Dodaj do ulubionych

Do Szaaaaaaalika

25.10.11, 16:58
Re: I MYŚLĘ,
sza.aliczek 23.10.11, 22:59 Odpowiedz
słuchaj.

nasze drogi się rozeszły. kiedyś było miło, teraz już nie.

ty nie umiesz bez dochtórki, bez łukasza, bez gapuchny i innych takich.
skoro ty nie umiesz, to pojmij, że innym też czasem puszczają nerwy.

nie wskażesz mi na Lozy - za wyjątkiem dzisiejszego dnia i jednej niedzieli z czerwca, by ktokolwiek wklejał wasze wpisy i się z nich śmiał.
zorro robi to nagminnie, a ty z szamanką wchodzicie w to, jak w waszą ukochaną wazelinę.
pytaj siebie, czemu tak robisz.

poczytaj ile nakpiliscie sobie z obrazów Kichonora.
i z niego samego.
nie zrozumiał czegoś o szamance? być może. nie wyciągał nie raz do was ręki? - wyciągał. i co? i wczoraj i dzisiaj go opluliście. ty, szamanka i zorro.

a wiesz, jak łatwo można byłoby sobie pokpić z zorra? cholernie łatwo. tylko nikt nie kpi.

wiesz, co o was mówią? nie ignoruj tego, lepiej się zastanów.
wiesz, co mówią o zorru? - łatwo się domyśleć.

ja nikogo wulgaryzmami i wyzwiskami nie obrzuciłam.
nie kpię z was, nie komentuję tego, kim jesteś, jaka jesteś. a mogłabym.

ty to robisz nieustannie.

zrozum, jesteś dla mnie nikim. ty i twoi koledzy.
i chyba czas, by ustalić realne mijanie siebie, bez zaczepek zorra.

-------------------------------------------------------------------------------------

Tytul byl dobry i zapowiadal, ze cos z tego bedzie: I MYŚLĘ, pomyslalam, ze nareszcie myslisz, a wyszlo jak zwykle... niestety...

MENTALNOSC KALEGO - to cos takiego, ze jak Kali ukrasc komus krowe, to dobrze, jesli ktos Kalemu ukrasc krowe, to bardzo zle i caly swiat powinien Kalemu wspolczuc....

ty nie umiesz bez dochtórki, bez łukasza, bez gapuchny i innych takich.
skoro ty nie umiesz, to pojmij, że innym też czasem puszczają nerwy.

a tak sie sklada, ze mnie nie puszczaja nerwy, moze trzeba Twoje w takim razie leczyc, ale internet nie jest najlepszym miejscem do tego...moze udaj sie do doktora Ulissesa, ostatnio zajal sie stawianiem diagnoz...siebie juz zdiagnozowal...

a to tak dla przypomnienia, gdybys zapomniala wlasne „zaslugi”:
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Do Szaaaaaaalika 25.10.11, 17:00
      Jak możecie się tak pastwic nad ludźmi?????
      cierpkaslodyczmychust 15.07.11, 15:57 Odpowiedz
      Nie wstyd Wam?? Od kiliku dni nie zajmujecie sie niczym innym, tylko analizą tego co dzieje się na loży, czytacie wnikliwie kazdy wątek i rozprawiacie o nim! Nie macie innych tematów??? Ile mozna pastwic się nad niewinnym człowiekiem jakim jest Jokker, wymyślac na jego temat niestworzone historie?!!!!!! Moze i ma on kilka nicków, co z tego???? Wy nie macie??? Regulamin GW tego nie zabrania?? Leczcie sie wszyscy u psychiatry, wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!!!

Gdybym chociaz wiedziala o jakie "pastwienie" idzie... ale mi to na pewno jestes w stanie podobnie jak ja to robie pokazac smile
      Moze i ma on kilka nicków, co z tego???? – co z tego????? I to Tobie trzeba tlumaczyc co z tego???? Po co ma tych kilka nickow???? Po to zeby sobie swojego nie pobrudzic, tak jak Ty to wlasnie zrobilas... bo Sza.aliczek to chodzaca „delikatnosc” a ta slodyczust to zgodnie z zasada „die Sau rauslassen”...

Wiesz kto tak reaguje? Wrzeszczaca przekupka...osoba slaba, prymitywna...Twoje slownictwo swiadczy o Tobie... dlatego na Lozy tak czesto usuwano Twoje cale watki, ze wstydu chyba...

nie wskażesz mi na Lozy - za wyjątkiem dzisiejszego dnia i jednej niedzieli z czerwca, by ktokolwiek wklejał wasze wpisy i się z nich śmiał.
      zorro robi to nagminnie, a ty z szamanką wchodzicie w to, jak w waszą ukochaną wazelinę.
      pytaj siebie, czemu tak robisz.

Zacznijmy od konca – wazeliny Ci u Was dostatek... u nas jej nigdy nie bylo...

Ja Ci wskaze na Lozy nie kopie naszych wpisow, ale wskaze Ci np. komiks Jokker, w ktorym ukradl nasze posty i wlozyl je w pyski swini, kopulujacego pieska i krowy... – to jest kóltóra, przez wielkie K… a mozesz mi pokazac co w tych tekstach takiego bylo, ze zaslugiwaly na takie potraktowanie?…. przeciez jesli piszesz te prace, to musisz potrafic przeanalizowac zrodla... popisz sie, nie tylko wrzaskiem i krzykiem i inwektywami i obrazliwymi slowami i trolowaniem...Zapomnialas? to przypomne Tobie.... wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!!! – a potem wielkie zdziwienie, ze ktos szuka co taki smakust i gdzie wypisuje – pozdrowienia dla Lukasza, wie facet co robi...

[b] poczytaj ile nakpiliscie sobie z obrazów Kichonora. i z niego samego.
      nie zrozumiał czegoś o szamance?

. nie zrozumiał czegoś o szamance? być może. – jesli nie zrozumial...to nie wyciaga sie reki na zgode, tylko sie grzecznie przeprasza – to nie wina AL, ze On czegos nie rozumie....
      Moze Tobie jak Lukasz najpierw napluje w twarz a potem przyjdzie i wyciagnie reke na zgode, to nie bedzie przeszkadzalo – powiesz, ze to byl tylko letni deszczyk.... sa kobiety ktore wlasnie tak reaguja, naogladalam sie tego na forum...w ostatnim czasie sporo – i to, ze Kichonor po kolei Was opluwa a Wy uwazacie, ze to zarciki tylko – to absolutnie nie obliguje Nas do tego samego....

być może. nie wyciągał nie raz do was ręki? - wyciągał. i co?

I NICO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tylko to:

forum.gazeta.pl/forum/w,89738,127033740,127033740,Damskie_bydle.html
      i to:

forum.gazeta.pl/forum/w,89738,129069196,129069196,Bajka_o_Dulence_wstrzasajace_.html
      i to:

forum.gazeta.pl/forum/w,89738,129955113,129955113,Dulenka_II_rownie_wstrzasajace_.html
      i to:

forum.gazeta.pl/forum/w,92835,128424125,,Kichonor_mistrz_slowa_pisanego_i_koltory.html?v=2
      aaaa jeszcze jest ten od regulaminu, bo jak ktos sie wylamie to...no no...

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127475020,127506979,Pienia_Al_Grafomanki.html
      i to:

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127475020,127475020,Amory_Dzidzi_i_Bobasa.html
      i jeszcze to:

forum.gazeta.pl/forum/w,101385,127507073,127507073,Jelen_na_rykowisku.html
      nie chce mi sie nawet wiecej szukac.... zanim nastepnym razem cos napiszesz, w rodzaju: wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!!! radzilabym spojrzec w lustro i przyjrzec sie sobie i innym na kóltóralnej Lozy… bo nawet zebys przeczytala cala przeslawna biblioteke Ulissesa, kiedys pisal o tym, ze ma 4000 volumenow, w miedzyczasie na pewno jeszcze cos doszlo, to mozesz byc najwyzej oczytana... ale kulturalna...na pewno nie... Ogłady i kultury nie nabiera sie poprzez czytanie, niestety...

p.s
      A ten brud i inwektywy na Kalejdoskopie – to wlasnie Waszej tutaj obecnosci zawdzieczamy... masz tam dostatecznie duzo przykladow.
      • 1zorro-bis Re: Do Szaaaaaaalika 25.10.11, 17:18
        szkoda czasu.....cool
        • m.maska Re: Do Szaaaaaaalika 25.10.11, 17:23
          to wiem... ale lubie byc skrupulatna - jesli ktos wrzeszczy i cos twierdzi - uwazam, ze mu nalezy pokazac FAKTY... a ten smakjejust wiecej u nas narozrabial, tylko nie chce mi sie tego szukac... a czy zrozumie? na pewno nie... KALI tez nie rozumiec, KALI wiedziec swoje i nie widziec nic poza wlasnym interesem i trzymaniem sie regulaminu wyznaczonego przez tego kto ma waaaaaaaaadze....
      • m.maska Re: Do Szaaaaaaalika 25.10.11, 18:49
        Tylko czlowiek bardzo prymitywny kiedy brak mu argumentow zaczyna wrzeszczec, bluzgac, krzyczec i klamac i zachowywac sie tak jak Ty i Twoje kolezanki...i to co mozna jeszcze zrozumiec, jesli dzieje sie to w realu i ktos reaguje spontanicznie - to juz jest niewybaczalne w necie...gdzie moglabys to co wysmarowalas przeczytac, poprawic, skrocic a nawet wyrzucic, zeby nie pokazywac siebie w takim swietle...ale widac, ani Ty, ani Twoi "przyjaciele" nie widza w tym nic zdroznego - wiec ja i zapewne nie tylko ja, przyjmuje to tak jak to prezentujecie... i mozesz wrzeszczec, krzyczec i wmyslac, ze jestem zla kobieta, i czym tam chcesz jeszcze - co nie zmienia postaci rzeczy, ze ani AL ani ja nie poslugujemy sie slownictwem ktorego nie powstydzilyby sie panie okreslonego autoramentu.....w przeciwienstwie do Was... klaniam sie kulturalnym inaczej smile
    • m.maska Re: Do Szaaaaaaalika 26.10.11, 04:33
      m.maska napisała:

> Re: I MYŚLĘ,
      > sza.aliczek 23.10.11, 22:59 Odpowiedz

>
      > ja nikogo wulgaryzmami i wyzwiskami nie obrzuciłam.
      > nie kpię z was, nie komentuję tego, kim jesteś, jaka jesteś. a mogłabym.

>
      > ty to robisz nieustannie.
      >

ja nikogo wulgaryzmami i wyzwiskami nie obrzuciłam..... a to co bylo??????????????????

cierpkaslodyczmychust 15.07.11, 15:57 Odpowiedz
      Nie wstyd Wam?? Od kiliku dni nie zajmujecie sie niczym innym, tylko analizą tego co dzieje się na loży, czytacie wnikliwie kazdy wątek i rozprawiacie o nim! Nie macie innych tematów??? Ile mozna pastwic się nad niewinnym człowiekiem jakim jest Jokker, wymyślac na jego temat niestworzone historie?!!!!!! Moze i ma on kilka nicków, co z tego???? Wy nie macie??? Regulamin GW tego nie zabrania?? Leczcie sie wszyscy u psychiatry, wy karlowate pomioty, cwiercinteligenci !!!!!!! - krotka pamiec????? nie chc mi sie wiecej szukac tych wulgaryzmow... noooooooooo moze to dla "damy z Lozy" na ktorej slownictow jakie jest, kazdy widzi...to jest Wersal... w Wersalu tez podobno brzydkie rzeczy robili po katach, ale tylko dlatego, ze zapomnieli zbudowac toalet... Damom z Lozy jezyk Kichonora nie przeszkadza, dla nich to chleb z maslem, codziennosc, dobrze sie w tym czuja...no Wersal po prostu....

nie kpię z was, nie komentuję tego, kim jesteś, jaka jesteś. a mogłabym. - Szalik, komentuj, kpij...jaka jestem? a coz Ty o tym wiesz? hihihihi... wiesz ile osob jest na forum, ktore maja o wiele wieksza wiedze od Ciebie, bo spotkaly mnie w realu? no coz Ty mozesz na ten temat wiedziec... a moglabys? no pewnie, pofantazjowac bys sobie mogla....

ty to robisz nieustannie. - ach tak????? a gdziez to ja obrzucilam Ciebie czy kogokolwiek takim "wersalem"??????? i przyjmij do wiadomosci, ze nie zmieniam tchorzliwie nicka po to zeby isc gdzies bluzgac...bo to po prostu nie moj styl... a Twoj jezyk i Twoich przyjaciol...niestety ale z kultura ma tyle wspolnego co wiejska kaszanka z Jamón Ibérico.
      • 1zorro-bis Re: Do Szaaaaaaalika 26.10.11, 07:37
        Maseczko....na ten BETON to nawet moj Panzerfaust nie pomorze.....big_grinbig_grinbig_grin
        • m.maska Re: Do Szaaaaaaalika 26.10.11, 11:24
          .....wieeeeeeeeeeeem.... wg "obliczen" Jokkera to u nas jest 80% inwektyw...hmm...jesli tak to zostalo przebiegunowane, wole nasze inwektywy, niz bluzgoty Szalika vel cierpkismakjejust, Cornelli vel Groszvenor ze juz nie wspomne Kichonora.....
          Aaaaaaaaaaaaaa.... juz wiem....Jokkerowi sie pomieszaly slowa... Jokker, to nie inwektywy, to inwencja... smile....wiem, ze tego u Was przyszloby z lupa szukac... 80% piszesz? az tyle?....bez przesady...ale wiem, oczywiscie - sporo tutaj tego....az trudno zdecydowac, ktore watki umiescic pod szpilka... naprawde, mamy z tym problem...
          • 1zorro-bis Re: Do Szaaaaaaalika 26.10.11, 12:00
            staaaaarczy!
            Na ten "BETON" to nawet to nie pomoze.....cool
            www.youtube.com/watch?v=jhgEZTi27ow&NR=1
            • m.maska Re: Do Szaaaaaaalika 26.10.11, 12:03
              sie uwazaja, za elite spoleczenstwa.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka