Dodaj do ulubionych

Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ranking

24.02.17, 01:21
Zapraszam na sprawdzone stronki z których otrzymałam już parę wypłat więc mogę śmiało polecić. Nie są to kokosy ale jeśli masz trochę wolnego czasu i chcesz zarobić to zapraszam.
Zarabianie polega na klikaniu w reklamy umieszczone na stronie. Sporo reklam do klikania przychodzi na e-mail. To bardzo proste.

Stronki które uważam za najlepsze jeśli chodzi o zarobek polegający na klikaniu w reklamy.

Mój numer jeden to Centrum reklamy : centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=karolcia52
Na tej stronce zarobiłam najwięcej bo łącznie 268 zł. Szybko idzie zarabianie do minimum do wypłaty, które wynosi 30 zł dlatego że dużo reklam do klikania przychodzi na pocztę o wartości 1gr, 2 gr a nawet 5gr.

Następna sprawdzona stronka to Sejfik.com: sejfik.com/pages/index.php?refid=karolcia52
Szczególnie polecam dla osób, które nie chcą długo czekać na wypłate dlatego że minimum do wypłaty na Pay Pal wynosi 5 zł a na polskie konta 10 zł. Szybko idzie zarabianie na tej stronie dlatego że jest najwięcej reklam do klikania. W dziale kliki konkursowe jest nawet 190 reklam za które otrzymuje się punkty a potem te punkty można wymieniać na gotówkę. Im więcej punktów do wymiany tym lepszy przelicznik. Więc najkorzystniej jest poczekać i wymienić punkty kiedy nam się uzbiera przykładowo 10000.
Otrzymałam już 4 wypłaty z tej stronki więc śmiało mogę polecić.

Następny pewniak to Zielony mail: zielonymail.com/pages/index.php?refid=karolcia52
Na tej stronce również szybko się zbiera i minimum do wypłaty wynosi 15 zł . Dużo reklam o wartości 1gr i 2 gr przychodzi na skrzynkę.
Ja otrzymałam już 5 wypłat i to jest jedna z moich ulubionych stronek do klikania.

Kolejne 2 strony są podobne do siebie. Minimum do wypłaty wynosi 10 zł.
Puls reklamy : pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=karolcia52
Świat reklam : swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=karolcia52
Sporo reklam przychodzi na skrzynkę zazwyczaj o wartości 1 gr. Na stronce też około 20 dziennie odświeżane co 24 godz.
Otrzymałam z tych stronek już po 5 wypłat więc zapewniam że płacą.

Inne stronki, które płacą. Różnią się dlatego ,że nie przychodzi tyle reklam do klikania na skrzynkę ale sporo ich jest na stronce :

Zlotoweczka.com: zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - otrzymałam już 3 wypłaty, minimum 15 zł do wypłaty
Click.Mail.pl: click.mail.pl/pages/index.php?refid=karolcia52 - ta stronka jest fajna bo minimum do wypłaty wynosi tylko 5 zł więc szybko można zarobić na pierwszą wypłatę
Biznesmails: biznesmails.com/pages/index.php?refid=karolcia52- ta stronka ma bardzo dużo reklam do klikania , minimum wynosi 20 zł więc polecam dla wytrwałych, płaci
ADBIZNES.com: adbiznes.com/pages/index.php?refid=karolcia52 - sporo reklam na stronce, otrzymałam już 2 wypłaty po 15 zł bo tyle wynosi minimum do wypłaty

Stronki mniej popularne do klikania w reklamy :
2złote. info: 2zlote.info/pages/index.php?refid=karolcia52 - pewniak płaci , sporo reklam do klikania na stronce, minimum do wypłaty wynosi 10 zł , tania reklama na tej stronce
Fortuna.ptr : fortunataptr.pl/pages/index.php?refid=karolcia52 - sporo reklam na stronce,minimum 10 zł na konta bankowe lub 5 na PayPal
Wizyt.eu : wizyt.eu/pages/index.php?refid=karolcia52 - minimum do wypłaty wynosi 9 zł, sporo reklam na stronce

Zapraszam na wszystkie stronki. Na koniec mój mały ranking gdzie umieściłam stronki na których ( mi najszybciej zarabia się) :
1. Centrum reklamy: centrumreklamy.com/pages/index.php?refid=karolcia52
2.Sejfik : sejfik.com/pages/index.php?refid=karolcia52
3.Zielony Mail : zielonymail.com/pages/index.php?refid=karolcia52
4.Puls reklamy : pulsreklamy.pl/pages/index.php?refid=karolcia52
5.Świat reklam : swiat-reklam.net/pages/index.php?refid=karolcia52
6.Click.Mail.pl: click.mail.pl/pages/index.php?refid=karolcia52
7.Zlotoweczka.com: zlotoweczka.com/pages/index.php?refid=karolcia52
8.ADBIZNES.com: adbiznes.com/pages/index.php?refid=karolcia52
9.Biznesmails: biznesmails.com/pages/index.php?refid=karolcia52
10. Inne stronki :
-2złote. info: 2zlote.info/pages/index.php?refid=karolcia52
-Fortuna.ptr : fortunataptr.pl/pages/index.php?refid=karolcia52
- Wizyt.eu : wizyt.eu/pages/index.php?refid=karolcia52

Obserwuj wątek
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 27.02.17, 00:32
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 01.03.17, 22:47
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 08.03.17, 00:12
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 09.03.17, 23:49
      up
    • jadecyduje Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 12.03.17, 00:49
      Witam chciałbym przedstawić serwis oferujący pieniądze za lajki
      otóz największą korzyścią jest w nich kwota ...
      0.02 Euro centa / lajk ( 8 gr / lajk )
      Nie trzeba lajkować swoim oficjalnym kontem fb a mozna stworzyć fejka i podłączyć
      Osobiście w ok . 15 - 20 Minut wbiłem 6 Euro ( 24.00 PLN)
      Wypłata środków na konto bankowe
      Link : www.fanslave.net/ref.php?ref=1637560
      Na tej stronie zarabiasz też oglądając krótkie filmiki na Youtube i klikając w linki
      Polecam ;)
    • kasztanlove Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 13.03.17, 09:31
      www.ermail.pl/link/llalTa2mCmTNV2mVXeVXVV2Tem2eJ2Aj
    • volturia2504 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 14.03.17, 00:01
      Może ktoś z Was potrzebuje dodatkowego dochodu... Zostawiam link polecający, który umożliwia zalogowanie w futureNet. Portal społecznościowy, w którym zarabiasz pisząc posty i czatując ze znajomymi. Lepsze niż wypełnianie ankiet,itp. Sprawdziłam.
      volturia2504.futurenet.club
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 16.03.17, 23:26
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 25.03.17, 17:53
      up
      • happy36 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 30.03.17, 20:00
        A ja to dostałam
        www.ermail.pl/klik/UnJVZmUD
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 09.04.17, 20:53
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 14.04.17, 19:27
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 23.04.17, 20:26
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 02.05.17, 23:21
      up
    • aliszjaaaa Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 06.05.17, 01:35
      FutureNet - Wrocławski portal podbija świat!
      FutureNet - Wrocławski innowacyjny portal społecznościowy, na którym możesz bawić się i zarabiać on-line/ funkcjonuje już w ponad 100 krajach i w 17 językach!
      Postawione wyzwania i cele:
      "Baw się dobrze korzystając z tysięcy produktów multimedialnych - Zapraszaj znajomych, pisz posty i zarabiaj!
      FutureNet oferuje doskonałe połączenie pomiędzy mediami społecznościowymi oraz Platformą Multimedialną.

Zarabiaj Online!
      Obejrzyj Materiał Wideo i w 2 minuty zapoznaj się z naszą wyjątkową ofertą!

Warianty rejestracji:
      Jako: Free Member - bezpłatnie
      Jako: Premium Member - przedpłacony zakup "Mediapunktów" za 10, 25, 50, .... USD
      /"Mediapunkty" są po zarejestrowaniu się uczestnika do wykorzystania potem przez niego na zakupienie na portalu różnych oferowanych produktów internetowych i multimedialnych/

Nie wierzysz oglądaj, czytaj:
      o programie: www.youtube.com/watch?v=D94__zqVzuk
      jak to działa: www.youtube.com/watch?v=cq8OczV_i5E
      może jeszcze to: arkadiuszlytka.pl/futurenet-opinie
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 08.05.17, 21:03
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 30.05.17, 20:14
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 13.06.17, 20:38
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 13.07.17, 21:57
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 07.10.17, 00:16
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 18.10.17, 00:22
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 08.11.17, 23:57
      up
      • mknrsk Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 16.09.19, 14:53
        karolcia52 Ty chyba jakaś desperatka jesteś. Tyle kont założyłaś na tych wszystkich stronach i serio coś zarobiłaś? A nie lepiej wyjść z domu i znaleźć sobie prawdziwą pracę? Ehhh... powodzenia.
    • jankobitco Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 16.12.17, 15:32
      [1780 zł w 7 dni] – tyle średnio zarobili nowi partnerzy, którzy dołączyli do projektu money2money.
      (Nie inwestując przy tym ani złotówki)
      Najpierw chciałbym Ci zaznaczyć, że nie jest to kolejny system typu MLM, jakieś klikanie w reklamy, programy inwestycyjne czy inne tego typu projekty, których jest pełno w Internecie.
      Nieważne również, czy jesteś studentem, pracujesz na etacie, jesteś młodą matką lub bezrobotnym. Projekt jest tak skonstruowany, że każda z wyżej wymienionych osób spokojnie sobie poradzi.
      Nie musisz posiadać doświadczenia marketingowego, ponieważ wszystkiego uczymy za pomocą nagrań szkoleniowych. Każdy nowy członek zespołu otrzymuje również indywidualnego opiekuna oraz jest
      dodawany do zamkniętej grupy na Facebooku, więc na każde pytanie uzyskasz odpowiedź.
      Chcę również obalać mity związane z pracą online, a przede wszystkim udowodnić, że zarabianie wykorzystując Internet, może być proste i skuteczne. Najlepszym dowodem efektywności moich metod
      jest kilkadziesiąt osób, które obecnie ze mną współpracują i generują miesięcznie ponadprzeciętne wyniki.
      Rozumiem osoby, które zadają to pytanie, ponieważ z pewnością jest to nowa forma zarabiania pieniędzy w naszym polskim środowisku. Jednak zapewniam Cię, że wszystko jest w pełni legalne.
      Współpracujemy z polskimi spółkami, które możesz sprawdzić w KRS. Od wynagrodzenia każdy partner odprowadza podatek do swojego Urzędu Skarbowego (mamy przygotowaną dokładną instrukcję,
      jak się rozliczać ze swoim US).
      Jak już wcześniej wspominałem, do niczego się nie zobowiązujesz. Nie musisz podpisywać żadnych umów, ponieważ działamy na zasadach programu afiliacyjnego, czyli dobrowolnej współpracy.
      Akceptujesz jedynie regulamin, który definiuje zasady współpracy. W każdym momencie, jeżeli stwierdzisz, że to nie jest praca dla Ciebie,
      możesz zrezygnować bez podawania przyczyny i ponoszenia kosztów .
      Zarejestruj się do money2money :
      www.money2money.com.pl/rejestracja-partnerow/?idPartner=111761
      Uwaga po zarejestrowaniu wyślij mi mail i czekaj na dalsze wskazówki.
      E-mail:
      partnermoney2money@interia.pl
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 19.12.17, 22:24
      up
    • pussia26 Re: Moje pewniaki. Zarabianie przez klikanie. Ran 05.01.18, 00:27
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka