Dodaj do ulubionych

Żałosny temat !!!

19.02.15, 21:52
Sorry!!! Byłem tylko obserwatorem!!! Ale patrząc na to co się dzieje nie sposób być obojętnym.Nie pozwalajcie Państwo na to by zwyrodniały pracownik naszej administracji po raz ponoc kolejny bedac najeb...został zatrzymany pod wpływem wysoko wskazującym. Osobiście nie chcę co by jakiś gminny cham rozjeżdżał mnie,moje dziecko ,czy też przypadkowego przechodnia brezkarnie.Pozdrawiam przypominając jednocześnie to ,że żyje z naszych podatków .POZDRAWIAM!!!
Obserwuj wątek
    • hahahihihaha Re: Żałosny temat !!! 20.02.15, 08:22
      Możesz ściślej określić o kogo chodzi?
      • drugi.pankracy Re: Żałosny temat !!! 20.02.15, 15:59
        Nie będę podawał nazwiska bowiem brzydzę się o nim wypowiadać.Środowisko zbliżone do ciebie analizując twoje wypowiedzi doskonale winno wiedzieć o kogo chodzi.Jeżeli jest to nadal ciężkie do zrozumienia to po kwalifikacji czynu podam skrót,bądż pełne nazwisko delikwenta,podejrzewam ,że wtedy już nie będzie takiej potrzeby POZDRAWIAM!!!
        • drugi.pankracy Re: Żałosny temat !!! 23.02.15, 18:34
          prawdą jest to o czym pisałem z małym wyjątkiem,że to były gminny cham.Znów się najeb.ł.Ale nie zmienia to postaci że wywodzi się tej ohydnej naszej administracyjnej kużni pijaków i jest to Dariusz Z.Pozdrawiam.
          • drugi.pankracy Re: Żałosny temat !!! 23.02.15, 18:36
            + z tej
            • dr.loubitch Re: Żałosny temat !!! 09.03.15, 21:18
              Jak w temacie.... Żałosny temat.... Takie rzeczy dzieją się na całym świecie. A że trafiło na pana D.... to mogłeś być ty lub ja lub ktokolwiek. Nie popieram jazdy na podwójnym gazie ale to jest Polska....co zakazane lepiej smakuje.
              • tymmotte Re: Żałosny temat !!! 09.03.15, 21:19
                wlasciwie to gowno prawda
    • s.n.a Re: Żałosny temat !!! 15.03.15, 18:40
      jest skończony.......ratunku już nie ma
    • edison114 Re: Żałosny temat !!! 25.03.15, 16:06
      no i co z tego wielkie mi mecyje dla mnie w porzadku gosc ja go zaluje ,kazdy robi bledy i uczy sie do konca zycia ,trzeba dac mu szanse a nie zaraz pogrzebac wle przez ciebie przemawia nienawisc po co i tak nic nie poczniesz po prostu przypadeka gosc jest na poziomie ja akurat go znam i wiem co mowie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka