1zorro-bis 14.06.11, 07:28 witam Wszystkie Spiochy! Te zidiociale w szczegolnosci. Chama z Berdyczowa wyjatkowo nie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 08:45 Cześć Zorrku. Już o poranku na otwarcie, takie słowa?, oj nieładnie, nieładnie Spokojnej podróży. Myśl o przyjemnych rzeczach w czasie, nie o smutnych Dzień dobry Wszystkim, i Cz, i M.. Niezapomnianego dnia Wam życzę. Pozdrawiam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 09:24 Popieram Zuzankę, nie ma to jak dobre myśli w podróży - drogi prostują, czas przyspieszają.... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 09:50 w czasie jazdy*, oczywiście Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 09:30 No to w końcu mam czas, aby się uczesać, ogarnąć i w świat pojechać. Od niedzieli rano, po urlopie, odżywiałam się korniszonami, czekoladą i żelkami, bo lodówkę przed wyjazdem opróżniłam i wyłączyłam, a z racji świąt sklepy były pozamykane. Czas porobić zapasy!!! Przyjemnego dnia Wszystkim....mój jest śliczny !!!!!!! Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 09:52 WITAJ! Przyjemnych zakupów AL, i bardzo udanego dnia Odpowiedz Link
waszabasiakochana Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 10:31 DZIEN DOBRY WSZYSTKIM!.Milego dnia zycze. A teraz ide do pracy. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 10:51 Witajcie Wszyscy Wraz a szczegolnie serdecznie witam Basie, czyli siebie... do jakiej pracy? co ja pisze? przeciez jestem na urlopie? co to znaczy, ze ja-Basia ide do pracy? do jakiej pracy? ani mysle dzisiaj pracowac... Basiu zostan w domu, manna bedzie Ci sama z nieba spadac. A jeszcze do tego ktos zadzwonil do drzwi, nikt kto by mial interes...po prostu komus po drodze bylo i tak sobie tyrknal i mnie oczywiscie obudzil - bo: obce miejsce, obce odglosy...a za oknem ptaki szaleja niemniej niz u mnie. Zorro spokojnej drogi Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 11:44 Cześć Basiu, cześć Maseczko O ile mi wiadomo, to Wy jesteście inne, nawet zwrost się nie zgadza Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 12:08 Witaj Zuza... a co to komu za roznica... Jokker wie lepiej... wlasnie wczoraj sie dowiedzialam, ze ja to Basia, proponuje jeszcze dodac Karoline... bo zaraz ja wystukam, jesli bedzie na gg... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 16:18 Witam serdecznie AL dzisiaj świętuje ja świętowałem wczoraj, siedemnastą rocznicę rzucenia paskudnego nałogu czyli 'używania' tytoniu jak to niektórzy mówią no bo jak można 'używać' tytoń życia używać, na Teściowej sobie używać ale tytoń używać ? palić ew żuć bo kiedyś podobno go i żuto - ohyda wszyscy wiedzą że na drzewach rośnie huba tę znalazłem w pobliżu swojego łowiska ,wyrosła na starej wierzbie. Ciekawa i urocza prawda ? Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 16:37 Ladna i mlodziutka, pewnie jeszcze miekka... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 16:41 Śliczna huba, Czarku, wygląda zupełnie jak staropolski sękacz przyczepiony do drzewa, aż chciałoby się kawałek ugryźć A ja, w moje święto, miałam takie o zdarzenie: kierowca audi mnie nie zauważył, wykręcił jak ślepy i otarł mi się o samochód. On i jego żona przyskoczyli do mnie przerażeni, ona bliska płaczu, w zaawansowanej ciąży. Na boku mojego samochodu stwierdzili rysę, na szczęście cienką i płytką. Machnęłam na to wszystko ręką, bo przecież to tylko dziesięcioletnie punto. Dziękowali, a ja nie odmówiłam sobie przyjemności, by dotknąć jej brzucha i pożyczyć dziecięciu świetlanej przyszłości W pewnym sensie odczułam to jak zdarzenie-prezent. Możliwość uczestniczenia w oczekiwaniu na przyszłe życie, choćby na mgnienie oka, ma w sobie coś wzniosłego, uświęcającego. Do tej pory jestem wzruszona Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 17:39 AL... jak to dobrze, ze wlasnie taka jestes... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 17:57 Tajemnica i cud życia swojej, za każdym razem gdy chodziła w ciąży to mniej więcej od połowy codziennie przykładałem ucho do brzucha i nasłuchiwałem obserwowałem też jak nóżkami wypycha brzuch. Wspaniałe przeżycia i nie dziwię Ci się AL tę hubę wąchałem pachnie trochę grzybami /fajny zapach/ i była lepka ,nos tak mi się okleił od jej wąchania i dotykania że dopiero po powrocie skutecznie go wyczyściłem - a to motylek z wczoraj, zauważcie jak ma 'ożebrowane' skrzydełka prawie jak ptak Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:03 Zieeeeeeeeloooooooooooooony... sliczny jest - nie widzialam jeszcze takiego ubarwienia u motyla. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:11 Jeszcze młody i dlatego taki ale ciężko fotografować coś co się rusza a jeszcze wiatr. Zrobiłem mu chyba ze trzydzieści zdjęć i tylko dwa wyszły poprawnie, dobre i to Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:32 A wiesz,Czarek, że miałam wrażenie, iż ta dziecina chce mojego dotknięcia Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:35 Motyl prześliczny, aż zanuciłam.....zielonoooooono mi Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:12 AaaaaL... i co w koncu z tym gg, zapalilas sie, to juz jest ok? mozna pukac? Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:16 No pstrykam, klikam i nic. Jest sygnał, że wiadomość przychodzi, migasz mi, ale ani kropka nie dochodzi. Czy ktoś normalny to zrozumie....no walne go! Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:26 Kup sobie porzadny komp, bo mnie trafi...z domu to ja moge telefonowac, ale tutaj? ceny ksiezycowe... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:42 Cześć Czarek! zrobić zdjęcia motylom, to nie lada sztuka, wiem coś o tym. ładne zdjęcia! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 18:42 Jeszcze pokombinuję....ale przyrzekam, że kupię sobie drugi. Tylko jeszcze nie wiem kiedy, bo leniwa jestem, a od jutra urwanie głowy w pracy Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 19:31 AL to nie wykluczone, że chciało Twojego dotknięcia cześć Zuzia bardzo trudno fotografować coś co jest ruchliwe, szybko się przemieszcza a do tego wiatr, który porusza roślinami na których siedzą teraz nastawię się na pająki ale w tym wypadku nad wodą trzeba być ok piątej rano więc o w pół do czwartej muszę wyjechać z domku wczoraj kret przebiegł mi drogę przed samym wałem - wała mi pokazał bo też foto chciałem mu cyknąć Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 20:00 Krety są nawet milutkie, byle nie we własnym ogrodzie, wtedy są bezwzględne. A jakby udało się Tobie zrobić zdjęcie pajęczyny z kropelkami porannej rosy, to byłoby super, poluje na taki widok, ale nic z tego, tak wcześnie rano to ja tylko do pracy niekiedy, ale nigdy w teren! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 20:12 Ja to już miałem AL ,z ubiegłego lata miałem na zdjęciach pająki właśnie na pajęczynach z kroplami rosy ale wszystko straciłem przez głupotę odtworzę to w tym roku miałem też zdjęcie zdechłego kreta i też je straciłem Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 20:18 Akurat taki kret nie jest zbytnio interesujący Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 20:29 Pewnie masz na myśli czeską dobranockę 'Krecik" czy przygody krecika fajna była. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 20:33 Oczywiście, kliknij na KRTKA i przypomnij sobie, był słodki Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 20:38 Nie tylko slodki byl, byl jeszcze nieslychanym madrala... ogladalam to namietnie z Juniorem... to byly jego ulubione bajki i Przygody Kota Filemona, kolejna madrala... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 20:39 Ja szczególnie lubiłem 'Przygody Baltazara Gąbki' i 'Niewiarygodne przygody Koziołka Matołka" Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 22:32 Panie miło sobie gawędzą to ja już się pożegnam dobranoc dziewczynki i jeszcze kwiatuszki ,polne kwiatuszki z mazowieckiej łąki od grzecznego Czarusia dla AL Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 22:40 Ach, jakie piękne kwiatki, zupełnie mi przypominają cykorie podróżnika, którą od dziecka uwielbiam, roślina śliczna i przydatna, bo lecznicza Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 22:51 To niech Cię one uleczą i niech Ci oczęta nacieszą AL na zdrowie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 23:01 Wszystko co piękne uzdrawia, jak nie ciało, to duszę Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 14.06.11, 23:08 Ale bywa że jedno i drugie równocześnie AL no bo w zdrowym ciele zdrowy duch ale masz rację ,niekonieczni musi to iść w parze Odpowiedz Link
zuza_anna 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 08:56 Jak ten czas leci...już połowa miesiąca, za parę dni kalendarzowe lato. Dzień dobry Wszystkim, i Cz, i M.. Spokojnego dnia. Pozdrawiam Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 09:56 Dzień dobry, Zuzanko, połowa czerwca, no i moja laba tez się skończyła, właśnie staram się przygotować psychicznie do mojego dzisiejszego, nocnego dyżuru. Po trzech i pół tygodnia wolnego to niełatwe zadanie..... Dobrego dnia Wszystkim Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 10:02 Witaj AL! pierwszy dzień po urlopie jest leniwy, i się pracować nie chce, ale drugi, trzeci będzie lepszy. Może lepiej, że zaczynasz od nocnego dyżuru, w nocy tyle pracy nie ma, co w dzień, mam taką nadzieję. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 10:33 Oho, Zuzanko, właśnie noc jest straszna, nerwy mam zwykle stargane, ale co tam Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 11:36 AL Ty na dyzur, a ja dzisiaj mam spotkanie po latach...az jestem ciekawa jak to bedzie... chociaz rozmowa na skypie przebiegala tak jakby "przypasci czasu" nie bylo... no i zaskoczenia "wizualnego" tez na pewno nie bedzie, bo nie pokazujemy sobie fotek sprzed lat tylko jak najbardziej aktualne Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 11:53 No to miłego spotkania, wierze, że będzie udane Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 11:58 Na pewno rozczarowania nie bedzie, nigdy zesmy sie ze soba nie nudzili, chociaz trzeba przyznac, ze zdolni bylismy... i to do najdzikszych pomyslow skorzy....a z tego co wnioskuje, nie zmienilo sie wiele... AL zrob cos z tym gg.... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 12:11 nie w tym tygodniu.....do niedzieli wieczorem mam do przepracowania 43 godziny Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 10:58 Witajcie... obce miejsce, obce odglosy to i ze spaniem kiepsko - u mnie jest cisza jak makiem zasial, tylko ptaszeta swiergola, a tutaj samochody, samochody, samochody... Moja Mama mieszka przy malej bocznej ulicy, skad tutaj tyle halasu?...buuuuuuuu Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 11:06 Cześć Maseczko Nie narzekaj, takie są uroki dużego miasta. Dopiero na peryferiach miasta, jest dość cicho, i ptaszęta od rana święrgolą. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 11:12 Hmm, ja mieszkam właściwie w centrum i noce mam ciche, w dzień tez nie narzekam. Tyle, że tu nie jeżdżą tramwaje Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 11:33 tutaj tez sam srodek miasta, ale uliczka mala i boczna...a halasu tyyyyyyyyle... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 11:56 Wytrzymasz. U mojej Mamy pod oknem niemal cala noc sznur tirów się pcha, przez główną ulice miasta, bo obwodnicy nie ma. Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 12:02 Po kilku dniach sie na pewno przyzwyczaje... Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca...za parę dni lato!... 15.06.11, 12:09 Zuza... ale u Ciebie to zacisze... a tutaj jakby na autostradzie... Moja Mama sypia w pokoju od Podworka... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 10:37 A tak wczoraj wyglądał księżyc ponad moim miastem, było dwugodzinne zaćmienie, cykałam zdjęcia, ale niestety nie nadają się do publikacji dlatego wklejam oficjalne z netu. Był rzeczywiscie rdzawoczerwony, niesamowity, jak po katastrofie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 14:03 No to do pracy już się przygotowałam, ale najważniejsze, że nareszcie wyprasowałam to, co mi jeszcze sprzed urlopu zalegało i to co po urlopie dołożyłam...jestem z siebie baaaardzo dumna A teraz wybywam, bo jeszcze przed dyżurem tu i tam pojechać muszę. Do jutra..... Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 14:26 Spokojnego dyzuru Ci zycze AL... ja tez juz nieduzo czasu mam Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 14:55 Witajcie jedni wybyczyli się już inni się byczą a jeszcze inni będą się byczyć rozumiem AL , że po urlopie iść do pracy do droga krzyżowa a zwłaszcza pierwsze dwa, trzy dni. Później wpada się w tryby i tak od weekendu do weekendu, od Świąt do Świąt no i z myślą że za rok znów urlop. Ja jestem szczęśliwy że jak AL nie muszę pracować na etacie, mogę ale nie muszę, przepracowałem blisko czterdzieści lat i wystarczy, młodzi teraz niech orzą i sam decyduje czy robić ,co robić i kiedy robić ale jakby ktoś myślał że w W-wie łatwo o dobrze płatną pracę jest w dużym błędzie. Bardziej niż za komuny decydują teraz znajomości i układy i nie tylko w budżetówce ale także w firmach prywatnych. Zdecydowana większość zatrudnionych pracuje za płacę w granicach 1400 do 2000 tys zł netto ale umowy to większość ma na 700 - 800 zł. Jaka będzie emerytura za składkę od takiego wynagrodzenia ? groszy nawet nie będzie. Miłego dnia, biorę się za obiadek Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 16:11 A niektórym byczenie się nie grozi!!!!!!!!! I gdzie sprawiedliwość?! Witajcie Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 16:45 Maju bo ktoś musi nie spać żeby ktoś mógł spać podobnie z wypoczynkiem. Oczywiście to żart ale przecież Tobie urlop należy się za przeproszeniem jak psu miska więc o co chodzi ? pewnie niezastąpiona jesteś, tak Ci wmówili a Ty nie potrafisz odpowiedzieć - NIE !!!!!!!! do cholery, chcę na urlop obyś dostała go i spędziła po swojemu, Maju Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 18:31 Nie Czarku Bez przesady z tym niezastąpionym człowiekiem Tak się po prostu poukładało. Może zresztą nie będzie tak źle. Zobaczymy Za życzenia dziękuję Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 19:20 Oczywiście Maju, że nie ma ludzi niezastąpionych - wśród żywych bo ich pełno jest ale na cmentarzach będzie dobrze Majeczko najwyżej ja za Ciebie wypocznę na Mazurach i przyjmę też podwójną dawkę kleszczy Odpowiedz Link
1zorro-bis 15 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 19:48 dzien dobry Wszystzkim i zarazem dobranoc! bo ide na ....kolacyjke z winem. Jak zwykle zreszta.... Ale....bez "malpek"! Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 15 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 22:15 Dobranoc Maju śpij dobrze Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 22:30 Dobranoc Majeczko Mam dlugi wieczor poza soba i cos mi mowi, ze moja laba juz sie niemal skonczyla... tylko czy ja przyjechalam tutaj szukac pracy? Odpowiedz Link
m.maska Re: 15 Czerwca......pogoda SUPER! 15.06.11, 23:44 Teraz to i ja ide spac, dostalam dzisiaj taki zastrzyk energii i musze podjac pewne decyzje, ktore moga pojsc w lata cale...popatrze w sufit i podumam... Dobranoc Kalejdoskop Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 15 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 05:37 No to niech te decyzje będą przemyślane i przyniosą dla Ciebie oczekiwany efekt Masko dzień dobry Kalejdoskop. Dzień zapowiada się pięknie więc co robimy ? oczywiście - d..a, siodełko, pedały i nad wodę, nad wodę kochani bo natura wzywa mnie do siebie jak dowódca żołnierza do raportu miłego dnia Odpowiedz Link
zuza_anna 16 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 08:30 Dzień dobry Wszystkim, i Cz, i M.. Czarek, proszę mi złowić jedną rybkę i podesłać mi Czarek udanych połowów! Niech ten dzień dla Was będzie spokojny, i udany. Pozdrawiam Odpowiedz Link
m.maska Re: 16 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:19 Witaj Zuza, Czarkowi dobrych lowow, Majeczce i AL spokojnego dnia, Zorro - spokojnej drogi.. Przespalam sie, ale mam takie wrazenie jakbym byla troche w polsnie i wpol na jawie... Jak ja nie lubie kiedy mi sie cos w zyciu gwaltownie zmienia i zmusza do podejmowania decyzji....urlop to mial byc... Wszystkim fajnego dnia... a ja stoje w lesie... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 16 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:36 Cześć Maseczko! dobrego wypoczynku. Pozdrów o de mnie moje miasto. Zmykam. Pa! Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:08 Czy wiecie jak to jest; spędzić w pracy 16 godzin i dowiedzieć si nad ranem, żeś trzeba zostać jeszcze 2 godziny? Nie? To wyobraźcie sobie. Koleżanka zachorowała i zanim znaleziono zastępstwo musiał, bo chociaż trochę odespać muszę. SPOKOJNEGO DNIA WSZYSTKIM Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:11 na dodatek, jak widzę, spora cześć postu coś mi wygryzło. Ide poczytać pocztę, bo ze wszystkim do tylu jestem....z myśleniem chyba tez Odpowiedz Link
zuza_anna 16 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:20 Cześć AL! Ja to akurat wiem, bo nie raz pracowałam 24 godziny. Po urlopie, i od razu więcej godzin w pracy, współczuję Ci AL!. Odpoczywaj A ja wróciłam z zakupów, upał, a ja za gotowanie się biorę, i kto to wymyślił? Nic to, jak mus to mus Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 16 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:54 Eeeee, Zuzanko, jaki tam mus, po co w ogóle gotować w upały. Po pracy kupiłam sobie dwie bułki, jedną zjadłam na śniadanie, a drugą zjem pod wieczór z sałatką pomidorową - taka obiadokolacja. Przy takim jedzeniu na pewno się nie zgrzeje. W mojej pracy 24 godziny to by było nie do wytrzymania, można ze zmęczenia popełnić nieodwracalne błędy. Ale wiesz co to jest, tak długo, dobrze, ze masz to poza sobą Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:21 Witaj AL, dobrze, ze jestes chociaz na chwile, bo ja tez zaraz wyjsc musze...odpisz mi, co o tym myslisz... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:43 Maseczko, no właśnie wracam z poczty, przeczytałam i nie dziwię się, że jesteś miedzy snem a jawą, w takiej sytuacji tez bym była. Moja rada: BIERZ !!!....no i chyba Rejs, albo wodospady zafundujesz, co ? Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 12:54 AL spokokjnie, przespac sie z tym musialam, bo to moze pojsc w lata a i teraz bede musiala troche swoje plany pozmieniac. Wlasnie zbieram sie do wyjscia i wciaz sie zastanawiam... goraczka tutaj panuje, przeciez nie polece w spodniczce. Ale czegos podobnego sie spodziewalam po tych wywiadach, zajrzyj na linka, ktory Ci podeslalam... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 13:00 Najlepiej zrób się na bóstwo i już..... Zajrzałam..ten link....no zatkało mnie !!! Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 13:04 Widzialas bostwo w taki upal?.... Mnie tez zatkalo i to wszystko na moja biedna urlopowa glowe spadlo... a przeciez przeszlam tutaj juz tylko na rodzimy jezyk... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 13:10 tez bym chciała żeby mi coś takiego na głowę spadło Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 13:15 OK, no wlasnie, ale byly juz sygnaly, tylko ze nie tego sie spodziewalam. A zaraz ide na wspolny obiad...tam przynajmniej goraco nie bedzie - rany ja dopiero sniadanie zjadlam... bede dziubac jak Scarlett, ale to chyba dobrze. Hihi... musze konczyc, bo... robie odjazd - myslalam, ze mam jeszcze pare minut...paaaaa Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 13:19 Paaaa, ja też paaaaaa....spać biegnę - do potem Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 16:32 Witajcie Wszystkich wywiało? AL śpi, Maseczka rozrywa się towarzysko, Zuzia coś dziala w kuchni...Czarek łowi, Zorro.... Zorrrooo!!!!!! Nie odmeldwałeś się!!!!! Co za niesubordynacja!!! Sam widzisz Kicho_norze - z kim co za bezhołowie!!!!!!!!!!!! Maska, zamiast pracować nad indoktrynacją ludu pracującego - lata gdzieś światami, a ja sama przecież rady nie dam. W dodatku indoktrynowanego gdzieś wcięło. To Twoja robota? Oj nie zapomnimy Ci tego!!!! - Maja Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:05 Witaj Majeczko towarzyskooooooooooooo? to jest formalny zamach na moj urlop.... Masz absolutna racje Maju, Zorro - bullterier, zdominowany... w koncu nie moge sie zorientowac, czy to ja jemu rozkazuje, czy wlaze do d...(vide Wichry) tzn. on spelnia moje zachcianki i daje sie napuszczac... przypominam sobie z biologii(nie moja dziedzina) ze pewne organizmy istnieja na zasadzie symbiozy - to pewnie MY taki wlasnie przypadek jestesmy... ale bardzo skomplikowane uzaleznienie jakies jest - chetnie poczytalabym wiecej na ten temat, tylko pewnie para poszla w gwizdek i nie mozna bylo ustalic wspomlego stanowiska. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:16 sorry: wspolnego* oczywiscie Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 13:02 AL.. nazbieralam komplementow za lat 20, ponoc nie widac zmian...pochlebca Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 13:06 No bo nie widać, taka samo wyglądasz jak przed laty..a teraz ciiiii, szykuj się jak najlepiej i leć. Nawet nie życzę powodzenia.....bo już jest Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 16:53 Maju !! jak Ty mówisz o indoktrynacji to sory ale mnie na mdłości bierze właśnie jestem na etapie bojkotu mediów bo słuchać już i oglądać nie mogę tej......nieustanej indoktrynacji i propagandy sukcesu którego nie ma, jak za Gierka i Jaruzela teraz jest w mediach, kropka w kropkę wypad udany pogoda wspaniała i pięć rybek złowionych /krąpie/ jedna dla Zuzi bo reflektowała zdaje się na jedną ta kapliczka która poniżej to zaraz za nią skręcam w stronę wału a moje stanowisko chociaż jest w prostej linii około kilometra od niej to jest na wprost tej kapliczki - strzeże mnie, bym się nie utopił i bez ryb nie wracał miłego popołudnia. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:03 Piękne kwiaty, Czarku A u mnie burza się szykuje i pewnie roślin napsuje, ale jakoś się tym dzisiaj nie przejmuję, może dlatego, żem radosna bardzo....po przyjściu z pracy odnalazłam na poczcie spóźnione, urodzinowe życzenia, cudowne - od zapodzianego przyjaciela. Otwieram szampana ! Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:10 Nooooo... dobrze, ze jestes... z wlasnego doswiadczenia powiem Ci, ze te stare przyjaznie sa sprawdzone, wystarczy tylko odnalezc ten zapomniany most i... zaskakujace efekty nagle. Moj obiad przeszedl w podwieczorek... no no...po tylu latach, tyle zaufania. Tylko AL, nie przesadzaj, do Rejsu bede moze mogla cos dorzucic, do tej piwniczki jakies uzupelnienie...tylko powoli i bez pospiechu. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:23 Ja mam nadzieje, że sporo dorzucisz, sknera przecież nie jestem Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:34 Spokojnie AL... musze sie temu przyjrzec, wlasnie splynelo mi na poczte.. Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:39 Wy strasznie tajemniczo rozmawiacie /Maska z AL/ ,Zorro prosi Pana o odpuszczenie win koniec świata Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:52 Ha, Czarek, gdyby moje gg nie szwankowało, to nie byłoby tak tajemniczo. No, Maseczce intratna robota się szykuje po prostu Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:54 A najśmieszniejsze, że w Polsc. Opłaca się znać perfekcyjnie język obcy Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:54 Tamte kwiaty to hodowane przez człowieka a polne to wybitnie dzieło samej natury Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 18:57 No to niech Jej się poszczęści AL Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:05 Ha ha ha, a przecież już płacze, że za dużo tego, a ona leniwa jest. Jak tak dalej pójdzie, to będę musiała cześć przejąc, z tym że ja z kolei czasu mam mało.. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:09 Aha... aluzje zrozumialas jak widze... a ja mialam nadzieje na metode drobnych krokow Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:08 Wiesz Czarek... dylematy sa innego rodzaju, to sie zapowiada na dlugoterminowe - a ja tam nie moge wystawic mojego Szefa, bo to cudowny czlowiek. Dlatego bede namawiac AL do wspolpracy, ha... tylko Ona jeszcze o tym nie wie Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:03 uwielbiam powój, jest taki subtelny, a jednak taki silny Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:06 Ja uwielbiam wszystkie polne chodzę z aparatem po krzakach, pokrzywach i wyszukuję Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:01 Eeetam tajemniczo Czarek... przyjechalam na urlop do Mamy, spotkalam starego przyjaciela... nie widzielismy sie od lat - a On zaproponowal mi suuuper lukratywna prace i teraz musze sie zastanowic jak sprawe rozwiazac. A dlaczego akurat mnie? malo ma na rynku? odpowiedz byla zaskakujaca nieco: zaufanie mam... Odpowiedz Link
czarek_777 Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:12 No to masz zagwozdkę Masko ,nie zazdroszczę lojalność jest bardzo ważna ale.......ale. Sama musisz zadecydować. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:31 No to masz szczęście Maseczko ale jak się ma dobrego szefa, to lepiej się dobrze zastanowić, bo możesz trafić na gorszego. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:50 Wiesz Zuza... ale tu nie mialabym zadnego szefa, tylko kumpla, ktorego znam...Szefa nie wystawie, ale takich propozycji sie nie odrzuca - bo drugi raz sie nie pojawia. Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:56 No nie, nie odrzuca się. Powodzenia Maseczko Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:09 Dziekuje Zuza...wlasnie przegladam te materialy... gdyby nie internet, taka fucha bylaby mozliwa tylko tutaj na miejscu w kraju a tak...AL - przygotuj sie... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:13 Maseczko, nie wiem, to sporo wolnego czasu by zajęło, a ja i tak mam go mało. Zobaczymy, chyba tylko podczas nocnych dyżurów, bo i tak nie śpię. Pogadamy, jak gg zacznie chodzić. Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:17 A tak naprawde to pogadamy kiedy dopadne telefonu, tego mojego...co to na ryczalcie chodzi Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:26 Domyślam się od kogo AL, do mnie też się odezwał, wczoraj. Wielką radość mi sprawił, dlatego chętnie się z Tobą napiję szampana. Pozdrawiam, pewnie czyta Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 19:38 Dobrze się domyślasz, Zuzanko...w realu właśnie wypiłam tego szampana, w necie tylko symbolicznie i najlepszy...... Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:03 No to zdrowie AL, Nasze, i Jego. Niech mu się szczęści i zdrowie dopisuje Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:12 Nawet nie wiesz, AL, jak wczoraj podskakiwałam z radości, gdy zobaczyłam mail'a. takie długo oczekiwane są najmilsze Czekam, może ktoś jeszcze się odezwie do mnie, z ... ale wątpię! Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:19 A ja sobie to potrafie wyobrazic, bo wiele razy zesmy sie juz martwily...ale to dobrze, ze wszystko jest w porzadku.... Odpowiedz Link
maja-z-podworka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:24 Zdrowia dla wszystkich Nie wiem, o czym mówicie, ale cieszę się, że były jakieś dobre wiadomości. Dobranoc Kalejdoskopie. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:32 Były bardzo dobre i miłe, aż się rozszlochałam ...ale ja tak czasami miewam, gdy mnie coś wzruszy Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:33 A TY Majeczko za dnia spac juz idziesz? u mnie sie wprawdzie sciemnilo, ale to dlatego, ze ulewa przeszla p.s. doniose Ci na poczte Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:37 U mnie tez ulewa przeszła i dobrze, samochód mi umyła Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:14 To i ja sie dolacze, z zyczeniami zdrowia, zdrowia i raz jeszcze zdrowia... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 20:23 i szampana za to zdrowie koniecznie wypij, puk stuk Odpowiedz Link
zuza_anna Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 21:07 To ja uciekam. Bajkowych snów! Dobranoc! Odpowiedz Link
m.maska Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 21:10 Dobranoc Zuza a ja sie bede musiala przymierzyc do mojego nowego zlecenia... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: 14 Czerwca......pogoda SUPER! 16.06.11, 21:56 Ja tez zmykać muszę, dobranoc Odpowiedz Link