Dodaj do ulubionych

Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów

22.01.13, 10:45
Wraz z nowym rokiem zmienia się także MODERN-REH !!!
Górnośląskie Centrum Neurorehabilitacji i Fizjoterapii Dysfunkcji Narządu Ruchu MODERN-REH to jeden z niewielu ośrodków mieszczących się na Śląsku dysponującym nowoczesnym oprzyrządowaniem diagnostycznym niezbędnym do rehabilitacji neurologicznej.

Informujemy, iż wraz z wejściem w 2013 rok poszerzamy swoją działalność, organizując na terenie ośrodka kursy i szkolenia. Dajemy Państwu możliwość podniesienia kwalifikacji z dziedziny Terapii Manualnej, PNF i innych metod fizjoterapii, oraz zwiększyć szanse na zdobycie atrakcyjnej pracy. Wizytówką prowadzonych kursów są najlepsi w Polsce instruktorzy, posiadający ogromne doświadczenie dydaktyczne i zawodowe.

Zainteresowanych serdecznie zapraszamy do śledzenia strony www.modernreh.pl i facebook.
Obserwuj wątek
    • kosmotynka Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów 24.07.13, 09:09
      Warto inwestować w takie kursy dla fizjoterapeutów, zwłaszcza w dzisiejszych czasach, kiedy świat pędzi do przodu i wciąż pojawiają się w każdej branży jakieś nowinki. Przy dzisiejszej konkurencji dobrze jest nie wypaść z toru, tylko wciąż pogłębiać posiadaną wiedzę i szlifować umiejętności :) Warto jednak pamiętać, że jeden kurs nie uczyni z nikogo dobrego fizjoterapeuty!
    • Gość: Ola Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów IP: *.153.251.125.rdns.micfo.com 11.07.16, 17:26
      Chciała bym odnowić temat i zapytać sie na jakie kursy teraz warto stawiać w jakim zakresie się rozwijać?
      • martyna.17 Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów 22.08.16, 12:12
        Laser wysokoenergetyczny to całkiem fajna sprawa. Ja byłam niedawno na szkoleniu Bardomed'u z przeprowadzania terapii przy użyciu lasera i bardzo sobie chwalę. Takie zabiegi dają natychmiastowy efekt przeciwbólowy. Podczas szkolenia, jednego gościa bolał bark i po użyciu funkcji E^2c już odczuwał znaczną różnicę, jego ból znikł. Moi pacjenci również są zadowoleni z efektów terapeutycznych. 3-4 zabiegi wystarczą, żeby wrócić do formy sprzed podjęcia terapii. Z tego co się orientuję, to na początku września jest organizowane kolejne szkolenie z laseroterapii, zobacz sobie, polecam :)
    • Gość: Maciej Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów IP: *.cable-amsterdam.broadbands.nl 23.08.16, 12:19
      Też polecam szkolenie firmy soyer a dokładniej integracje sensoryczną! Mam już 1 stopień zrobiony teraz bede wybierał się na 2! Bardzo rozwijające szkolenie.
      • Gość: Igor Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów IP: *.fataloe.com 30.08.16, 09:42
        Mogę powiedzieć tylko tyle że organizują dobre szkolenia. Byłem na jednym i bardzo sie ciesze. Można sie dowiedzieć naprawdę wiele rzeczy i tonie tylko samej teorii ale mówią też wiele przydatnych informacji!
        • Gość: Ilona Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów IP: 5.34.246.* 16.09.16, 09:25
          A na jakim kursie byłeś? Ja się teraz zastanawiam nad kursem terapii ręki. Widzę właśnie dużo dobrych opinii o tej firmie soyer i chyba się na nich zdecyduje...
    • foxy_s Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów 27.12.16, 12:36
      Zgadza się - warto brać udział w tego rodzaju kursach. Sama, regularnie w nich uczestniczę. Ostatnio, byłam na kurie omawiającym terapię ręki, organizowanym przez firmę Soyer.
      • Gość: marzena.kowalik Re: Szkolenia i kursy dla fizjoterapeutów IP: *.gdansk.vectranet.pl 15.06.18, 10:23
        Po ukończeniu 3 kursów w " centrum wiedzy praktycznej " mogę spokojnie polecić te firmę.
        Ukończyłam u nich kurs Dry Needling, kurs terapii manualnej tkanek miękkich oraz kurs poświęcony urazom sportowym. Dwa z nich prowadzone były przez zagranicznego instruktora z tłumaczeniem na polski , tkanki przez Polaka.
        Co mogę powiedzieć:
        dogodna lokalizacja
        nowoczesna sala
        kursy bardzo praktyczne, dużo technik
        kazdy kurs prowadził inny instruktor i każdy posiadał mega wiedzę
        organizatorzy b. ogarnięci , dbali o każdy szczegóły
        super atmosfera

W budynku nie ma stołówki ale w odległości 100=200 m od sali mozna spokojnie coś ogarnac

Link do strony kursydlafizjoterapeutow.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka