Dodaj do ulubionych

Płatne kible przy kościele

02.05.21, 11:03
Kto był na niedzielnej mszy św. mógł usłyszeć nowe plany proboszcza który chce zamontować w toalecie w salce parafialnej zamek na monety aby płacić za każdy wstęp do toalety a jeśli się to parafianom nie podoba niech zwrócą księdzu uwagę .
Proboszcz może po tym dużo żałować bo ten sam złodziej co okradł myjnie samochodową w Czernikowie może przyjść i ukraść monety z zamków od toalet .
Obserwuj wątek
    • tulipan131313 Re: Płatne kible przy kościele 02.05.21, 12:41
      Coooooo??????? Nie wierzę
    • tulipan131313 Re: Płatne kible przy kościele 02.05.21, 12:48
      To może jeszcze płatny parking przy kościele aha i przy cmentarzu?
    • sylwestermackiewicz0220 Re: Płatne kible przy kościele 02.05.21, 17:27
      H
    • sylwestermackiewicz0220 Re: Płatne kible przy kościele 02.05.21, 17:33
      To jest kłamstwo !!!!!!!!!!byłem na mszy i toaleta z powodu dewastacji 3krotnej w tygodniu Będzia zamknięta !!!!!! Nikt i nic nie było mowy o płatnym zamku !!!!!Maryjo módl się za tymi którzy fałszywie oskarżają i módl się za tymi którzy z taką łatwością bez rozważania i potwierdzenia informacji przyjmują te kłamstwo!!!!!!!!
    • podbipieta123 Re: Płatne kible przy kościele 02.05.21, 19:00
      sylwestermackiewicz0220 jeśli chodzisz do kościoła to kup sobie aparat słuchowy bo źle słyszysz co ksiądz mówi oraz tego nie rozumiesz !
      • sylwestermackiewicz0220 Re: Płatne kible przy kościele 03.05.21, 18:18
        Bracie lub Siostro ukrywający się pod tym pseudonimem!!!! słuch mam doskonały i nie potrzebuje aparatu a i od pewnego czasu za sprawą łaski Bożej którą otrzymałem a która pozwala mi zrozumieć co i o czym się mówi w kościele!!!! powtarzam jeszcze raz że jest to kłamstwo ale chyba Ci nie chodzi o to Bracie lub Siostro czy to jest prawda czy nie!!!! Wydaje mi się że wpadłeś w sidła jakie zły duch zastawia na nas i jesteś bardzo nieszczęśliwy bez wiary i bez prawdziwej miłości jaką dać może ci Ten który za mnie i za ciebie poniósł męke i śmierć pokonał byś jeśli tylko zechcesz mógł żyć, prawdziwie żyć, lecz myślę, nie nawet jestem przekonany że w stanie w którym się znajdujesz obecnie to Ty nie możesz zrozumieć o czym mówię lub piszę!!!! Lecz ja nędzny pył i proch na tej ziemi nędzny grzesznik pierwszy ze wszystkich grzeszników ten który zachowywał się podobnie do ciebie nawet po 100kroć gorzej ten który każdego dnia znieważał imię Pana Boga naszego w Trójcy jedynego i prawdziwego obecnego w NAJŚWIĘTRZYM SAKRAMĘCIE TEGO KTÓRY przez ręce KAPŁAŃSKIE stwarza nie NIEBO ANI NIE ZIEMIĘ TYLKO SAMEGO SIEBIE W TEJ MIERNEJ MATERYI JAKIM JEST CHLEB, poto by ś żył wiecznie drogi Siostro lub Bracie a Którego ja prześladowałem jak szaweł a KTÓREGO wy nadal prześladujecie poniżając słowem drugiego człowieka obgadując go i oczerniając tym samym wyrzucając samego JEZUSA z własnego serca!!staram się ciebie zrozumieć opierając się na słowach samego Jezusa w ewangelia Św Jana6, 44,,Nikt nie może przyjść do Mnie, jeżeli go nie pociągnie Ojciec, który Mnie posłał...,, i o to będę będziemy się modlić wraz z wspaniałymi ludźmi ze wspólnoty jaka się tworzy w Bożym Duchu w czernikowie i z Kapłanami których tak zło nienawidzi a któremu tak łatwo ulegasz, będziemy się modlić drogi Siostro lub Bracie aby Najwyższy Bóg obdarzył cię największym skarbem jaki może człowiek otrzymać czyli by słowa dzisiejszej ewangeli spełniły się na tobie J19, 25-27,,Niewiasto oto Syn Twój, następnie rzekł do Matki,, Oto Matka Twoja,, a gdy Ona już zbudzi w tobie miłość do siebie to spotka cię coś niesamowitego zyskasz najcenniejszy skarb jaki mógł by marzyć każdy człowiek Ona zaprowadzi i pozna cię prawdziwie z Synem Swoim! Duch Święty przez Nią napełni twe serce i duszę miłością lecz tą prawdziwą o której dotąd nie jesteś sobie w stanie wyobrazić a przez którą będziesz mógł poznawać Boga mego i twego Stwórce!! Twoje życie z nią radykalnie się zmieni, zaczniesz pragnąć rzeczy o których dotychczas nie miałeś pojęcia! Zaczniesz pragnąć Nieba zaczniesz pragnąć Prawdziwie Boga w swym życiu! Otrzymasz wiarę prawdziwą i mocną która pozwoli zrozumieć co w kółko powtarzają kapłani których prześladujesz!!!! Zaczniesz rozumieć o czym w kółko oni mówią na Eucharysti!!, zaczniesz opłakiwać swe grzechy, bo opłakać będziemy musieli w tym życiu lub po tamtej stronie!!! Obyś dostał tą łaskę byś mógł opłakać je tu!!!! Będziemy się modlić o ciebie Siostro lub Bracie o was wszystkich byście kiedyś nas zrozumieli a jak już się to stanie to oznaczać będzie że Duch Boży was prowadzi właściwą drogą wąską i do ciasnej bramy, jak wiesz o czym mówię? To ostatni mój wpis Kochany BRACIE lub Siostro dalszy komęntarz zachowaj w swym sercu byś nie tworzył mego!!! NIECH BÓG KIERUJĘ SWE OBLICZE KU TOBIE I NIECH CIĘ STRZEŻE........, A KRÓLOWA I MATKA BOGA NIECH SPEŁNI TĘSTAMĘT SWEGO SYNA NA tobie!!!,, Pod TWOJĄ Obronę uciekamy się Święta Boża rodzicielko naszymi proźba i racz nie gardzić lecz od wszelakich złych przygód racz nas wybawiać o Pani Nasza Orędowniczko nasza Pośredniczko Nasza z Synem Swoim nas Pojednaj Synowi Swojemu nas Polecaj Synowi Swojemu nas Oddawaj o Pani o Pani o Pani nasza!!!
        • gumis.3 Re: Płatne kible przy kościele 03.05.21, 20:43
          Nie wiem co bierzesz ale zmniejsz dawkę
          • wodniaczka1987 Re: Płatne kible przy kościele 05.05.21, 07:29
            Tego nie da się zmniejszyć to się nazywa wiara prawdziwa.
    • bubu1 Re: Płatne kible przy kościele 04.05.21, 14:50
      No to ty napewno nie byłeś albo ktoś ci pie.... Głupoty, ja byłem i słyszałem co innego, mam wrażenie że te parę osób co tak jedzie na kościół i naszych księży to jedna osoba bo poziom merytoryczny i sposób pisania jest taki sam czyli dno i dwa metry mułu
    • wodniaczka1987 Re: Płatne kible przy kościele 05.05.21, 07:28
      Nie prawda na 10 mszy proboszcz powiedział że będą zamykane a w razie potrzeby klucz u koscielnego

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka