Dodaj do ulubionych

Poszukujes dotacji, nie wisz jak wypełnić wniosek?

18.03.12, 14:43
Nie wiesz jak wypisać i opracować wniosek o dofinansowanie unijne? Zgłoś się do PBDA! W naszej ofercie m.in. doradztwo w zakresie przygotowywania wniosków aplikacyjnych w ramach:
• Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki,
• Programu Operacyjnego Innowacyjna Gospodarka,
• Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Wielkopolskiego i Województwa Lubelskiego na lata 2007 – 2013,
• Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2007 – 2013.
Oferujemy pomoc w uzyskaniu dotacji na rozpoczęcie działalności gospodarczej z Powiatowego Urzędu Pracy.

Świadczymy również usługi w zakresie doradztwa personalnego, analiz rynku i badań marketingowych oraz pomagamy w przygotowaniu biznesplanów.

Więcej informacji o nas można znaleźć na stronie www.pbda.pl. W razie zainteresowania z Państwa strony prosimy o kontakt mailowy na adres k.stola@pbda.pl.
Obserwuj wątek
    • Gość: KatarzynaR Re: Poszukujes dotacji, nie wisz jak wypełnić wni IP: *.supermedia.pl 22.03.12, 10:16
      Ja skorzystałam z usług kancelarii KDB Chodorowski i jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam załatwianie formalności przez wyspecjalizowane biuro, samodzielnie zawsze są jakieś "braki formalne".
    • silios Re: Poszukujes dotacji, nie wisz jak wypełnić wni 25.02.13, 11:08
      A ile sobie liczycie za taką usługę?
      • Gość: Kotek666 Re: Poszukujes dotacji, nie wisz jak wypełnić wni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.13, 10:39
        Tu człowiek sprzedaje za 10 zł gotowe wzory,ściągawki.Mi pomogło.
        allegro.pl/biznes-plan-wniosek-o-dofinansowanie-pup-up-i3069562831.html
        • Gość: mario Re: Poszukujes dotacji, nie wisz jak wypełnić wni IP: *.artnet.pl 23.03.13, 11:28
          Witam bardzo serdecznie
          mam gotowy wniosek na ktory dostalem 18 tys. zl dofinansowania a ktory moze posłużyc jako wzor przy wypelnianiu
          moge podeslac
          proszę pisac gg 12184514
          mail james1979@op.pl
    • Gość: po Re: Poszukujes dotacji, nie wisz jak wypełnić wni IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 00:08
      Więcej na www.bankowoforum.pl
    • Gość: Mariusz Re: Poszukujes dotacji, nie wisz jak wypełnić wni IP: *.static.ip.netia.com.pl 11.09.15, 10:50
      Jeśli chodzi o dofinansowanie mogę serdecznie polecić Supra Serwis z Poznania. wejdźcie na stronę internetową supraserwis.pl/ , wszystko odbyło się sprawnie i bez żadnych problemów, zajęli się wnioskiem. Mają doświadczenie i sympatyczną obsługę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka