Dodaj do ulubionych

Nowy przystanek PKP w Czernikowie .

30.05.21, 21:54
Tuż przed wyborami samorządowymi na wójta panowie Krasicki i Rutkowski w swoim programie wyborczym mieli m.in. nowy przystanek PKP w Czernikowie w pobliżu Sofy i Lewiatana . Czy cos dzieje sie w tym temacie ? A może tylko gadali z ludzmi przez płoty a całość to była tylko ,, kiełbasa wyborcza " .Wiecie co dalej w temacie ?
Obserwuj wątek
    • tulipan131313 Re: Nowy przystanek PKP w Czernikowie . 31.05.21, 07:19
      Uważam, że przydałby się, w proponowanym miejscu.
    • 12szkarlatnywilk Re: Nowy przystanek PKP w Czernikowie . 31.05.21, 11:14
      Po co budować nowy przystanek PKP jak stacja kolejowa już istnieje a na niej 2 perony i mały dworzec wystarczy to tylko wyremontować a nowy przystanek przydał by się przy przejeździe kolejowym jak jedzie się z Osówki do Steklina Pegeeru a następnie wójt powinien postarać się aby na wszystkich przejazdach kolejowych w naszej gminie były zamontowane szlabany .
      • tulipan131313 Re: Nowy przystanek PKP w Czernikowie . 31.05.21, 11:25
        Zgadzam się
      • bubu1 Re: Nowy przystanek PKP w Czernikowie . 31.05.21, 19:10
        A zobacz jak jest w Obrowie, niestrzeżony przejazd kolejowy na środku obrowa i to jeszcze przy szkole..żenada tam to dopiero zabetonowana władza sklejona układami, wy... Bym tam wszystkich z tej gminy. Ps tak sory że nie na temat ale nie mogłem się powstrzymać bo patrzec na tych darmozjadów nie mogę.
      • lata70te Re: Nowy przystanek PKP w Czernikowie . 07.06.21, 00:07
        Ano po to budować tuż przy Sofie żeby był to mniej więcej środek naszej wsi i to zachęciłoby jak największą liczbę ludzi do przesiąścia się z transportu kołowego na kolejowy . Może lokalizacja obecnej stacji PKP jest dobra dla mieszkańców Wygody i ulicy Mickiewicza ,natomiast cała reszta naszej miejscowości /przypuszczam / ma tak zlokalizowaną stację kolejową w głębokim poważaniu .No co z Waszymi obietnicami Panowie radni , Panie wójcie ?Mam nadzieję że wyborcy przy urnach nie zapomną i rozliczą Was za tą ,,kiełbasę wyborczą "... No tak ,ale to dopiero za pare lat . Do tego czasu jako wielcy wizjonerzy coś wymyślicie żeby ludzi omamić . Sam proponuje gadać o basenach , parkach rozrywki , kinie samochodowym , elektrycznych rowerach i hulajnogach ...

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka