Dodaj do ulubionych

Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków

IP: *.chello.pl 10.12.09, 15:20
Witam,

Europejskie Centrum Badań i Analiz posiada doświadczenie w pozyskiwaniu dotacji unijnych. Ich profesjonalizm, solidność oraz kompetencje poparte są rekomendacjami. Wszystkich zainteresowanych współpracą z rzetelnym partnerem serdecznie zapraszamy na stronę firmy ECBiA.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • aneko_chan Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków 12.01.10, 22:44
      Wnioski nie są trudne do wypełnienia.
      Instytucje przyznają punkty za doświadczenie, umiejętności,
      pomysł. Młoda, wykształcona osoba nie ma szans na dostanie dotacji.
      Przynajmniej w Łodzi..
      • Gość: wosto Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 13.01.10, 11:47
        "Młoda, wykształcona osoba nie ma szans na dostanie dotacji."
        na pewno młodość i wykształcenie nie jest przeszkodą, chyba że chcesz
        się podszywać pod osobę w wieku "+45" bez wykształcenia podstawowego.
        Być może warto poprawić projekt, bo zazwyczaj to projekt raczej ubiega
        się o dotację nie osoba. Może też warto zastanowić się nad innym niż do
        tej pory programem?
        pozdrawiam
      • Gość: Gość Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków IP: *.dynamic.chello.pl 09.06.14, 11:34
        Rzeczywiście pozyskanie dotacji nie jest łatwe, dlatego zastanawia mnie, jaką gwarancję tego typu firmy dają na efektywność swoich działań? Wnioski może i nie są trudne, ale ogólnie dokumentacji jest sporo i osoby "zielone" na pewno oszczędzą sobie dużo czasu na skorzystaniu z pomocy takiej firmy.

___
        Dotacje ue
        • Gość: Magdalena Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.14, 08:25
          Witam wszystkie osoby szukające pomocy przy wykonaniu dokumentacji do urzędu pracy.
          Zajmuję się tematem od lat. Posiadam doświadczenie, które przekłada się na sukces w pozyskiwaniu tego typu środków. Chętnie przedstawię referencje, podam telefony lub strony firm, które powstały z moją pomocą. Są to klienci z całej Polski. Przygotowuję całą dokumentację, wzbogacając ją o dokumenty wzmacniające wniosek. Jestem skuteczna. Zapraszam do kontaktu: dotacjeolsztyn@interia.pl
        • unifund Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków 28.07.15, 12:39
          Oferta Unifund
          Nasz zespół doświadczonych ekspertów zapewnia profesjonalną, rzetelną oraz skuteczną realizację procesu budowania wniosków o dofinansowanie oraz płatnością wraz z wszystkimi załącznikami, jak również wsparcie z zakresu implementacji oraz rozliczania projektu. Różnorodność kwalifikacji i doświadczeń pozwala na kompleksową obsługę projektów z różnych dziedzin, a ponadto jest gwarancją skutecznej i profesjonalnej realizacji powierzonych nam prac.
          Zapraszamy do współpracy!
          UniFund Sp. z o. o.
          Rzeszów: tel. (17) 200-02-22
          fax. (17) 785-21-05
          Kraków: tel. (12) 357-53-78
          sekretariat@unifund.pl
          www.unifund.pl
          • marek8888888888 Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków 28.08.15, 08:21
            u mnie wydawało się, że nie ma szans, bo chciałem auto itp, ale firma wnioskidotacja.pl napisała mi taki wniosek i argumentacje, że pżeszło!!
      • piotr.lewandowski.89 Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków 19.10.15, 09:29
        Zgadzam się, że obecnie szansa na przyznanie dotacji jest o wiele mniejsza niż jeszcze kilka lat temu, ale to nie zmienia faktu, że warto o fundusze się ubiegać. Natomiast co tyczy się wypełniania wniosków to nie jest to zadanie karkołomne. Wystarczy dobrze zapoznać się z tematyką, a można to zrobić z pomocą np. takiej strony jak ta: europa.eu/youreurope/business/funding-grants/access-to-finance/index_pl.htm
        Ja przy składaniu swojego wniosku opierałem się na wiadomościach właśnie z tej strony i nie musiałem korzystać z pomocy innych.
    • ueadviser Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków 09.02.10, 23:36
      www.ue-adviser.pl
      668 360 206
    • Gość: papaj Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.10, 19:47
      Duże doświadczenie w pomocy przy pozyskiwaniu środków ma też Centrum Księgowości
      i Doradztwa Hetman> Jest to biuro zlokalizowane w Warszawie na Połczyńskiej i
      Ostródzkiej. Mają duże doświadczenie w tego typu zadaniach. Dla chętnych dodaję
      linka www.ckdhetman.pl/.

Pozdrawiam
    • Gość: Natalia Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków IP: *.grudziadz.mm.pl 14.02.14, 09:35
      polecam szkolenia otwarte z tego zakresu:

Pisanie i rozliczanie wniosków unijnych - szkolenie otwarte
      perspecta.pl/wp-content/uploads/2010/08/SZKOLENIE-OTWARTE-FUNDUSZE-UE-W-LATACH-2014-20201.pdf
      Fundusze UE w latach 2014-2020 - Szkolenie otwarte
      perspecta.pl/wp-content/uploads/2010/08/SZKOLENIE-OTWARTE-FUNDUSZE-UE-W-LATACH-2014-20201.pdf
    • Gość: gość Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków IP: *.dynamic.chello.pl 04.07.14, 13:02
      Dotacje ue to trudny temat i faktycznie dobrze poradzić się specjalistów. Szczególnie jeśli mogą pochwalić się osiągnięciami.
    • Gość: SuperKsiegi.pl Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.14, 13:40
      Zapraszam wszystkich zainteresowanych - mieszkańców miasta Wrocław i okolic, ale nie tylko ;) - do współpracy z moją firmą Super Księgi. Oprócz księgowości pomagamy naszym klientom w uzyskaniu dofinansowania w ramach programów Unii Europejskiej.
    • supraserwis2015 Re: Dotacje UE - pomoc przy pisaniu wniosków 02.09.15, 13:21
      Przedsiębiorco! Rozwijaj swoją firmę z pomocą funduszy z Unii Europejskiej! Nowa perspektywa 2014-2020 oferuje polskim przedsiębiorcom aż 82,5 mld euro. Środki te przeznaczone będą m.in. na dofinansowanie zakupu maszyn, oprogramowania, usług wdrożeniowych, patentów, wartości niematerialnych i prawnych, promocję firmy na rynkach zagranicznych, a także na inwestycje w środki trwałe i wytworzenie prototypów produktów/ usług.
      Spółka Supra Serwis oferuje swoją pomoc na wszystkich etapach ubiegania się o dofinansowanie, począwszy od napisania wniosku o dotację, poprzez rozliczenie projektu i zamknięcie całego procesu dofinansowania. Skontaktuj się z naszym doradcą i sprawdź jakie Twoje przedsiębiorstwo ma szanse na dofinansowanie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka