dorocienia1985 21.09.15, 18:23 Jestem absolwentką psychologii i kolegium językowego. Wykonuje tłumaczenia tekstów naukowych z psychologii, ale nie tylko takich kontakt 50 35 87217 dororotaorlowska85@gmail.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ben-ia7 Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 22.11.15, 11:56 jeśli ktoś z was potrzebuje dobrego biura tłumaczeń to z czystym sumieniem mogę polecić firmę ze strony: www.centrumtlumaczen.pl wszystko zostało wykonane solidnie z ich strony, nawet wcześniej można liczyć na zrobienie opracowania ile to wszystko będzie kosztować wykonują również tłumaczenia przysięgłe i mają spory wybór języków, z których tłumaczą, ogólnie tłumaczyłam u nich swoja pracę licencjacką, sporo stron, a muszę przyznać, że nie spodziewałam się aż tak tanio zapłacę i tak szybko zostanie wszystko wykonane Odpowiedz Link
zlota.sowa Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 22.11.15, 22:02 ben-ia7 napisał(a): > jeśli ktoś z was potrzebuje dobrego biura tłumaczeń to z czystym sumieniem mogę polecić Spam. FUJ! AddamS Odpowiedz Link
zlota.sowa Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 22.11.15, 22:02 dorocienia1985 napisał(a): > Jestem absolwentką psychologii i kolegium językowego. Wykonuje tłumaczenia A kogo to, kuna, obchodzi? Tu nie jest biuro ogłoszeń ani kosz na spam. AddamS Odpowiedz Link
r.emik Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 01.12.15, 19:54 Załóż stronę internetową i ją wypozycjonuj na interesujące Cię zwroty, sprecyzuj odbiorców swoich usług i wyślij im zapytanie ofertowe, skontaktuj się z biurami tłumaczeń i wydawnictwami - więcej osiągniesz niż pisząc na forum. Powodzenia. Odpowiedz Link
bunkum Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 01.12.15, 20:07 > Załóż stronę internetową... To mozna zrozumiec. >... i ją wypozycjonuj na interesujące Cię zwroty... Tego nie. >sprecyzuj odbiorców swoich usług... Tego tez nie. >... i wyślij im zapytanie ofertowe... I tego tez nie. Jakim jezykiem umiesz sie pan zrozumiale poslugiwac, panie remik? Odpowiedz Link
r.emik Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 01.12.15, 20:21 Ktoś kto prowadzi działalność gospodarczą powinien zrozumieć odpowiedź. Pan zapewne nie prowadzi Odpowiedz Link
ortolann Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 03.12.15, 07:36 Zrozumiała, krótka, jasna i zwięzła odpowiedź. Nie ma w niej niczego z kosmosu. O co Ci chodzi bunkum, koniec roku za pasem i musisz wystrzelać ileś-tam jeszcze postów? Odpowiedz Link
netpr.pl Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 21.02.16, 14:07 Zapraszam do zapoznania się z ofertą tłumaczeń: 123tlumacz.pl/angielski Na stronie dostępne są ceny oraz szczegółowe informacje dotyczące tłumaczeń w zakresie języka angielskiego. Odpowiedz Link
zlota.sowa Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 21.02.16, 20:52 No dobrze, ale kogo to TUTAJ obchodzi? AddamS Odpowiedz Link
justy-na00 Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 05.09.16, 12:45 ja za to polecam Biuro Tłumaczeń Pozena - mają świetną ofertę i naprawdę profesjonalnie tłumaczą wszystkie języki - szczegóły na www.pozena.pl/ Odpowiedz Link
tlumaczeniaangielski Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 21.01.20, 12:10 Zapraszam do współpracy firmy i osoby indywidualne poszukujące dobrego tłumacza. Oferta dotyczy zarówno tekstów zwykłych/użytkowych, np. tłumaczenia streszczeń, CV i listów motywacyjnych, jak i tekstów biznesowych i specjalistycznych, m.in. z zakresu transportu, logistyki, marketingu, finansów, turystyki. W celu otrzymania niezobowiązującej wyceny proszę o wiadomość na adres: kontakt@portalingua.pl. Więcej informacji na stronie: portalingua.pl/tlumaczenia-dla-firm-z-jezyka-angielskiego-i-na-jezyk-angielski/ Odpowiedz Link
sultan.masha98 Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 03.03.20, 14:38 Bardzo polecam to biuro; tłumaczenia zarówno przysięgłe, jak i zwykłe. www.text.com.pl/ Odpowiedz Link
grodosawar Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 21.05.20, 12:53 Jeżeli chodzi o tłumaczenia z języka angielskiego i na język angielski to ja bardzo polecam www.linguaforum.eu Regularnie z nimi współpracuję i nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze starają się zaproponować adekwatną do jakości cenę. Porównując ich ceny z konkurencją to zawsze są najniższe. Jakość tłumaczeń jest doskonała. Odpowiedz Link
grodosawar Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 21.05.20, 12:54 Jeżeli chodzi o tłumaczenia z języka angielskiego i na język angielski to ja bardzo polecam www.linguaforum.eu Regularnie z nimi współpracuję i nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze starają się zaproponować adekwatną do jakości cenę. Porównując ich ceny z konkurencją to zawsze są najniższe. Jakość tłumaczeń jest doskonała. Odpowiedz Link
grodosawar Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 21.05.20, 12:55 Jeżeli chodzi o tłumaczenia z języka angielskiego i na język angielski to ja bardzo polecam www.linguaforum.eu/ Regularnie z nimi współpracuję i nigdy mnie nie zawiedli. Zawsze starają się zaproponować adekwatną do jakości cenę. Porównując ich ceny z konkurencją to zawsze są najniższe. Jakość tłumaczeń jest doskonała. Odpowiedz Link
agnieszka.w.82 Re: Tłumaczenia z języka angielskiego. 09.07.20, 15:00 Cześć, jeśli ktoś z was poszukuje tłumaczeń z języka angielskiego i nie tylko mogę polecić Biuro Tłumaczeń Specjalistycznych ArcusLink. Tłumaczą ze wszystkich języków, a wycena jest darmowa. Zleciłam im już wiele tłumaczeń i zawsze byłam zadowolona. Jakość, czas realizacji i ceny są bardzo dobre. Zachęcam do sprawdzenia strony - www.arcuslink.pl/. Odpowiedz Link