Dodaj do ulubionych

Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dostane?

27.06.11, 21:28
Czy ktoś orientuje się czy w Tychach kupię niemieckie krople na kolkę Sab Simplex?
Małą właśnie złapało i szukamy z żoną czegoś co ukoi ból u dzieciaka.

Obserwuj wątek
    • madzix88 Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 27.06.11, 21:33
      Zamiast czarodziejskiego SabSimplex'a polecam suszarkę do włosów:)
      • kachasiwy Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 30.04.18, 16:11
        Proszę Cię, a na ból głowy jabłko? Nie wiem, więc się wypowiem... Brakuje jeszcze do pieca na 3 zdrowaśki <facepalm>
    • bbuziaczekk Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 27.06.11, 21:41
      Powinny byc w aptece do kupienia, kilka znajomych osob kupowalo je dla dzieci , zadzwon do apteki na Turkusowej tej calodobowej moze beda miec
      Tel.: 032 219 01 61
    • mam-ija Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 01.07.11, 23:38
      witam, mam do sprzedania 2 nowe buteleczki SAB SIMPLEX z Niemiec. Jeśli nadal jesteś zainteresowany, proszę o kontakt, mogę wysłać pocztą.
    • mam-ija Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 01.07.11, 23:45
      witam, mam do sprzedania 2 nowe buteleczki SAB SIMPLEX z Niemiec. Jeśli nadal jesteś zainteresowany, proszę o kontakt, mogę wysłać pocztą.

turzol napisał:

> Czy ktoś orientuje się czy w Tychach kupię niemieckie krople na kolkę Sab Simpl
      > ex?
      > Małą właśnie złapało i szukamy z żoną czegoś co ukoi ból u dzieciaka.
      >
      >
      • vanessa19pb Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 02.07.11, 10:42
        ja jestem zainteresowana zakupem jednej butelki prosze o kontakt na maila vanessa19p@interia.pl
        • beska_1 Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 02.07.11, 18:58
          niestety w polsce ich nie ma,jedynie na aukcjach
          ja kupowałem w cieszynie w aptece,bez recepty więc polecam się przejechać :)
          • anysiak Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 11.05.12, 07:50
            witam serdecznie czy ma ktos moze do sprzedania te krople simplex do tej pory nic mojmu synkowi nie pomoglo bardzo prosze o kontakt 515815058
            • beska_1 Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 11.05.12, 15:48
              proponuje zrobić sobie wycieczkę do Cieszyna i kupić w jakiejkolwiek aptece po stronie czeskiej, bez recepty :)
    • sandra106 Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 25.06.12, 20:03
      Mam do sprzedania jedną butelkę kropli Sab Simplex, które zostały mi po mojej córeczce;) możliwy odbiór osobisty lub wysyłka, jak wygodniej;) niestety w Tychach nie da się ich kupić, a że teściowa mieszka w Niemczech,przysyłała mi je.;)
      • ka-sia33 Re: Krople na kolke Sab Simplex.Czy w Tychach dos 02.07.12, 18:02
        Znalazłam te krople w czeskiej aptece internetowej. Mają stronę po polsku. Troszkę droga przesyłka, ale i tak wychodzi taniej niż oferują na allegro.
        www.docsimon.pl/towar/sab-simplex-krople-suspensja-30ml
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka