinwestuję wszystko bo chcę dobić do 1000$, wtedy planuję utrzymać ilość paczek na tym poziomie a resztę co zostanie zacząć wyciągać kasę z programu.

Sprawdź, zobacz, spróbuj i zdecyduj!!!

Jak potrzebujesz informacji śmiało kontaktuj się ze mną:
      calivitazdrowie@gmail.com
    • calivitazdrowie Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 28.05.16, 23:53

7. Wchodzimy na fb i w konsolę wklejamy skopiowany tekst. Wyskakuje nam okienko, w które wpisujemy tylko wybrane szczegóły z danej oferty po to by zachęcić ludzi do wejścia w link

A co to konsola?

Jak to się maskuje?
    • pusszaraa252 Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 19.11.16, 11:08
      Dalej najlepsza opcja !
    • pusszaraa252 Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 19.11.16, 11:10
      Witajcie. Nie spotkałem się jeszcze z takim poradnikiem dlatego sam chcę podzielić się swoją wiedzą dobrą na początek bądź na podniesienie zarobków przy skracaniu linków.

Metoda, którą zaraz opiszę pozwala mi zarobić całkiem fajne kwoty. Polega ona na udostępnianiu pracy.

Przykładowo: [img]https://i.imgur.com/u8EUtWG.png[/img]

Jak można się domyślić nie jest to dochód pasywny. Pracujesz-zarabiasz. Co prawda nie zajmuje to dużo czasu ale to zawsze jednak praca Wink

Przejdźmy do rzeczy.

1. Potrzebne nam konto na adf.ly albo innym skracaczu(osobiście najbardziej polecam adf.ly za stawki)

[size=large]Link:[b][url=https://join-adf.ly/?id=8696747]join-adf.ly/[/url][/b][/size]

2. Konto na facebook'u
      - Jak stworzyć stabilne fake konto na FB by pietreczka

3. Grupy - im więcej tym lepiej. Ogólnie najlepiej dołączyć o grup typu: Ogłoszenia o pracę/Zlecenia/Praca Warszawa
      - ew. polecam także Jak mieć dużo grup na facebooku by Radek4921

4. Gdy mamy już dostęp do grup wchodzimy na stronę www.olx.pl i wyszukujemy ofertę pracy, która wg. nas najbardziej zainteresuje społeczeństwo. Pomyśl tu dokładnie czy sam byś wszedł w dane ogłoszenie.
      Przykładowo polecane kategorie - chałupnictwo/telemarketing
      Ogłoszeniodawca nie powinien mieć do nas pretensji. W końcu powiększamy mu zasięg ogłoszenia.

5. Gdy znajdziemy już wybraną ofertę konwertujemy jej link przez nasz skracacz.

9. Doklejamy link do ogłoszenia i klikamy enter.

10. Ostatni punkt. Patrzymy ile już zarobiliśmy.

Enjoy!

---------------------------
      Również oferuję współpracę poprzez Reffback z AdFly!!!
      [size=large]Refflink:[b][url=https://join-adf.ly/?id=8696747]join-adf.ly/?id=8696747[/url][/b][/size]
      Na jakiej zasadzie się to odbywa? Osoba, która zarejestruje się z mojego reflinka, ma możliwość zwrotu od 0,20$ do 5$+.
      W tym serwisie zarabiamy poprzez tworzenie trafficu na naszych linkach skróconych przez AdFly.
      Zwracam pieniądze przez PayPal już od 0,20$!
      Gdy już założysz konto, będziesz mógł skracać linki i zacząć zarabiać.
      Gdy uzbierasz już pierwszego 1$, ja wyślę ci za darmo 0,20$! :huh:
      lub
      Gdy uzbierasz już swoje pierwsze 5$, ja wyślę ci za darmo 1$! :huh:
      I tak dalej...
      A to naprawdę nie jest trudne. Zarabianie z AdFly jest bardzo korzystne, i można naprawdę szybko zarobić!

[size=large]Zapraszam! big_smile[/size]
    • filypo Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 25.10.17, 14:51
      W sumie to nic dodać nic ująć, jakiś czas temu zacząłem stosować tą metodę..na początku nie wierzyłem, że to może zadziałać. A teraz? Teraz jest zupełnie inaczej, wystarczy trochę samozaparcia i czasu.
      Efekty oceńcie sami: twineer.com/4GCY
    • filypo Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 25.10.17, 14:52
      W sumie to nic dodać nic ująć, jakiś czas temu zacząłem stosować tą metodę..na początku nie wierzyłem, że to może zadziałać. A teraz? Teraz jest zupełnie inaczej, wystarczy trochę samozaparcia i czasu.
      Efekty oceńcie sami: twineer.com/4GCY
    • renia-1984 Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 04.07.19, 18:19
      Polecam stronkę panelariadna.pl/register?ref=987738347 opłaca się warto należe już od paru lat jestem bardzo zadowolona
    • kolorowawyspa Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 07.07.19, 13:56
      dodatkowe pieniądze można zarobić na oglądaniu reklam, link do filmu z objaśnieniem poniżej:
      www.youtube.com/watch?v=u9AbarPrih4
    • adrian2218 Re: Poradnik dla osób początkujących - adf.ly! 31.12.19, 09:18
      Bezpłatne KursyPraca
      Operator koparki jedno-naczyniowej do 25 ton kl. III
      Operator koparkoładowarki, wszystkie klasa III
      Spawanie metodą MAG - 135
      triabicia.com/uQ7

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka