Dodaj do ulubionych

Referendum nie dla "ynteligencji"

14.09.23, 21:14
Jak slysze, ze pytania referendalne uwlaczaja inteligencji lemingow, przypominaja mi sie wybory w 2019 do Senatu, w ktorych lemingi nie byly w stanie ogarnac dwoch kratek i skreslaly logo partii.

https://pbs.twimg.com/media/EG19D4TXYAAVD88.jpg
Obserwuj wątek
    • m.maska Re: Referendum nie dla "ynteligencji" 14.09.23, 21:16
      Sadzac po tamtych problemach to byc moze tym razem problem lezy w samych pytaniach, sa za trudne i lemingi sobie z nimi nie radza.
      • ireneo Re: Referendum nie dla "ynteligencji" 15.09.23, 04:20
        m.maska napisała:

> Sadzac po tamtych problemach to byc moze tym razem problem lezy w samych pytani
        > ach, sa za trudne i lemingi sobie z nimi nie radza.
        >
        ++++++++.
        A łatwe? Będzie pytanie - czy kochasz bardziej mamusie?
        Dokladnie to tak:
        4. Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską?
        Ja nie wiem co ukrzyżykować i jak, bo ile tysięcy? Unia powiedziała że dwa tysiące, ale to już nieaktualne po przyjęciu Ukraińców. Rząd dojnej drużyny już przyjął prawie 500 000 zanim zapytał. No i co z tym pytaniem jak nie mam mamusi bo jest w niebie a ja w to niewierzę?! I żeby było trudniej to do partii nie należę.
        Albo takie pytanie czy jestem za zniesieniem senatu. Jestem. Tylko że nikt nie zgłosił takiej chęci, no to o co tu biega? Że kiedyś to zgłoszono? no to co jak dziś nie chcą tego zgłaszać.
        Dokładnie to ono jest takie:
        ""Czy jesteś za podwyższeniem wieku emerytalnego wynoszącego dziś 60 lat dla kobiet i 65 lat dla mężczyzn?"
        Na ro samo wychodzi. Nikt nie planuje zmian nawet ci co kiedyś planowali. Ja to chciałbym żeby tak jak kobiety od 60 lat. Tego nawet idiota nie pojmie o co chodzi. Taki proboszcz dajmy na to, to on jeszcze do siedemdziesiątki nie chce przejść i jest po bożemu, bo nie chce żeby go z plebamii wypierd....do jakiegoś domu dla klechów. I mam być przeciwko niemu?
        Te inne dwa głupsze zostawie bo mam teraz do wyboru: przewinąć się w kiblu czy na wersalce? I gdzie postawić krzyżyk? Taki gejarek to pewnie ma pampersy, to jemu żadna sztuka o to pytać, zawsze zdąży.

• m.maska Re: Referendum nie dla 15.09.23, 09:45
          ireneo napisał:

> A łatwe? Będzie pytanie - czy kochasz bardziej mamusie? Dokladnie to tak:
          > 4. Czy popierasz przyjęcie tysięcy nielegalnych imigrantów z Bliskiego Wschodu
          > i Afryki, zgodnie z przymusowym mechanizmem relokacji narzucanym przez biurokrację europejską?
          > Ja nie wiem co ukrzyżykować i jak, bo ile tysięcy? Unia powiedziała że dwa tysiące, ale to już nieaktualne po przyjęciu Ukraińców. Rząd dojnej drużyny już przyjął prawie 500 000 zanim zapytał. No i co z tym pytaniem jak nie mam mamusi bo jest w niebie a ja w to niewierzę?! I żeby było trudniej to do partii nie należę.
          > Albo takie pytanie czy jestem za zniesieniem senatu. Jestem. Tylko że nikt nie
          > zgłosił takiej chęci, no to o co tu biega? Że kiedyś to zgłoszono? no to co jak
          > dziś nie chcą tego zgłaszać.
          > Dokładnie to ono jest takie:
          > ""Czy jesteś za podwyższeniem wieku emerytalnego wynoszącego dziś 60 lat dla ko
          > biet i 65 lat dla mężczyzn?"
          > Na ro samo wychodzi. Nikt nie planuje zmian nawet ci co kiedyś planowali. Ja to
          > chciałbym żeby tak jak kobiety od 60 lat. Tego nawet idiota nie pojmie o co ch
          > odzi. Taki proboszcz dajmy na to, to on jeszcze do siedemdziesiątki nie chce pr
          > zejść i jest po bożemu, bo nie chce żeby go z plebamii wypierd....do jakiegoś d
          > omu dla klechów. I mam być przeciwko niemu?
          > Te inne dwa głupsze zostawie bo mam teraz do wyboru: przewinąć się w kiblu czy
          > na wersalce? I gdzie postawić krzyżyk? Taki gejarek to pewnie ma pampersy, to j
          > emu żadna sztuka o to pytać, zawsze zdąży.
          >

No wlasnie o takich lemingach pisalam.... dobrze, ze wylozyles tok wlasnego rozumowania... troche jak z tymi kratkami przy wyborach do senatu w 2019-
          A na marginesie, wiek emerytalny 60 dla kobiet i 65 lat dla mezczyzn nigdy nie obowiazywal np. profesorow na wyzszych uczelniach, ale to tylko tak wspominam bo nie licze na to, ze zrozumiesz, skoro masz juz problemy.
          • al-szamanka Re: Referendum nie dla 15.09.23, 21:15
            m.maska napisała:

> No wlasnie o takich lemingach pisalam.... dobrze, ze wylozyles tok wlasnego roz
            > umowania... troche jak z tymi kratkami przy wyborach do senatu w 2019-

Czyli mozna powiedziec... po toku rozumowania poznacie ich big_grin
      • rena-ta49 Re: Referendum nie dla "ynteligencji" 15.09.23, 13:04
        Lewicowa "aktywistka humanitarna z granicy" aresztowana przez sąd za kierowanie zorganizowaną grupą przestępczą handlującą migrantami, a przy okazji internetowa hejterka i organizatorka biznesu "na zrzutkę"? To będzie bardzo ciekawy dzień. Tik... Tak... Tik... Tak...

A z czym lemingi sobie radzili? Tak się składa,że oni już wiedzą, że przegrają te wybory i w akcie desperacji chwytają się brzytwy
        Lecę po popcorn,będzie ciekawie smile
        • al-szamanka Re: Referendum nie dla "ynteligencji" 17.09.23, 13:14
          rena-ta49 napisała:

> A z czym lemingi sobie radzili? Tak się składa,że oni już wiedzą, że przegrają
          > te wybory i w akcie desperacji chwytają się brzytwy

ALe najgorzej ze przy tym groza i cepami machaja, ludzi poranic moga
    • al-szamanka Re: Referendum nie dla "ynteligencji" 14.09.23, 21:20
      Bo to sa ci intelektualnie wybitni po zaledwie podstawowce.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka