GoĹÄ: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.08, 15:22 Założyłem działalność godpodarczą 1 misiąc temu (nauka jazdy). Nie mam biura, chciałbym pozyskać jakieś środki na wyposażenie biura. Z jakich mogę skorzystać. Dodam ze jestem z Podkarpacia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stokrootka40 Re: Wyposażenie biura 10.05.08, 16:16 nie wiem, jak u Was, ale w kujawsko-pomorskim, żeby uzyskać fundusze z RPO trzeba prowadzić działalność co najmniej przez rok. Prawdopodobnie musisz jeszcze troszkę poczekać.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malgosia Re: Wyposażenie biura IP: *.aster.pl 16.03.09, 20:44 trudna sprawa,duzo latwiej na wyposazenie biura uzyskac przed zakladaniem firmy.Ja osobiscie sam wzialem 12k na zaopatrzenie biura z funduszy z urzedu pracy. Jesli chcesz oszczedzic polecam skorzystanie z oferty biuroserwisow. biuroserwisy.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
policjant3951 Re: Wyposażenie biura 18.04.20, 12:43 Moim zdaniem oprócz odpowiedniego oprogramowania, sprzętu elektronicznego, mebli ważna jest również wentylacja. System ten zadba o jakość i cyrkulację powietrza w miejscu pracy i to w każdym pomieszczeniu. Kiedy zmieniałem siedzibę firmy wentylacja już była, ale nie wiedziałem w jakim jest stanie. Dlatego szukając ekipy do badania jakości powietrza i konserwacji wentylacji trafiłem na ten artykuł: www.pushmedia.pl/czyszczenie-wentylacji-w-zielonej-gorze-gdzie-znalezc-specjalistow/ . Tekst bardzo mi pomógł, udało mi się znaleźć odpowiednią ekipę, która do dziś czyści wentylację w mojej firmie. Odpowiedz Link Zgłoś