m.maska 21.05.23, 12:23 wybory sie zblizaja - festiwal obietnic trwa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.maska Re: Przejdźmy do polityki... 21.05.23, 12:24 Ja mam tu krotka odpowiedz: Rozdawano te kase tez i to nawet w wiekszych ilosciach, ale wsrod swoich, a poniewaz teraz ci swoi dostaja ew. tylko tyle co wszyscy, trudno im sie z tym pogodzic. Oni chca zeby bylo tak jak bylo. Odpowiedz Link
a74-7 Re: Przejdźmy do polityki... 21.05.23, 20:29 Chwilowo odpuscilam sobie polska polityke ,wiec sie nie wypowiem ... Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przejdźmy do polityki... 21.05.23, 21:01 a74-7 napisał: > Chwilowo odpuscilam sobie polska polityke ,wiec sie nie wypowiem ... A ja akurat mam tylko mozliwosc wysluchiwania tylko lewej strony... i zalamuje rece nad bezmiarem glupoty i klamstw. Odpowiedz Link
al-szamanka Re: Przejdźmy do polityki... 24.05.23, 08:12 rena-ta49 napisała: > Znajomy obrazek... w Austrii tak chlapia gnojowice na polach. Odpowiedz Link
rena-ta49 Re: Przejdźmy do polityki... 28.05.23, 10:02 Lewacka demokracja i wolność słowa: Odpowiedz Link
m.maska Re: Przejdźmy do polityki... 28.05.23, 12:03 rena-ta49 napisała: > Lewacka demokracja i wolność słowa: > Demokracja pełnom gębom... podobnie jest w Chinach. Nie ma sie co dziwic, w Polsce tylko TV Republika i TV TRWAM potrafily otworzyc ludziom oczy i mimo, ze PO-PSL mialy na wlasne potrzeby wszystkie pozostale media doszlo do odsuniecia tych nieudacznikow od wladzy. W UE, w ktorej rzadza kolesie, przez nikogo niewybierani musza pilnowac, zeby sie spoleczenstwom nie otwarly oczy i nie zobaczyly ze finansuja nowe Bizancjum, dlatego chca miec te spoleczenstwa pod kontrola. W Starozytnosci obowiazywala doktryna "chleba i igrzysk" obecnie igrzyska zastapil wolny sex i wszelkie wynaturzenia, te przynajmniej nic nie kosztuja w przeciwienstwie do igrzysk. Odpowiedz Link