Dodaj do ulubionych

Wynajem magazynów i hal produkcyjnych

21.07.11, 20:14
Na stronie firmy Jartom www.jartom.pl widzę ciekawa ofertę dla firm, które chcą wynając magazyn powyżej 1000 metrów kwadratowych. Mają magazyny w całej Polsce. Co sadzicie o tej firmie? Słyszałem o niej dobre rzeczy, ale czekam na wasze opinie
Obserwuj wątek
    • takikoleszka Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 30.07.11, 09:24
      Wynajmowałem kilka lat temu magazyny i korzystałem z Jartom z Warszawy. Jeśli to ta sama firma to powiem Ci z ręką na sercu, że byłem bardzo zadowolony. Podobało mi się to, że nie brali ode mnie prowizji i dodatkowo wynegocjowali mniejszy czynsz.
    • drewno_man Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 09.09.11, 08:26
      Wiesz co no jest kilku konkurentów dla Jartom, ale moim zdaniem, ta firma wyróżnia się na tle innych. Ich wyszukiwarka po pierwsze nie wymaga rejestracji, jak to jest na innych tego typu stronach, po drugie mają bardzo dużą bazę magazynów. Ta druga wyszukiwarka jest na www.oferty.biz.pl
    • switonemsi Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 09.09.11, 10:08
      Pierwszy raz słyszę o tej firmie...
    • tinysiskin Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 19.01.12, 20:32
      Czy ta firma pomaga w wyszukaniu też mniejszych magazynów? Mam juz namiary na [url=http://www.panattoni.pl/prezentacja-parkow,11/?region=17454]magazyn[/url] o duzej powierzchni, ale teraz potrzebuję wynając mniejszy, czy Jartom tez ma takie w ofercie?
    • e.poloczek Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 19.11.12, 20:47
      na stronie www.inwest-nieruchomosci.pl wszyskie ciekawe oferty na wynajem
    • bogus144 Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 12.12.13, 12:37
      ja wynajmowałem powierzchnie magazynową u operisa www.operis.com.pl/ Mają duży zakres temperatur i do tego da się z nimi dogadać co do ceny
    • palinka85 Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 19.07.18, 21:57
      Każdemu zainteresowanemu wynajmem nieruchomości, polecam aplikację do zarządzania najmem Rentumi: rentumi.pl. Wszystkie formalności można załatwić jednym kliknięciem, otwierając na swoim urządzeniu mobilnym tę aplikację. Przechowywanie dokumentów najmu, płatności online, przejrzyste rozliczenia, zarządzanie mieszkaniami i lokatorami, fachowcy pod ręką a także wiele, wiele innych. Polecam!
    • palinka85 Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 01.08.18, 12:19
      Każdemu zainteresowanemu wynajmem nieruchomości, polecam aplikację do zarządzania najmem Rentumi: rentumi.pl . Wszystkie formalności można załatwić jednym kliknięciem, otwierając na swoim urządzeniu mobilnym tę aplikację. Przechowywanie dokumentów najmu, płatności online, przejrzyste rozliczenia, zarządzanie mieszkaniami i lokatorami, fachowcy pod ręką a także wiele, wiele innych. Polecam!
    • slawek.witkowski Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 31.08.18, 16:39
      Każdemu wynajmującemu polecam zapoznać się z aplikacją do zarządzania najmem Rentumi - rentumi.pl/aplikacja-rentumi-zdalny-wynajem-mieszkan/ . Przejrzyste rozliczenia, płatności online, łatwy kontakt z lokatorami. Podsyłam film - www.youtube.com/watch?v=PqRq2UbIxOc&t=24s
    • natulana Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 30.10.18, 21:07
      Z doświadczenia wiem że lepiej inwestować i stawiać własny magazyn niż wynajmować. W przeciągu kilku lat można odrobić zainwestowane pieniądze i czerpać tylko korzyści, wynajem generuje dużo większe koszty i nie przynosi długoterminowych zysków. Postawienie gali magazynowej stalowej to nie muszą być nie wiem jak duże koszty, polecam kontakt z firmą Commercecon (jeden z lepszych wykonawców, działają na całą Polskę) w celu dokonania wstępnej wyceny.
    • ania3434 Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 01.07.19, 00:25
      Ja mogę Wam polecić fajną firmę. Wynajmują i budują magazyny. Sprawdźcie tutaj kmc-services.com.pl/doradztwo/ Mają ich bardzo wiele w ofercie. Transport też nam zrealizowali. Naprawdę super, bez żadnych problemów i magazyn spełnia nasze oczekiwania.
    • xasia217 Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 23.04.20, 16:38
      Witam,
      Polecam firmę www.maglo.com.pl Bardzo miła i szybka obsługa oraz profesjonalne podejście do klienta. Firma oferuje wiele różnorodnych modeli wózków widłowych, m.in.:
      - wózki widłowe spalinowe,
      - wózki widłowe paletowe elektryczne podnoszące,
      - wózki widłowe paletowe elektryczne podnośnikowe,
      - wózki widłowe czołowe elektryczne,
      - wózki widłowe elektryczne wysokiego składowania,
      - wózki widłowe systemowe,
      - wózki widłowe do obsługi dłużyc.
      Pozdrawiam
      Kasia
    • xasia217 Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 28.04.20, 17:02
      Witam,
      Polecam firmę www.maglo.com.pl Bardzo miła i szybka obsługa oraz profesjonalne podejście do klienta. Firma oferuje wiele różnorodnych modeli wózków widłowych, m.in.:
      - wózki widłowe spalinowe,
      - wózki widłowe paletowe elektryczne podnoszące,
      - wózki widłowe paletowe elektryczne podnośnikowe,
      - wózki widłowe czołowe elektryczne,
      - wózki widłowe elektryczne wysokiego składowania,
      - wózki widłowe systemowe,
      - wózki widłowe do obsługi dłużyc.
      Pozdrawiam
      Kasia
    • magdalenyk Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 19.10.20, 20:35
      Moja firma wynajmuje wózki widłowe od UTB Polska - sprzęt jest dobrej jakości, wynajem wychodzi bardzo korzystnie.
    • racjakolacja Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 18.02.21, 15:43
      ja korzystam w firmy box-storage.pl/ . rzetelna firma. dbają o bezpieczestwo przechowywanych rzeczy. wielkosci magazynu tez mozna sb wybrac. do swoich rzeczy mam dostęp przez praktywnie cały czas. firma godna polecenia ;)
    • mangusten Re: Wynajem magazynów i hal produkcyjnych 07.05.21, 08:54
      Jeśli ktoś zarządza magazynem, to przyda mu się też odpowiednie oprogramowanie. Zerknij na - faktury.pl to program, który pozwala skutecznie obsługiwać magazyn ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka