Dodaj do ulubionych

Nasza Apteka

24.09.12, 08:31
czy utrata jednej z aptek mam na mysli tej w poblizu przystanku pks, dala tak wysokie ceny apteki na 3maja... hmm dobrze ze ci ktorzy nal eza do dr poplawskiego maja taniej. ostatnio kupilam masc w aptece w toruniu w cearfurze za 9.89 a u nas ta sama za 13 z groszemi. to nie sa grosze to sa zlotowki. Gdy wejdzie sie do apteki zadnego usmiechu ze str farmaceuty wrecz wieje groza. Nie wiem moze to tylko ja jestem tak dziwnie traktowana.

Obserwuj wątek
    • klumcia_2 Re: Nasza Apteka 25.09.12, 11:28
      podpisuję się w 100% pod tą wypowiedzią jeżeli chodzi o obsługę naburmuszona niesympatyczna, zero uśmiechu dlatego tam nie chodzę
      • dygresja09 Re: Nasza Apteka 25.09.12, 17:08
        gdybyś miała tyle kasy to też byś chodziła z glową w chmurach. Samochody luksusowe wycieczki z proboszczem, to wręcz nie wypada uśmiechać się do zwykłych ludzi .Tylko ta osoba nie tak dawno była bardzo zwykłym mieszkańcem naszej gminy większosc to niestety pamięta .
        • babskirozum Re: Nasza Apteka 25.09.12, 19:31
          Tak tak masz rację,ale uważam że skoro tworzy się coś dla społeczeństwa to trzeba o to dbać,a zadbać o swoje zachowanie nie jest trudno zwłaszcza że ma się z tego własne korzyści i uznanie wśród ludzi.
          • uhu-hu Re: Nasza Apteka 25.09.12, 19:39
            to prawda ze ta dziewczyna co uderzyla koniem w samochod pod mariano to corka wlascicieli tej apteki
            • bocianek5 Re: Nasza Apteka 26.09.12, 19:24
              tak tak ,racja 100 % zero porady ze strony tej apteki a ceny juz nie raz sprawdzilam ze sa wiele wieksze i to w zlotowkach ! w dodatku jesli kupujemy tabletki to wyjmuje po 1 blisterze a placimy jakby za calosc co powinno byc w opakowaniu i z ulotka! 1 raz takie cos widze zeby wyciagac z opakowania
              • stekliniak Re: Nasza Apteka 27.09.12, 22:22
                I czego jęczycie płaczki forumowe. Nie podoba się to wypieprzać do tej przy pomedzie i spokój.
                • klumcia_2 Re: Nasza Apteka 28.09.12, 20:00
                  stekliniak widać że kultury osobistej to Ty nie masz nie znasz ludzi a takie słowa. Do kumpla tak sobie mów a nie np do Mnie
    • gumis.3 Re: Nasza Apteka 02.10.12, 22:22
      Mówisz, że w tej obok pomedu jest taniej? Kupowałem tam ostatnio i ceny mają o ok. 25% wyższe niż w Toruniu. I co mam płakać z tego powodu?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka