kicior99 21.04.04, 12:13 Pewnie znow pojade do Francji. A jedna z rzeczy, ktora mnie tam irytowala,to totalny balagan w obejsciu wiejskim, zwlaszcza tzw. bricoleurs-wszystkie bebechy na wierzchu,.. Czy oni naprawde nie umieja posprzatac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bombonierka Re: Czy oni tak musza? 23.04.04, 17:23 kicior99 napisał: > Pewnie znow pojade do Francji. A jedna z rzeczy, ktora mnie tam irytowala,to > totalny balagan w obejsciu wiejskim, zwlaszcza tzw. bricoleurs-wszystkie > bebechy na wierzchu,.. Czy oni naprawde nie umieja posprzatac? zacznijmy od wlasnego podworka a potem krytykujmy cudze..... Odpowiedz Link
breza Re: Czy oni tak musza? 24.04.04, 13:42 a byles w Hiszpanii? po Hiszpanii Francja taka czysta sie wydaje.... a w Polsce, jak w Polsce jest? pzdr, br Odpowiedz Link
kicior99 Re: Czy oni tak musza? 26.04.04, 12:22 nie chodzi mi o to jak jest u nas, tylko o to, ze przejezdzajac granice niemiecko-francuska widac przepasc... U nas to inna para kaloszy. Jak bedzie forum "wq domu i zagrodzie" to wygarne tam swoje zale Odpowiedz Link