GoĹÄ: enzelm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.09, 18:59 Witam, czy ktoś korzystał ze strony bierz dotacje.pl?Można tam skorzystać odpłatnie z rad ekspertów.Jestem ciekawy, czy warto dać 120zł.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Benek Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.adsl.inetia.pl 15.01.09, 15:51 Witam, w tamtym roku miałem z nimi "przyjemnośc", wpłaciłem kasę po 2 tyg dzwonienia i pisania dostałem wyrwaną z kontekstu "analizę" którą mogłem sam sklecić w internecie, jednym słowem nadawała się do .... !!!!! Telefonów dalej gość nieodbierał więc odpuściłem i już im nieuwierzę więcej!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: enzelm Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.09, 16:54 A może mi Pan polecić jakąś firmę, która zajmuje się doradztwem i pomaga w sporządzeniu wniosków? Odpowiedz Link Zgłoś
optymistka35 Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 17.01.09, 21:05 Prosze napisac na priva Odpowiedz Link Zgłoś
vegelus Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 22.01.09, 23:18 Gość portalu: enzelm napisał(a): > A może mi Pan polecić jakąś firmę, która zajmuje się doradztwem i pomaga w > sporządzeniu wniosków? Świadczę usługi doradztwa finansowego i pozyskiwania środków unijnych. Do mnie email vegelus@ow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Klient Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.icpnet.pl 03.06.09, 21:52 Polecam Firmę GDF Consulting z Poznania. Szybko, bez sciemniania i nie biorą pieniędzy za nic - dewiza jaką mnie ujeli to płacisz tylko za efekty i tak było - EFEKTY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośc Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.subscribers.sferia.net 09.02.09, 13:22 Ja właśnie czekam na tą niby analizę już 2 tydzień dzwoniłam do nich pare razy i za każdym razem powiedzieli że zadzwonią za pół godziny lub najdalej następnego dnia będzie pani miała analizę w swojej poczcie..... i co wielkie nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
bierzdotacje Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 10.02.09, 14:07 > Ja właśnie czekam na tą niby analizę już 2 tydzień dzwoniłam do nich > pare razy i za każdym razem powiedzieli że zadzwonią za pół godziny > lub najdalej następnego dnia będzie pani miała analizę w swojej > poczcie..... i co wielkie nic.... Bardzo proszę o kontakt a.kowalewska(małpa)bierzdotacje.pl w celu wyjaśnienia opóźnienia w przesłaniu analizy dla Pani. Z poważaniem Anna Kowalewska Odpowiedz Link Zgłoś
bierzdotacje Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 10.02.09, 14:05 Witam, Chciałabym odpowiedzieć w imieniu serwisu BierzDotacje.pl. Trudno mi ustosunkować się do pierwszej części Pana wypowiedzi, ponieważ po Pana nicku nie mogę dopasować Pana do żadnego z naszych klientów, toteż proszę o kontakt w celu wyjaśnienia sprawy. Wszystkie informacje na temat dotacji unijnych muszą być opublikowane w Internecie i w żadnym wypadku nie jest to "wiedza tajemna" – dotacje unijne to środki publiczne więc wiedza na temat możliwości skorzystania z nich musi być ogólnie dostępna ("wiedzą tajemną" można ew. nazwać wszystko co wynika z doświadczenia danej firmy/osoby w staraniach o dotację w ramach poszczególnych programów, gdyż w przypadku dotacji unijnych teoria nie zawsze idzie w parze z praktyką i tego typu informacje również staramy się zawierać w analizie, o ile w danym przypadku mogą być one przydatne). Każdy więc musi samodzielnie podjąć decyzję czy chce poświęcać kilka -> kilkanaście godzin na znalezienie odpowiednich dla siebie programów/działań w Internecie i poskładanie tego w całość czy też zlecić to firmie zewnętrznej lub w jakikolwiek inny sposób pozyskać te informacje. Podobnie jest w każdej innej dziedzinie życia. Zdecydowana większość osób decyduje się na korzystanie z usług prawników czy radców prawnych, pomimo iż wiedza na której bazują dostępna jest również w Internecie. Są jednak też tacy, którzy samodzielnie przekopują się przez tomy ustaw i rozporządzeń, co zajmuje im tysiące godzin, ale też nabierają dzięki temu niezbędnej wiedzy, a z czasem również doświadczenia - wszystko jest kwestią wyboru i przynajmniej w naszym przypadku nikt tego wyboru w żaden sposób nie ogranicza. Jeśli ktoś chce samodzielnie starać się o dotację, znaleźć odpowiedni program, napisać biznesplan i wniosek oraz przygotować wszelkie potrzebne załączniki, to z całą stanowczością muszę przyznać, że można to zrobić samemu na podstawie informacji PUBLICZNIE dostępnych w Internecie. Jednak to właśnie wiedza własna, orientacja w tym - gdzie i czego szukać oraz przede wszystkim doświadczenie decydują czy komuś zajmie to setki czy dziesiątki godzin, oraz czy osiągnie swój cel od razu czy w kolejnych podejściach. Każdy ma prawo wyboru. W przypadku dotacji unijnych możliwości uzyskania informacji jest naprawdę wiele i warto z tego korzystać. > Telefonów dalej gość nieodbierał więc odpuściłem i już > im nieuwierzę więcej!!!!!! Odnosząc się do Pana przypadku, bardzo proszę o kontakt z nami pod adresem a.kowalewska(maŁpa)bierzdotacje.pl i bardziej szczegółowe opisanie sprawy. Postaram się ją jak najszybciej wyjaśnić. Z poważaniem Anna Kowalewska Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.aster.pl 13.02.09, 17:38 a pracuje u was jeszcze Gracjan? Ze 2-3 lata temu pomagal nam Gracjan. Bylem z niego bardzo zadowolony. Ale to byly czasy gdzie portal jeszcze nie byl tak popularny i byla inna szata graficzna. W zakladce byly kontakty na komorki na gg itp. Rozumiem ze teraz maja duzo roboty malo ludzi do pracy i dlatego tak sa zakopani. 5 dni temu wyslalem do nich prosbe o kontakt i cisza. Strasznie to zniecheca ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: enzelm Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 12:47 Dostałeś dotację, jeśli można wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.aster.pl 21.02.09, 16:22 Dostalem ale to bylo na rozpoczecie dzialalnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: funduszeunijne Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.rtr.bait.pl 04.03.09, 11:15 Witam, jeśli jesteście Państwo zainteresowanie pozyskaniem dotacji z funduszy strukturalnych proszę o kontakt funduszeunijne(małpa)onet.eu W przeciwieństwie do większości firm doradczych nie płacicie Państwo za konsultacje a czas realizacji wstępnej analizy to 24h. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hanna Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: 87.204.10.* 19.01.10, 14:11 Proszę o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski123 Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 27.03.09, 12:50 Polecam strone www.abbeys.com.pl, znajdziesz tam bardzo duzo konkretnych i rzetelnych informacji na temat mozliwosci pozyskania dotacji unijnych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Klient Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.icpnet.pl 07.06.09, 10:13 Pieniądze za co? Ja skorzystałem z usług Firmy GDF Consulting z Poznania - zapłacieł za efekt i to jest uczciwe. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Przem Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.09, 23:15 Naciągacze. Po przysłaniu ogólnego uniwersalnego informatora za 100 zł ( o zgrozo )dalej już nie chcą współpracować. Poprosiłem o wycenę dalszych kroków i od miesiąca cisza. Czy takiej firmie można coś zlecić ? odpowiedź nasuwa się sama. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Korzystałem a tu jest za darmo IP: *.arreks.pl 30.07.09, 08:31 A na tej stronie o funduszach można samemu wszystko znaleźć ewentualnie zapytać na forum i to ZA DARMO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jony Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.compnet.pl 28.08.09, 18:03 masakra nie polecam już na wstępie powiedzieli, że bedzie mnie to kosztowało 15 tyś zł łącznie życze im powodzenia hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jony Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.compnet.pl 28.08.09, 18:04 masakra nie polecam już na wstępie powiedzieli, że bedzie mnie to kosztowało 15 tyś zł hahaha życzę im powodzenia hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ziemba3 Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 10.11.09, 21:46 Dobrze że znalazłem to forum bo też miałem ich ztrudnic do załatwienia mojej dotacji. Teraz już wiem żeby ich olac. Odpowiedz Link Zgłoś
dcio to jednak wiedza tajemnna 24.11.09, 23:31 np dotacje na biznes internetowy,, jeszcze w czasie 1 dnia przyjmowania wnioskow i nazajutrz utrzymywali , ze o dotacji decyduje kolejnosc zlozenia wnioskow stad olbrzymie kolejki, nagle po 2 dniach oglosili, ze nie decyduje kolejnosc skladania wnioskow, a po tygodniu , ze skracaja termin skladania wnioskow o dwa tygodnie. Kto probowal opracowac kiedys biznes plan taki zeczywisty to wie , ze trzeba czasu np na glupie znalezienie lokalu a tu robia dowcip i skracaja termin. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pio111 Re: to jednak wiedza tajemnna IP: *.u.itsa.pl 23.02.10, 08:52 Osobiście nie polecam firmy bierzdotacje.pl . Zanim zapłacilem za analizę możliwości uzyskania dotacji kontakt z nimi był doskonały. Jednak jak tylko dokonałem przelewu i otrzymałem analizę kontakt się urwał, Pani tam pracująca delikatnie mnie zbywała, obiecywała że jak znajdą odpowiedni dla mnie program to się odezwie, no i od prawie roku cisza. Analiza też pozostawia wiele do życzenia. Mam wrażenie że mają szablon i tylko zmieniają dane petenta. No a może się czepiam... Ale już więcej nie skorzystam z ich usług Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anna Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.welnowiec.net 19.01.10, 16:11 Witam, proszę podaj swojego e-maila, napiszę pryw. Również zajmuję się pozyskiwaniem funduszy unijnych. Rady dot.pozyskania funduszy unijnych bezpłatnie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
priorconsulting Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 23.02.10, 19:18 Witam zajmuję się pozyskiwaniem funduszy unijnych proszę o zapoznanie się z moja stroną www.priorconsulting.pl oraz o kontakt. Z poważaniem Damian Sobolewski Odpowiedz Link Zgłoś
super-krakowianka Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 07.04.10, 15:22 Polecam firmę Iqon Consulting Sp z o.o. z Krakowa - współpracowaliśmy z nimi i jesteśmy zadowoleni (nie zbywają i nie odkładają nic na potem, nawet jak czegoś nie wiedzą to sprawdzają dokładnie i przedstawiają jak faktycznie wygląda sytuacja) a jak nie ma szans w jakimś konkursie to otwarcie mówią, aby w coś nie brnąć. Pozyskaliśmy z nimi dwa granty (na szkolenia a potem na przedszkole). Pozdrawiam Jola K. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: t Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.10, 14:02 witam nie polecam bierz dotacje.pl tak jak juz poprzednicy powiedzieli dopóki nie zrobisz przelewu kontakt jest non stop potem nagle wszystko milknie... musiałem cały czas dzwonić aby cokolwiek od nich otrzymać... i wydaje mi sie ze gdybym im nie powiedział kiedy rozpoczyna się a kiedy kończy nabór to by nawet tego nie wiedzieli... mówili ze codziennie to sprawdzają a tak naprawdę tego nie robili... przygotowany wniosek to bylo prawie żywcem przepisanie to co ja wpisałem im w ankiecie jaka musiałem wypełnić... ostatecznie nie dostałem się nawet na te szkolenia po których ludzie dostawali dotacje... punktów otrzymałem mniej niż ludzie którzy sami to przygotowywali... taka to firma ze amatorzy sa lepsi od nich... po długich rozmowach otrzymałem polowe pieniędzy a płaciłem ponad 2000 i dziś żałuje ze na tym poprzestałem bo uważam że nie zasłużyli nawet na 1zł wręcz przeciwnie powinni mi wypłacić odszkodowanie bo półroczne oczekiwanie i ich obietnice ze na 95% otrzymam z ich pomocą dotacje spełzły na niczym... wydaje mi się ze gdybym sam to przygotował byłoby lepiej i może bym dotacje otrzymał a tak to lipa... naprawdę nie polecam tej firmy... poza tym umowa... chciałem żeby (skoro byli siebie tacy pewni) podpisali ze mną umowę ze jak nie otrzymam dotacji to zwracają mi całą kasę jaką im wpłaciłem, ale wtedy powiedzieli ze w takim razie stawka rośnie 2x z perspektywy czasu widzę jaki byłem naiwny bo po tym już powinienem im podziękować... firma nie godna polecenia UWAŻAJCIE, wszystko jest pięknie dopóki nie zapłacicie, później zostajecie sami nikt się już wami nie interesuje, a jak już coś przygotują to kiepsko :/ szkoda ze muszę takie rzeczy pisać ale robię to dla innych którzy chcieli coś zrobić konstruktywnego a inni zamiast pomoc to im przeszkodzili... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zadowolona Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.adsl.inetia.pl 17.10.11, 10:16 Nie rozumiem ciągłych narzekań na brak kontaktu telefonicznego, ja wszystko sprawnie załatwiałam kontaktując się mailowo. Dotacja na rozwój wpłynęła kilka miesięcy temu jestem bardzo zadowolona ze współpracy i w następnym naborze planuje otworzyć nowa spółkę i znów starać się o dotacje. Wszystkie informacje uzyskane na stronie i od pracownika który mnie obsługiwał były trafne i wszystko przebiegło sprawnie. Zdecydowanie polecam ta firmę Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkafranka Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 22.10.11, 11:14 Dzien dobry, szukam dotacji na dzialalnosc oswiatowa -dysponuje firma szkoleniowa z dlugim stazem - szukamy nowych mozliwosci finansowania szkolen, chetnie wzamian za pomoc oddamy procent od uzyskanych funduszy. Prosze o konatkt na mejla. Nie placimy z gory. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorkafranka Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 22.10.11, 12:05 Cos mi ta poczta nie chodzi - moze zatem adres erna@autograf.pl Odpowiedz Link Zgłoś
82misiek Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? 22.05.13, 12:13 No ja teraz mocno staram się o dotacje na myjnie parowa. Jak ktoś chce inwestować w ten biznes to polecam Greensteam, ich pomoc jest nieoceniona w staraniach o tą dotację. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: po Re: Bierz Dotacje.pl kto korzystał??? IP: *.dynamic.chello.pl 13.08.13, 00:07 Więcej na www.bankowoforum.pl Odpowiedz Link Zgłoś