Dodaj do ulubionych

Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice

IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.13, 11:00
Może ktoś byłby zainteresowany odbywającymi się niedługo warsztatami metodą Hellingera. Więcej info:
www.facebook.com/events/411212332302762/
lub na stronie:
cs.unlimitedgroup.pl/szkolenia-rowojowe/warsztat-ustawie-systemowych-metod-hellingera.htmlPozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • Gość: eljasz Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice IP: *.alpha.pl 02.06.13, 21:19
      metoda z szamańskich, pogańskich zwyczajów sięganie do czarów!
      świadomość nie jest w neuronach, www.rozmowy.all.pl/
      Twierdzenie BACONA mówi, że
      „mało nauki odwodzi od Boga, dużo nauki prowadzi do Boga”
      • Gość: Mateusz Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 25.10.13, 23:16
        Stanowczo odradzam korzystanie z ustawień Hellingera prowadzonych przez "psychologa" Katarzynę Tomoprowską.
      • Gość: Marzene Gos Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice IP: *.host.pobb.as13285.net 03.11.13, 17:05
        Również nie mogę polecić tej osoby Katarzyny Tomporowskiej vel Radosny Wietrzyk Kate (FB). Ustawienia metodą Hellingera to pole dla istnienia takich naciągaczy. To była kosmetyczka która nie mając klientów postanowiła bawić się ludzką psychiką i czerpać z tego korzyści finansowe.
      • awanturka Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice 08.11.13, 13:09
        generalnie metoda jest nieuznawane przez żadne Towarzystwo psychologiczne w Europie i żaden szanujący się psychoterapeuta tą terapią się nie zajmuje, w niemczech zostala nawet zakazana jako grożna dla zdrowia psychicznego - nie trzeba być nawet psychologiem by stać się osobą "leczącą" metodami ustawień hellingera
        • 84halina Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice 02.01.15, 22:37
          w niemczech metoda zostala zakazana bo psychiatrzy i psychologowie poszli by z torbami!!! ustawienia rodzinne hellingera sa po prostu genialne. sama mialam problemy i dzieki tej metodzie wyszlam z bardzo glebokiego dola. jezeli ktos nie ma pojecia o co tu chodzi, prosze nie pisac bzdur tylko dobrze sie zorientowac o co tu chodzi.
          • Gość: bety Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.15, 22:20
            Zarabianie 450 zł w 10 minut za ustawienie ludzi wg widzimisie to dobry interes.A odpowiedzialności żadnej...
            Hmmm-lepsze od polityki.
    • znasz_prawde Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice 01.12.15, 14:39
      Po pierwsze hellinger przywłaszczył metodę od Indian i podaje jako swoją, więc oszustwo już na początek.
      Zwane jest to też jako konstelacje systemowe ? czyli właściwie, a celem systemu jest ograniczenie, zniewolenie, sterowanie, włożenie w ramy.
      W tym systemie pomijane jest wiele i to prawdziwych wątków.
      Np TELEGONIA czyny potwierdzone w niedalekiej przeszłości.
      Jak więc odwoływać się do przodków, prosić o ich wsparcie, jak nie wiadomo kto to i może być nimi hołota !!!
      Chcecie wsparcia takich przodków ???
      Podpinacie się pod taki system ??
      Fałsz w podstawie, bo inni mogą być przodkowie, a inni są za nich uważani i to dopiero zaburza.
      Były wojny i gwałty, różne zależności?
      A co jeśli ?przodek? jest już w innym wcieleniu, w innej konstelacji systemowej ?
      Ustawiają wg tego ?życia? i rodu, a przecież hellinger zakłada wcielenia, karmę czyli inne rody ?
      Wg mnie wtłaczanie w ród to uwikływanie, przedstawianie fałszywego programu przez prowadzącego najczęściej za dużą kasę.
      Bazowanie na smutku, bólu, chorobie, cierpieniu wtłaczając dodatkowe obarczenia i najważniejsze WINĘ za niby Wasze działania, Wasze niby naiwne wzięcie różnych obciążeń.
      Rozwiązaniem wg mnie jest rozłączenie się od tzw rodu, systemu wg zasady wolnej woli i samostanowienia o sobie.
      Są oni równie uwikłani, często była to patologia, jakie więc wsparcie przyjść od takich może ???
      I skąd to wsparcie skoro tyle lat uwikłania było ?? Nagle się zmieni ??
      Naprawianie relacji to droga bez końca i droga wcale tania, a wizji przyczyn można mieć bez przecież wiele, no bo i z różnych wcieleń ?
      Są to jednak wg mnie programy, fałsz, wizje prowadzącego, możliwość kierowania osobami jak podczas hipnozy.
      Wiem gdyż byłem na wielu ustawieniach i u różnych ?jasnowidzących? ale tylko moją kasę i poza tym różne przyczyny tego samego skutku.
      Metodologia skradziona przez niemca jest (może być pomocna) ale do uświadomienia sobie tych zależności, uwikłań, systemu, kodów, programów i doprowadzenia do łatwej sterowalności tymi co zwą się ludźmi.
      Znam takich co twierdzą, że im na jakiś czas pomogło ? tylko znając wielu ustawiaczy w ich życiu jakoś im nie pomogło, oprócz finansów.
      Jak się mawia szatan dla zyskania większej rzeszy też jest w stanie jednego uzdrowić !!!
      hellinger propaguje ileż to miłości i uczuć ?pozytywnych? przyniosła wojna !!!
      A czego to jest propagowanie ? Nazizmu przemocy ?
      Czyj to jest wysłannik i czy także pod to się podpinacie uczestnicząc w hellingerowskich manipulacjach ??
      Do tego :
      Dlaczego ignorantom, samolubom, zapatrzonym w siebie, kłamcom funkcjonuje się tu dobrze lub bardzo dobrze ???
      Jakby byli wspomagani, pod ochroną. Jakby dbano o nich.
      Czyżby za generowanie cierpienia w innych, za pasożytowanie ??
      Komu służą kogo karmią ??
      No i ?święta? czas mordowania, rzezi, ofiary zwierząt, ścinania drzew ? jakie to energie ??
      Jaki bóg z tego korzysta ??
    • znasz_prawde Re: Ustawienia rodzinne Hellingera, Katowice 01.12.15, 14:42
      Po pierwsze hellinger przywłaszczył metodę od Indian i podaje jako swoją, więc oszustwo już na początek.
      Zwane jest to też jako konstelacje systemowe ? czyli właściwie, a celem systemu jest ograniczenie, zniewolenie, sterowanie, włożenie w ramy.
      W tym systemie pomijane jest wiele i to prawdziwych wątków.
      Np TELEGONIA czyny potwierdzone w niedalekiej przeszłości.
      Jak więc odwoływać się do przodków, prosić o ich wsparcie, jak nie wiadomo kto to i może być nimi hołota !!!
      Chcecie wsparcia takich przodków ???
      Podpinacie się pod taki system ??
      Fałsz w podstawie, bo inni mogą być przodkowie, a inni są za nich uważani i to dopiero zaburza.
      Były wojny i gwałty, różne zależności?
      A co jeśli ?przodek? jest już w innym wcieleniu, w innej konstelacji systemowej ?
      Ustawiają wg tego ?życia? i rodu, a przecież hellinger zakłada wcielenia, karmę czyli inne rody ?
      Wg mnie wtłaczanie w ród to uwikływanie, przedstawianie fałszywego programu przez prowadzącego najczęściej za dużą kasę.
      Bazowanie na smutku, bólu, chorobie, cierpieniu wtłaczając dodatkowe obarczenia i najważniejsze WINĘ za niby Wasze działania, Wasze niby naiwne wzięcie różnych obciążeń.
      Rozwiązaniem wg mnie jest rozłączenie się od tzw rodu, systemu wg zasady wolnej woli i samostanowienia o sobie.
      Są oni równie uwikłani, często była to patologia, jakie więc wsparcie przyjść od takich może ???
      I skąd to wsparcie skoro tyle lat uwikłania było ?? Nagle się zmieni ??
      Naprawianie relacji to droga bez końca i droga wcale tania, a wizji przyczyn można mieć bez przecież wiele, no bo i z różnych wcieleń ?
      Są to jednak wg mnie programy, fałsz, wizje prowadzącego, możliwość kierowania osobami jak podczas hipnozy.
      Wiem gdyż byłem na wielu ustawieniach i u różnych ?jasnowidzących? ale tylko moją kasę i poza tym różne przyczyny tego samego skutku.
      Metodologia skradziona przez niemca jest (może być pomocna) ale do uświadomienia sobie tych zależności, uwikłań, systemu, kodów, programów i doprowadzenia do łatwej sterowalności tymi co zwą się ludźmi.
      Znam takich co twierdzą, że im na jakiś czas pomogło ? tylko znając wielu ustawiaczy w ich życiu jakoś im nie pomogło, oprócz finansów.
      Jak się mawia szatan dla zyskania większej rzeszy też jest w stanie jednego uzdrowić !!!
      hellinger propaguje ileż to miłości i uczuć ?pozytywnych? przyniosła wojna !!!
      A czego to jest propagowanie ? Nazizmu przemocy ?
      Czyj to jest wysłannik i czy także pod to się podpinacie uczestnicząc w hellingerowskich manipulacjach ??
      Do tego :
      Dlaczego ignorantom, samolubom, zapatrzonym w siebie, kłamcom funkcjonuje się tu dobrze lub bardzo dobrze ???
      Jakby byli wspomagani, pod ochroną. Jakby dbano o nich.
      Czyżby za generowanie cierpienia w innych, za pasożytowanie ??
      Komu służą kogo karmią ??
      No i ?święta? czas mordowania, rzezi, ofiary zwierząt, ścinania drzew ? jakie to energie ??
      Jaki bóg z tego korzysta ??
      Czym się różni człowiek od świni ?? DNA podobne.
      Więc i zabicie człowieka podobne.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka