Dodaj do ulubionych

Traffic Monsoon

18.05.15, 21:15
Traffic Monsoon to w tej chwili zdecydowanie najbardziej stabilny i najlepszy program zarobkowy jaki jest w internecie. Do korzystania z Traffic Monsoon zalecana jest przeglądarka Mozilla Firefox.
Aby uniknąć braku dostarczenia maila aktywacyjnego najlepiej korzystać z poczty gmail.

Główne założenia programu:
AdPack (pakiet) kosztuje 50$ i wygasa gdy zarobi 55$ (110%)
Cash LInks (płatne linki) o wartości 0,01$ lub 0,02$ - przydzielane losowo (ok 5-10 dziennie)
Za każdy AdPack dostajemy 20 kliknięć w nasz banner + 1000 kredytów wymiany ruchu (Traffic Exchange Credits)
Oglądając dodatkowe reklamy (ponad 10) dostajemy za każdą 1 punkt wymiany ruchu
Należy raz na 24h obejrzeć 10 reklam (trwających 20 sekund) innych uczestników programu aby otrzymywać zarobki z tytułu posiadanych AdPack'ów
Zarobki na każdym AdPack naliczane są co 60 minut (można w każdej chwili wypłacić lub dokupić nowy AdPack z zysków.
Zarabiamy aż 10% jako prowizję od wszystkich zakupów naszych osób bezpośrednio poleconych
Zarabiamy 100% prowizji za płatne kliki naszych poleconych (aby została ona naliczona musimy obejrzeć 10 reklam - tak jak w przypadku naliczeń z AdpPacka)
Dostępne procesory płatnicze to PayPal, STP (SolidTrustPay), Payza
Wypłaty i wpłaty odbywają się natychmiastowo (instant)

Jeśli nadal nie jesteś przekonany wpisz hasło: Traffic Monsoon w wyszukiwarkę i zobacz opinie
Nie masz nic do stracenia, spróbuj!
Obserwuj wątek
    • files0000 Re: Traffic Monsoon 18.05.15, 21:29
      Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem ;)
    • japekr Re: Traffic Monsoon 09.10.15, 14:24
      Autorem tego programu jest Charles Scoville który już wcześniej robił podobne, niestety wszystkie padły, a pieniądze ludzi poszły w czarną dziurę, tak może być i tym razem. Na razie to działa do czasu aż osiągnie apogeum i biznes jest zwijany, duże ryzyko !
      • janek359 Re: Traffic Monsoon 07.12.15, 16:12
        Też tak myślę, przecież tutaj wszystko zależy od tych najniżej położonych ludzi co oglądają te wszystkie reklamy, w miarę jak będzie przybywać osób które jedynie kupują adpacki i mmoże obejrzą te 10 reklam to będzie potrzeba kilka razy więcej ludzi do ooglądania reklam wykupionych w adpackach przez bardziej zaawansowanych użytkowników, a jak ich zabraknie, to nie będzie komu reklam oglądać i biznes padnie, a jak biznes padnie to stracą osoby, które coś włożyły do tego od siebie a im sie to jeszcze nie zwróciło albo nie wypłacili zarobionych pieniędzy.
        • tobi-sz5 Re: Traffic Monsoon 19.12.15, 09:20
          Obecnie firma ma bufor bezpieczeństwa na poziomie ok. 31 mln $.
          To oznacza, że po wypłaceniu wszystkich prowizji i należności swoich partnerów
          ma jeszcze takie zabezpieczenie na czarną godzinę.
          Dodam też, że ten bufor rośnie z każdym dniem... :)
    • sebatrafficmonsoon Re: Traffic Monsoon 19.11.15, 09:46
      Ze swojej strony polecam dla bardziej zaawansowanych zarabianie w TrafficMonsoon stosując SYSTEM opisany w poniższym nagraniu.
      Zdecydowanie najlepszy jaki dotychczas stosowałem, ponieważ sam TrafficMonsoon to NIE JEST BIZNES!!!

