Dodaj do ulubionych

sale konferencyjne

26.02.13, 04:14
Centra ośrodki i sale konferencyjne oraz hotele, miejsca do wynajęcia na konferencje, szkolenia, kongresy, eventy - wszystko na organizowane imprezy, wydarzenia w jednym miejscu! Zapraszamy.
Szanowni Państwo, zapraszamy do zapoznania się z promowanymi ośrodkami konferencyjnymi - szkoleniowymi. W naszym serwisie znajdziecie także polecane sale konferencyjne oraz polecane obiekty, centra konferencyjne. Dodatkowo usługi, pakiety konferencyjne, promocyjne oferty hoteli dotyczące wynajmu sal konferencyjnych, wiadomości branżowe w jednym miejscu - dla Państwa wygody. Konferencje w Polsce odbywają się każdego dnia, sprawdź, gdzie Ty możesz je zorganizować, jakie sale szkoleniowe konferencyjne są przygotowane na wynajem.
Prezentujemy obiekty konferencyjne w wielu lokalizacjach, najwięcej ofert jest z dużych miast takich jak Warszawa, Kraków, Gdańsk, Poznań, Łódź, Wrocław i ich okolicach. Jeśli szukasz sali na wesele proponujemy skorzystać z prezentowanych lokali na stronie
www.e-konferencje.pl/
Obserwuj wątek
    • ucakko Re: sale konferencyjne 22.10.13, 18:21
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą sal konferencyjnych na terenie wielkopolski, oraz z ofertą firmy Konferencje Wielkopolska, która zajmuje się kompleksową obsługą szkoleń oraz imprez firmowych.
      konferencje-wlkp.pl/50-sale-szkoleniowe-pozna
      • mika-20 Re: sale konferencyjne 20.11.13, 08:28
        Ja z kolei polecam salę konferencyjną w hotelu Esperanto, który mieści się w Świdnicy, gdzie dwa miesiące temu byłam gościem konferencji firmowej dotyczącej administracji e-biznesu. Jeśli chodzi o warunki, to organizatorzy naprawdę się postarali - sala była bardzo obszerna i elegancka, hotel czysty i sprawiający dobre wrażenie. Catering też oceniam jako dobry, poranna kawa ratowała śpiochów, którzy musieli wcześnie wstac. Dobrze wspominam tę konferencję nie tylko ze względu na odpowiedni dobór tematów, ale także jej dobrą organizację.
        • jarek7251 Re: sale konferencyjne 04.12.13, 09:01
          Branża hotelarska staje się coraz bardziej elastyczna jeśli chodzi o pomysły na wprowadzenie usług dla klientów biznesowych – i dobrze, bo obydwie strony na tym korzystają. Ciężko jest urządzać nawet małą konferencję w hotelu, który nie jest do takich eventów przystosowany. Niestety zdarzyło mi się cos takiego i nie wspominam tego dobrze, bo cała organizacja leżała. Jako kierownik biura do spraw certyfikacji często spotykam się i z bardzo dobrą obsługą, i z tym, ze ktoś z obsługi hotelu coś zawali … Ale cóż, nie wszędzie spotykam się z profesjonalizmem i staram się takie podejrzane ośrodki eliminować (typu zamiast Sali konferencyjnej ktoś proponuje stołówkę z ustawionymi krzesłami, żenada…). Ostatnio byłem współorganizatorem konferencji w paru hotelach (Grand hotel w Rzeszowie, Starzyński w Płocku i Ibis w Gdyni)
          • jarek7251 Re: sale konferencyjne 04.12.13, 09:01
            i na szczęście wyszło fajnie, z salami nie było problemu, catering dobry i goście zadowoleni, a to najważniejsze.
    • matiwia Re: sale konferencyjne 03.03.15, 13:31
      polecam salę szkoleniowo-konferencyjną w Hotelu MAX w Luboniu! rewelacyjne miejsce!
    • managermarta Re: sale konferencyjne 17.06.15, 22:59
      Mogę polecić portale branżowe - najlepszy jak dla mnie www.osrodki-konferencyjne.pl
      Wszystkie wpisy aktualne i czytelne. Możesz napisać do nich i pomagają wybrać salę dla Ciebie - za darmo ;)
    • managermarta Re: sale konferencyjne 17.06.15, 23:02
      Mogę polecić portale branżowe - najlepszy jak dla mnie www.osrodki-konferencyjne.pl
      Wszystkie wpisy aktualne i czytelne. Możesz napisać do nich i pomagają wybrać salę dla Ciebie - za darmo ;)

Na stronach branżowych są dobre wyszukiwarki zestawiające obiekty (np.pod kątem lokalizacji czy liczby uczestników) - korzystałam kilka razy z portalu otokonferencje.pl - tam tworzy się nawet wykres z uwzględnieniem różnych kosztów ponoszonych przez organizatora. wygodne i łatwe :)
    • managermarta Re: sale konferencyjne 17.06.15, 23:05
      Na stronach branżowych są dobre wyszukiwarki zestawiające obiekty (np.pod kątem lokalizacji czy liczby uczestników) - korzystałam kilka razy z portalu otokonferencje.pl - tam tworzy się nawet wykres z uwzględnieniem różnych kosztów ponoszonych przez organizatora. wygodne i łatwe :)
    • marceliwkoucio1 Re: sale konferencyjne 02.11.15, 11:14
      Polecam Solec 63! Pełny profesjonalizm i prestiż. Spełni oczekiwania nawet najbardziej wymagającego klienta. Zapraszam na stronę www.solec63.pl/
    • monika-wolak Re: sale konferencyjne 18.11.15, 15:04
      Sam mogę polecić świetna sale konferencyjna w Gdańsku www.salebiznesowe.pl/konferencje-gdansk , raz w miesiącu korzystamy z tej sali i jesteśmy w 100 % zadowoleni, przemiła obsługa :)
    • martyna_k88 Re: sale konferencyjne 23.11.15, 20:39
      Zapraszam Państwa do skorzystania z oferty biznesowej Hotelu Krotoszyce. Jest to jeden z najbardziej urokliwych hoteli na Dolnym Śląsku.
      To idealne miejsce na organizację szkolenia czy konferencji z dala od zgiełku dnia codziennego.
      Hotel Krotoszyce to klasyka i nowoczesność w starych murach.
      Dysponujemy dwoma salami konferencyjnymi, z czego jedna ma możliwość podziału na dwie mniejsze za pomocą przesuwnej ściany. Największa sala ma powierzchnie aż 300m2.
      Obie sale wyposażone są w profesjonalny sprzęt.
      Obiekt jest w stanie zorganizować szkolenie do 200 osób.
      Posiadamy także miejsca noclegowe dla 140 osób.
      Pomagamy w organizacji czasu wolnego w czasie szkolenia czy konferencji (DJ, zespół muzyczny i inne atrakcje).
      Oferujemy bardzo atrakcyjne, konkurencyjne ceny!

Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej:
      www.palackrotoszyce.pl
    • maria.sz.85 Re: sale konferencyjne 29.12.15, 22:58
      Ja często organizuję konferencję w Park Hotel Łysoń. Mają tam wiele ciekawych propozycji na konferencję, mają również bardzo atrakcyjne pakiety, z którymi można zapoznać się pod tym linkiem - www.parkhotellyson.pl/KONFERENCJE-7.html.
    • allissonn Re: sale konferencyjne 30.12.15, 12:44
      Ja z mojej strony polecam Continental w Krynicy Morskiej - umożliwiają organizację konferencji nawet do 300 osób: hotel-continental.pl/polski/oferty-specjalne/konferencje-w-hotelu-continental/
    • ajejijeji Re: sale konferencyjne 19.01.16, 22:12
      Osobiście z waszej strony lubię centrum konferencyjne mazurkas - www.mazurkashotel.pl/oferta-centrum-konferencyjnego.html
    • spotkaniebiznesowe Re: sale konferencyjne 22.01.16, 12:50
      Ja ostatnio korzystałam z fajnego miejsca w Warszawie na spotkania biznesowe i kameralne warsztaty - www.szampanitruskawki.pl. Polecam.
    • spotkaniebiznesowe Re: sale konferencyjne 22.01.16, 12:55
      Szampan i Truskawki powstał z dwóch potrzeb ? biznesu i rozwoju.

To magiczne sale konferencyjne, gdzie ludzie czują się dobrze. Nasi Goście mogą się spotkać biznesowo z Klientem, jak również przyjść na warsztat rozwoju. Nasze sale konferencyjne i warsztatowe są miejscem, w którym poczujesz się swobodniej niż w biurze i bardziej komfortowo niż w restauracji. Zadbamy o frekwencję spotkania dla naszych Klientów, jak również o smaczny lunch z obsługą kelnerską, czy najdrobniejszy szczegół spotkania Zarządu. A wszystko to, by Państwa spotkania biznesowe były wyjątkowe i przyniosły oczekiwany rezultat biznesowy. Szampan i Truskawki oferuje nietuzinkowe sale do wynajęcia. www.szampanitruskawki.pl
    • wyanajemsal-poznan Re: sale konferencyjne 31.08.16, 09:39
      Ja polecam sale firmy Archeion! Z ofertą można zapoznać sie na naszej stronie: poznan.wynajemsal.com/
    • martynikja Re: sale konferencyjne 18.12.16, 16:49
      Polecam sprawdzić jeszcze ofertę hotelu Magellan, który posiada w pełni wyposażone [url=ttp://hotelmagellan.pl/pl/konferencje/centrum-konferencyjne/sale]sale szkoleniowe[/url].

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka