diana121
22.01.18, 15:47
Cześć wszystkim. Chciałam z Wami podzielić się stronami na których wypełniam płatne ankiety. Pamiętam jak parę lat temu sama szukałam porad w necie na jakiej stronie najlepiej się zarejestrować. Obecnie jestem zarejestrowana na około 20 stronach z płatnymi ankietami. Na niektórych zarejestrowałam się niedawno, więc jeszcze nie dotrwałam do wypłaty, więc o tych może napisze na końcu. Najpierw opisze Wam moje pewniaki, z którymi rozpoczęłam swoje zarabianie w necie już parę lat temu.
1) studentswatch.pl/student/rejestracja?ref=30199
Jest to wg mnie bardzo fajny serwis, lecz na nim najlepiej logować się codziennie, bo zaproszenia do ankiet na pocztę przychodzą z opóźnieniem. Zbiera się tu SocialPoints oraz StudentsPoints. Za te drugie, po uzbieraniu 50 StudentsPoints można zlecić wypłatę w wysokości 50 zł, przelew na konto bankowe lub można wesprzeć organizacje charytatywne bądź też zamienić punkty na kupon rabatowy w internetowych sklepach.
2)pl.toluna.com/referral/dianus29
Tu zbiera się punkty za ankiety oraz za wypełnianie krótkich głosowań w zakładce treść sponsorowana. Są organizowane też różne konkursy za które zbiera się punkty. Punkty można wymienić na gotówkę, paypal albo elektroniczne bony w sklepach internetowych. Tą stronę też warto sprawdzać codziennie
3) swiatopinii.pl
To kolejny fajny serwis, tu wypełnia się jedynie ankiety, warto sprawdza codziennie. Można wymienić punkty na bony elektroniczne w sklepach internetowych, np.Empik
4) Qassa.pl
To moja ulubiona strona. Można tu wypełniać ankiety, grać w gry, czytać reklamy za które też można dostać punkty, bingo oraz zbierać cashback z zakupów. Punkty wymienia się na gotówkę
5) Globaltestmarket.pl
Tu wypełnia się ankiety, które często przychodzą. Za punkty otrzymuje się gotówkę.