Dodaj do ulubionych

Dochodowy projekt bez wychodzenia z domu

04.03.19, 10:50
Witam, należę do projektu TEAMWORK współpracującego z firmą Oriflame (uwaga nie jest to praca konsultantki !), jeśli interesuje Cię dorobienie do pensji bez wychodzenia z domu lub zarabianie konkretnych pieniędzy to napisz do mnie magda84@gmail.com, a przedstawię Ci szczegóły.
Nic nie tracisz, a możesz wiele zyskać, bez żadnych zobowiązań i ryzyka. POLECAM
Obserwuj wątek
    • lilu1234 Re: Dochodowy projekt bez wychodzenia z domu 31.03.19, 20:49
      Witam,
      Od jakiegoś czasu pracuję zdalnie.
      Jest to praca na Facebooku on-line i off-line.
      W pracy tej jest gotowy system pracy, otrzymuję pomoc na każdym etapie, uczestniczę w darmowych szkoleniach i co najważniejsze to ode mnie zależy kiedy i jak będę pracować oraz ile zarobię.
      Doświadczenie nie jest wymagane.

Dużo w sieci jest ofert pracy zdalnej i często wiąże się to z wkładem własnym, zakładaniem kont bankowych lub braniem wniosków o kredyt.
      Ja znalazłam pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku, gdzie czuje się bezpiecznie i jestem doceniana za to co robię :)

Praca polega na promowaniu świetnego wyglądu, zdrowego stylu życia i przedsiębiorczości wśród kobiet. Zarobki 300-800 zł i więcej.
      Przedział zarobkowy jaki możesz uzyskać zależy od Twojego zaangażowania.
      Przekonałam się, że będąc w domu można bezpiecznie pracować i zarabiać.
      Jeżeli nie masz możliwości rozpoczęcia pracy na etacie lub chciałabyś być niezależna finansowo to jest to praca dla Ciebie.

Jeżeli jesteś zainteresowana szczegółami napisz do mnie: klagla1234@gmail.com :)
      Proszę o kontakt tylko osoby poważnie zainteresowane.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka