pussia26
24.02.17, 01:21
Zapraszam na sprawdzone stronki z których otrzymałam już parę wypłat więc mogę śmiało polecić. Nie są to kokosy ale jeśli masz trochę wolnego czasu i chcesz zarobić to zapraszam.
Zarabianie polega na klikaniu w reklamy umieszczone na stronie. Sporo reklam do klikania przychodzi na e-mail. To bardzo proste.
Stronki które uważam za najlepsze jeśli chodzi o zarobek polegający na klikaniu w reklamy.
Mój numer jeden to Centrum reklamy : centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=karolcia52
Na tej stronce zarobiłam najwięcej bo łącznie 268 zł. Szybko idzie zarabianie do minimum do wypłaty, które wynosi 30 zł dlatego że dużo reklam do klikania przychodzi na pocztę o wartości 1gr, 2 gr a nawet 5gr.
Następna sprawdzona stronka to Sejfik.com: sejfik.com/pages/index.php?refid=karolcia52
Szczególnie polecam dla osób, które nie chcą długo czekać na wypłate dlatego że minimum do wypłaty na Pay Pal wynosi 5 zł a na polskie konta 10 zł. Szybko idzie zarabianie na tej stronie dlatego że jest najwięcej reklam do klikania. W dziale kliki konkursowe jest nawet 190 reklam za które otrzymuje się punkty a potem te punkty można wymieniać na gotówkę. Im więcej punktów do wymiany tym lepszy przelicznik. Więc najkorzystniej jest poczekać i wymienić punkty kiedy nam się uzbiera przykładowo 10000.
Otrzymałam już 4 wypłaty z tej stronki więc śmiało mogę polecić.
Następny pewniak to Zielony mail: zielonymail.com/pages/index.php?refid=karolcia52
Na tej stronce również szybko się zbiera i minimum do wypłaty wynosi 15 zł . Dużo reklam o wartości 1gr i 2 gr przychodzi na skrzynkę.
Ja otrzymałam już 5 wypłat i to jest jedna z moich ulubionych stronek do klikania.
Kolejne 2 strony są podobne do siebie. Minimum do wypłaty wynosi 10 zł.
Puls reklamy : pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=karolcia52
Świat reklam : swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=karolcia52
Sporo reklam przychodzi na skrzynkę zazwyczaj o wartości 1 gr. Na stronce też około 20 dziennie odświeżane co 24 godz.
Otrzymałam z tych stronek już po 5 wypłat więc zapewniam że płacą.
Inne stronki, które płacą. Różnią się dlatego ,że nie przychodzi tyle reklam do klikania na skrzynkę ale sporo ich jest na stronce :
Zlotoweczka.com: zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - otrzymałam już 3 wypłaty, minimum 15 zł do wypłaty
Click.Mail.pl: click.mail.pl/pages/index.php?refid=karolcia52 - ta stronka jest fajna bo minimum do wypłaty wynosi tylko 5 zł więc szybko można zarobić na pierwszą wypłatę
Biznesmails: biznesmails.com/pages/index.php?refid=karolcia52- ta stronka ma bardzo dużo reklam do klikania , minimum wynosi 20 zł więc polecam dla wytrwałych, płaci
ADBIZNES.com: adbiznes.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - sporo reklam na stronce, otrzymałam już 2 wypłaty po 15 zł bo tyle wynosi minimum do wypłaty
Stronki mniej popularne do klikania w reklamy :
2złote. info: 2zlote.info/pages/index.php?refid=karolcia52 - pewniak płaci , sporo reklam do klikania na stronce, minimum do wypłaty wynosi 10 zł , tania reklama na tej stronce
Fortuna.ptr : fortunataptr.pl/pages/index.php?refid=karolcia52 - sporo reklam na stronce,minimum 10 zł na konta bankowe lub 5 na PayPal
Wizyt.eu : wizyt.eu/pages/index.php?refid=karolcia52 - minimum do wypłaty wynosi 9 zł, sporo reklam na stronce
Zapraszam na wszystkie stronki. Na koniec mój mały ranking gdzie umieściłam stronki na których ( mi najszybciej zarabia się) :
1. Centrum reklamy: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=karolcia52
2.Sejfik : sejfik.com/pages/index.php?refid=karolcia52
3.Zielony Mail : zielonymail.com/pages/index.php?refid=karolcia52
4.Puls reklamy : pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=karolcia52
5.Świat reklam : swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=karolcia52
6.Click.Mail.pl: click.mail.pl/pages/index.php?refid=karolcia52
7.Zlotoweczka.com: zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=karolcia52
8.ADBIZNES.com: adbiznes.com/pages/index.php?refid=karolcia52
9.Biznesmails: biznesmails.com/pages/index.php?refid=karolcia52
10. Inne stronki :
-2złote. info: 2zlote.info/pages/index.php?refid=karolcia52
-Fortuna.ptr : fortunataptr.pl/pages/index.php?refid=karolcia52