systemgenerowaniadochodu.financialfreedomwithseba.com
    • petrox77 Re: Traffic Monsoon 23.11.15, 17:32
      Polecam program TrafficMonsoon. Sprawdzilem go na wlasna reke i dziala w 100%. Jestem gotow polecic go kazdemu, kto chce zarobic latwe pieniadze w miare krotkim okresie czasu. Zapraszam do rejestracji :
      trafficmonsoon.com/?ref=P3TR0
      • joanna689 Re: Traffic Monsoon 03.12.15, 22:40
        Ja sie zarejestrowalam TrafficMonsoon ale nie moge sie zalogowac nie wiem czemu tyle razy pisalam do nich i na forum ale nikt nie chce mi pomoc na dodatek zrobilam ten piepszony przelew i nic nie moge wejsc.
        Moze ktos z was moglbty mi pomoc z tym?????????????????????????????
        • tobi-sz5 Re: Traffic Monsoon 19.12.15, 09:16
          A czy aktywowałaś swoje konto po rejestracji?
          Powinnaś otrzymać maila z linkiem aktywacyjnym.

• tobi-sz5 Re: Traffic Monsoon 19.12.15, 09:17
      To prawda, dla tych, którzy nie znają za dobrze angielskiego podsyłam link do instrukcji podczas rejestracji: www.tobiaszduda.pl/index.php/jak-zarejestrowac-sie-w-traffic-monsoon/
      • joanna689 Re: Traffic Monsoon 25.12.15, 19:59
        Tak dostalam i probowalam z kilku nastu komputerow sie zalogowac i chuj.
    • getsmile Re: Traffic Monsoon 27.01.16, 10:05
      Również polecam ten program: traffic-monsoon.biz.pl/rejestracja/
    • mrbejbas Re: Traffic Monsoon 29.01.16, 09:58
      Ze swojej strony mogę tylko powiedzieć, że program warty uwagi. Wypłacany pomyślany z głową. Jest to temat gdzie każdego dnia coś się dzieje i nie utonie w ciągu tyg czy dwóch. Siedzę w tym temacie ponad rok i znam Tm od podszewki. Jeżeli masz jakieś pytania pisz śmiało. Chętnie pomogę i dam najważniejsze wskazówki jak rozpocząć działanie z TM.
      bartek134@onet.pl
    • money-for-traveling Re: Traffic Monsoon 11.02.16, 13:25
      Zarabiaj z Nami w Caribbean Bridge!

Wykonuj dzienne zadania i zarabiaj do 28$ dziennie,
      Bez sprzedaży,
      Bez obowiązku polecania programu,
      To nie jest piramida finansowa!!!
      Dołącz do Nas i odbierz swoją stronę promocyjną i korzystaj z DARMOWYCH HOTELI na całej Dominikanie!

Więcej informacji na stronie:
      caribbean4u.info/ibc10/?cid=clutchu

Zainteresowane osoby również zapraszam do kontaktu mailowego:
      clutchu@wp.pl

Pracuj mądrze, a nie ciężko!
    • trafficmonsoon-start Re: Traffic Monsoon 17.02.16, 13:35
      Dziś najnowszy komentarz od właściciela Trafficmonsoon Charles Scoville na temat trudnej aktualnej sytuacji w Trafficmonsoon: trafficmonsoon-start.pl/2016/02/17/aktualna-sytuacja-w-trafficmonsoon-po-blokadzie-srodkow-przez-paypal-16-02-2017/
    • pawelosto Re: Traffic Monsoon 18.03.16, 13:23
      Szukam czegoś żeby zainwestować trafiłem na kryptowalute więcej info www.dzielnicabiznesu.pl/kryptowaluta
      Brzmi nie wiarygodnie i troche się boję czy ktoś miał do czynienia z podobnymi inwestycjami?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka