Dodaj do ulubionych

remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie Góry

IP: *.protonet.pl 30.05.12, 22:03
Zpraszam do współpracy
remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie Góry
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie G IP: *.comp-serwis.com.pl 06.04.14, 08:40
      Ja polecam firmę działającą na terenie Śląska zajmującą się wykonaniem schodów i renowacją wyrobów z drewna.
      Renowacja schodów i wyrobów z drewna Śląsk Katowice Częstochowa
    • szymcek20 Re: remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie G 26.11.15, 15:10
      Szukałem ekipy remontowej w Tarnowskich Górach i z pewnością mogę polecić remont-bytom porządna robota tanio i szybko
      • Gość: wojtek123wojtek123 Re: remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie G IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.16, 10:45
        Ja korzystając z okazji,chciałem przestrzec przed pseudo firmą o nazwie ,,Dagrem,,z Zabrze Biskupice. Jest to zbieranina pseudo robotników,którzy nic nie umieją. Na szczęście w porę zorientowałem się ,że robią w moim domu więcej szkód niż remontu i pogoniłem panią Dagmare wraz z jej pseudorobotnikami
    • Gość: Wojtek Re: remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie G IP: *.dynamic.chello.pl 05.06.16, 10:51
      Ja korzystając ,chce przestrzec przed pseudofirmą ,Dagrem,,z Zabrze-Biskupice. Jest to zbieranina pseudorobotników udających,ze coś potrafią. Na szczęście w miarę szybko zorientowałem się ,że robią w moim domu więcej szkód niż remontu pogoniłem panią Dagmare wraz z jej pseudorobotnikami
      • Gość: DDil Re: remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.16, 16:33
        witam,
        p. Wojtku, czy moglibyśmy się jakoś skontaktować ? Chciałbym pilnie zaczerpnąć dokładniejszej opinii nt tej firmy.
        • Gość: Małgorzata Re: remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie G IP: *.play-internet.pl 22.06.16, 17:57
          Proszę rownież o kontakt. mal.dud@onet.pl Mamy dokładnie ten sam problem w tym samym czasie. Małgorzata
    • dagmara.jareckalesniak Re: remonty mieszkań i domów Zabrze, Tarnowskie G 25.06.16, 18:30
      Drogi Panie Wojtku ( a raczej były pracowniku Krzysztofie W.) celowo odpisuje na Pana komentarz, ponieważ zarówno ja jak i moi pracownicy nie przepominamy sobie klienta o takim imieniu jak Pana :). To co Pan pisze to bezpodstawne oszczerstwa ( czytaj : w swietle prawa zniesławienie). To samo dotyczy się strony! Prosze o kontakt bezpośrednio z włascicielem lub kancelarią prawną, która reprezentuje firmę w celu okazania rzekomej umowy na wykonanie uslug remontowych. W przeciwnym razie zostaną w stosunku do Pana wyciągnięte konsekwencje prawne.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka