1zorro-bis
24.07.12, 07:56
zyby byla jasnosc. Kiedys to potraktowalem luzno, ale widze ze tego rodzaju praktyki u Ciebie sa "we krwi". A wiec ku Twojej przestrodze teraz i na przyszlosc umiescilem taki oto tekst do Adminow Agory.
I nie probuj sie wypierac, ze tego tam nie bylo, bo jak sie wkurze to Tobie NAPRAWDE sprawe sadowa w Polsce wytocze. A naprawde mnie na to stac tym bardziej, ze moj szwagier prowadzi kancelarie prawnicza w Polsce.
Wiec radze Ci - spusc z tonu i zacznij sie zachowywac jak czlowiek a nie jak MENDA, bo ja sobie czesto jaja w necie robie i sprawiam moze wrazenie niepowaznego zawadiaki, ale jak sie upre to nie popuszcze. Chocby to pare lat trwalo. I Twoja "akademicka kariera" moglaby na tym uszczerbku doznac.
To tyle. A teraz moj tekst do Adminow
O forum
A propos kradziezy....
Autor: 1zorro-bis 24.07.12, 07:49
Dodaj do ulubionych Skasujcie
Odpowiedz cytując Odpowiedz
jeszcze slowko na zakonczenie dla Szanownych Adminow.smirk
Osobnik o nicku Jokker 29 vel Lew Salonowy i cholera wie jakie jeszcze , ma wprawe w kradziezy zdjec z "copy right" i umieszczaniu ich w necie bez wymaganej zgody. Swego czasu UKRADL (bo tak to teraz trzeba nazywac) zdjecie, ktore bylo MOJA i jedynie moja wlasnoscia z netu i ......umiescil je jako LOGO LOZY. I w ten o to przypadkowy sosob trafilem pare lat temu na fora prywatne i na LOZE.....
W razie potrzeby sluze zdjeciem a w archiwum GW to zdjecie jako logo LOZY na pewno figuruje. Zaznaczam, ze moje zdjecieajesli sa wykorzystywane publicznie to WYLACZNIE za moja zgoda i czesto otrzymuje za to honorarium. W zwiazku z powyzszym osobnik o nicku Jokker 29 dopuscil sie juz wczesniej i swiadomie czynu karalnego zgodnie z Kodeksem Cywilnym. Wiem jak to dziala rowniez w Polsce bo znajomi uzyli bezprawnie zdjecia pewnego fotografika z USA (polskiego pochodzenia) i bedac swiadkiem na rozprawie w Polsce 15 lat temu, wiem jaka kare do zaplaty otzrymali plus zwrot kosztow sadowych i adwokackich. Osobnik o nicku Jokker 29 przewrocilby sie chyba, gdyby takie koszty ze swojej "akademickiej" pensji musial poniesc.
To tak dla informacji Szanownych Adminow.smirk