Dodaj do ulubionych

kosmetyczki w czernikowie

18.01.14, 16:20
co sadzicie o mobilnej kosmetyczce,,odnova,,home spa? jestescie zadowoleni z uslug domowych?
Obserwuj wątek
    • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 19.01.14, 14:44
      a co to za kosmetyczka - pierwsze o takiej słyszę. Jakąś stronę internetową ma aby można była zobaczyć jakie usługi proponuje.
      • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 21.01.14, 15:31
        hmm tez szukam strony ale wiem ze wszedzie sa plakaty o niej ....no coz szkoda ze w czernikowie niemamy dobrych kosmetyczekcrying
        • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 21.01.14, 16:01
          ja tam plakatu ani jednego nie widziałam - ulotek również. A czy nie mamy dobrych kosmetyczek na miejscu to już należy do oceny klientów - a ja nie wiedzę aby ktokolwiek oceniał prace kosmetyczek - no chyba że gdzieś mi umknęło.
          • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 21.01.14, 16:14
            z tych kosmetyczek co mamy to wala sobie ostro surowe ceny a materialy ich sa kiepskie,juz chyab warto jechac do torunia do salonu co pracuja na firmowych kosmetykach a nie wciskaja kit,zreszta jakby porownac to w toruniu mamy wiele znizek i promocji na zabiegi,a tu te same zabiegi zrobione kiepskimi materialami kosztuja 2 razy tyle. wiec moze ta mobilna spelnila by sie jakos i zaplusowala tym ze robi u klienta ,tylko szkoda ze niema cennika podanego
            • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 21.01.14, 16:15
              ponadto u nas w czernikowie idac do kosmetyczki to jakby sie wchodzilo do zakladu plotkarskiego a nie kosmetycznego heh
              • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 21.01.14, 16:18
                kiepski materiał na jakim pracują tu kosmetyczki to norma w małych miejscowościach niestety - klientów nie ma na tyle aby zakupować markowe produkty a ceny, wiadomo - takie aby jakoś się utrzymać z dnia na dzień.
    • liwiaaaa30 Re: kosmetyczki w czernikowie 05.02.14, 18:41
      Apropo "Odnova"Home Spa to mogę powiedziec tyle,że Ona nie musi mieć żadnej reklamy bo ona ma swoje stałe klientki od lat,w tym mnie...makjiaż robi rewelka,super!!! pazurki też! ja tam moge ją z czystym sumieniem polecić!
      • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 06.02.14, 12:25
        to moze ktos podac cennik za paznokcie i makijaz?
        • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 06.02.14, 12:58
          Odnowa to jest koło koscioła?
    • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 08.02.14, 09:08
      a czy kolo kosciola jest jakas kosmetyczka wogole? pierwsze slysze
      • croppa1 Re: kosmetyczki w czernikowie 08.02.14, 20:09
        A Ty to z Czernikowa jesteś ?Toż ten zakład kosmetyczny koło kościoła to najpopularniejszy w Czernikowie ..Cennik nie taki zły możesz zajrzeć osobiście -pani Ania nie zedrze z Ciebie.....
        • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 10.02.14, 11:57
          heheh najpopularniejszy zaklad? a z czego on slynie?napewno nie z profesjonalnych uslug...pierwszy i ostatni raz robilam tam paznokcie! dosyc ze krzywo zrobione to jeszcze tandetnymi materialami...ahh niema porownania z salonami w toruniu...mowisz ze ceny ma niskie? hmm jak na te slabe uslugi ceny ma za wysokie!
          • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 10.02.14, 12:05
            Ja robiłam w salonie koło kościoła jakiś rok temu tam paznokcie u rąk i całe stopy. Materiał faktycznie bardzo tani i z precyzja też niezbyt. Liczyłam najbardziej na pięty aby w lato stopy wyglądały perfekcyjnie. Przeliczyłam się. Zdecydowanie wolę dopłacić i mieć zrobione na tip top w Toruniu. Salon zdecydowanie dla mało wymagających klientów i ceny za wysokie jak na jakoś usług. To moja osobista opina i odczucia.
            • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 11.02.14, 09:06
              racja...ja o tym salonie slyszalam mnustwo zlych rzeczy...ludzie
              !!!
              kto terazz zamiast plynu do dezynfekcji wlewa wode z plynem do szyb ,,clin''
              heh obłuda!
              • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 11.02.14, 11:12
                mnóstwo piszę się przez ''ó'' pani bocianek. A czy ktoś wlewa płyn clin czy wodę to nie byłam świadkiem i nie widziałam. I nie wiem co tu ma obłuda do tego ?
                Ja wyraziłam swoją opinię na temat usługi jaka została na mnie wykonana - tyle w temacie.
                A jeśli pani słyszała mn''ó''stwo złych opinii, to niech pani wyrazi tylko swoją a zadanie innych zostawi tym ludziom. Bo ile ludzi tyle opinie.
              • croppa1 Re: kosmetyczki w czernikowie 12.02.14, 11:54
                he he najpierw pisze że nie słyszała o salonie kosmetycznym koło kościoła a za chwile m n u s t w o złych rzeczy słyszała .Coś tu nie gra ......
                • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 12.02.14, 11:56
                  też mi się wydaje, że jakaś konkurencja nieuczciwie poczynia sobie :p
                  • monalisa49 Re: kosmetyczki w czernikowie 12.02.14, 12:49
                    Czegoś nie rozumiem przecież tu chodzi o mobilną kosmetyczkę a nie tą koło kościoła.
                    • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 12.02.14, 12:52
                      nie znam i nie wiem co to za mobilna kosmetyczka. Zadałam pytanie co to kto - ale nikt nie udzielił ani kszty informacji.
                      • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 12.02.14, 16:56
                        tak ja pytalam o cennik i uslugi mobilnej ktore plakaty sa jest to bodajze jakas sylwia gromkiewicz czy jakos tak????

ja niewiedzialam ze kolo kosciola jest jakas kosmetyczka bo kolo kosciola to jest plebania ,apteka(.. itp),a tamta kosmetyczka to raczej przy kosciele calkiem nie jest juz predzej powiedzialabym ze fryzjer jest ,,za kosciolem''

ale mniejsza z tym... tak wiec nikt niewie nic o mobilnej to szkoda...widac ze nic juz tu niema porzadnego !

• ikona0987 Re: kosmetyczki w czernikowie 12.02.14, 19:21
                        witam.dzis doszły mnie słuchy ze rozmowa o mnie na forum...ja prowadzę Mobilne Usługi Kosmetyczne "OdNova". I nie rozumiem ,czemu ktoś tu myli mnie z tym salonem koło Kościoła!!!!!!!!... jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę pisać na meila sylgrom@interia.pl odpowiem na każde pytanie bo te forum jest nie w moim stylu...pozdrawiam
                        • gipsyking Re: kosmetyczki w czernikowie 12.02.14, 19:39
                          nikt pani nie myli z salonem koło kościoła - tylko powiedzieliśmy że nic nie wiemy o kosmetyczce mobilnej i znamy tylko jedną, która ma salon przy kościele.

Więc proszę czytać ze zrozumieniem.
                          • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 13.02.14, 07:57
                            oj przestancie juz z ta kolo kosciola bo nawet niewiem czy to jest wgl kosmetyczka ciekawe skad ma jakies preferencje.zreszta juz jest przereklamowana widze wiec ja skorzystam z nowej mobilnej kosmetyczki,, mlodej ''dziewczyny ktora pewnie sie szkoli i zna na tym .
                            • croppa1 Re: kosmetyczki w czernikowie 13.02.14, 19:22
                              bocianek przeczytaj sobie swoje wcześniejsze wpisy .Raz piszesz że nie słyszałaś o tym salonie .innym razem ,ze tam byłaś, jeszcze innym że słyszałaś mnóstwo złych opini.W końcu o co ci chodzi !Wydaje mi się ,że chcesz pozbyć się konkurencji i zepsuć komuś dobrą opinię.Tylko zauważ ,że ten salon obsługuje wiele kobiet z Czernikowa i jestem pewna, że panie są zadowolone, bo są częstymi bywalczyniami tak jak i ja . I twoje głupie wpisy tego nie zmienią.
                              • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 15.02.14, 10:09
                                croppa to ty chyba niewiesz co czytasz! moze najpierw trzeba byloby sie nauczyc!
                                ja tu pytalam o ODNOVA SPA!
                                wy zaczeliscie z tym jakims prostackim ,,salonem'' heheh
                                (............................................)
                                szkoda ze te paznokcie co mi ,,tam'' zrobiono juz zlikwidowalam.bym ci pokazala bo pokazywalam setki osobom ktore sie smialy ze chyba ktos slepy mi je robil wiec o czym tu mowicwink moze ty jestes jedna z tych slabo wymagajcych klientek ktora cieszy sie nawet z tego tandetnego wykonania wiec twoj wybor,ja ci nieodradzam chodż gdzie chcesz i inni takze...

Talk bullshit !!!!!w!!!!!!!!!!!h!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o!!!!!!!!!!!!!!r!!!!!!!!!!!!!!e!!!!!!!!!!!!!!!

• merci34 Re: kosmetyczki w czernikowie 18.02.14, 16:26
                                  bocianek obraziłaś nie tylko croppe ale i inne klientki korzystające z
                                  usług tego salonu .Nie czuj się tak pewnie bo w internecie nie jestes anonimowa tym bardziej że to nie twoje pierwsze wpisy .Wystarczy tylko obejrzeć co pisałaś wcześniej i wiadomo kto kim jest Podany nr telefonu, strony internetowe ze sprzedażą agd nawet twoje zdjęcie.
                                  konkurencja czy rywalka?
                                  • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 19.02.14, 13:00
                                    zadna konkurencja!!!!!!
                                    czy wy wszystkie oszaleliscie?
                                    ja sie zapytalam o SALON SPA MOBINEJ KOSMETYCZKI SYLWII GRONKIEWICZ A WY SAMI MI TU NADAJECIE O JAKIEJS INNEJ ,,KOSMETYCZCE''

ja sie z niczym nie kryje i nierobie sie anonimowa jezeli wypowiadam sie na temat czyis uslug to jest moja ocena niebede kryla ze bylam zadowolona z tych uslug dlatego szukam porzadnej kosmetyczki !

paznokcie byly lipne i tyle !
    • bocianek5 Re: kosmetyczki w czernikowie 19.02.14, 13:10
      Wbrew pozorom podoba mi się Twoje podejście do sprawy. Też chciałabym mieć na to wszystko wyjebane ehh

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka