Dodaj do ulubionych

Pokazcie nagrania

17.03.25, 14:51

z przesluchania sp. Barbary Skrzypek, skoro chcecie sie wybielic... bo innych swiadkow nie ma - Wrzosek nie pozwolila na to, by byli swiadkowie.
Obserwuj wątek
    • uoia Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 17:54
      m.maska napisała:

>
      > z przesluchania sp. Barbary Skrzypek, skoro chcecie sie wybielic... bo innych s
      > wiadkow nie ma - Wrzosek nie pozwolila na to, by byli swiadkowie.
      >
      Udaja, ze wszystko odbylo sie lege artis, ale widac, ze sa bardzo nerwowi. Ogladalam przed chwila konferencje prasowa rzecznika prokuratury, w mojej opinii, nie dawal rady.
      • m.maska Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 18:03
        uoia napisała:

> m.maska napisała:
        >
        > >
        > > z przesluchania sp. Barbary Skrzypek, skoro chcecie sie wybielic... bo in
        > nych s
        > > wiadkow nie ma - Wrzosek nie pozwolila na to, by byli swiadkowie.
        > >
        > Udaja, ze wszystko odbylo sie lege artis, ale widac, ze sa bardzo nerwowi. Ogla
        > dalam przed chwila konferencje prasowa rzecznika prokuratury, w mojej opinii, n
        > ie dawal rady.

Julia Brystygierowa i Wiesława Bardonowa a teraz Ewa Wrzosek
        • m.maska Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 18:04
          m.maska napisała:

> uoia napisała:
          >
          > > m.maska napisała:
          > >
          > > >
          > > > z przesluchania sp. Barbary Skrzypek, skoro chcecie sie wybielic...
          > bo in
          > > nych s
          > > > wiadkow nie ma - Wrzosek nie pozwolila na to, by byli swiadkowie.
          > > >
          > > Udaja, ze wszystko odbylo sie lege artis, ale widac, ze sa bardzo nerwowi
          > . Ogla
          > > dalam przed chwila konferencje prasowa rzecznika prokuratury, w mojej opi
          > nii, n
          > > ie dawal rady.
          >
          > Julia Brystygierowa i Wiesława Bardonowa a teraz Ewa Wrzosek
          >
          >

czasy stalinowskie wracaja... ja Wam Polacy Tuska nie wybieralam.
          • uoia Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 18:19
            m.maska napisała:

> czasy stalinowskie wracaja... ja Wam Polacy Tuska nie wybieralam.

"Wam Polacy", a Ty kim jestes? Unijka?
            • m.maska Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 19:02
              uoia napisała:

> m.maska napisała:
              >
              > > czasy stalinowskie wracaja... ja Wam Polacy Tuska nie wybieralam.
              >
              > "Wam Polacy", a Ty kim jestes? Unijka?

no nie unijka, tyle, ze od lat nie mieszkam w Polsce i w zwiazku z tym nie cierpie z tego powodu, nie boje sie, ze mi ktos na chate o 5 rano wpadnie, bo napisalam cos co sie nie spodobalo... jestem Polka na "uchodzctwie" wink Jeszcze w pazdzierniku 2023 planowalam powrot do Polski, ale tusk mi to skutecznie wybil z glowy.
              • uoia Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 19:26
                m.maska napisała:

>
                > no nie unijka, tyle, ze od lat nie mieszkam w Polsce i w zwiazku z tym nie cier
                > pie z tego powodu...

Ja od prawie 40 lat mieszkam w Stanach, bardzo nie lubie osob, ktore wstydza sie, ze sa Polakami, kim sa zatem? Wedlug mnie nikim. Ja jestem i zawsze bede Polka z amerykanskim paszportem. Nie chce wrocic do kraju, nie umialabym tam zyc, ale nie chce zeby Polska zniknela z mapy swiata, dlatego tak bardzo lezy mi na sercu to co sie tam dzieje.
                • m.maska Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 23:57
                  No ja mam podobnie, mieszkam w Niemczech ale nie przyjelam obywatelstwa niemieckiego, biore udzial w wyborach w Polsce i nie potrafie zrozumiec, ze Polakom mieszkajacym w Polsce tak bardzo zalezy na tym zeby stac sie niemieckimi pacholkami. Znam Niemcow i znam ich nastawienie do Polakow i nie tylko i jestem przekonana, ze gdyby dzisiaj pojawil sie kolejny austriacki malarz, to nawet nie potrzeba by wiele, a na pierwszy rzut poszliby zaproszeni goscie Merkel.
                  Jednego czego sie nie spodziewalam nigdy, to to ze wsrod Polakow znajdzie sie tak wielu, ktorzy beda ziac nienawiscia do swoich rodakow, a jednak. Oni dzisiaj bryluja na portalach spolecznosciowych i ciesza sie wrecz ze smierci tej biednej kobiety. Taka gawiedz napedzala niegdys pod gilotyna Rewolucje Francuska, pewnie dzisiaj chetnie poszliby na takie "widowisko".

Po tym jak Tusk rozkrecil spirale nienawisci latwiej jest mi dzisiaj zrozumiec jak doszlo do tego co osiagnal Hitler, wystarczy poogladac te wystapienia chorych z nienawisci do PiS-u tylko jak tak poskrobac glebiej i dopytac, co takiego ten PiS niby zrobil, to odpowiedz jest jedna: bo ja nie lubie Kaczynskiego. Smutne to jest, ze Polacy sami sobie to robia.
          • al-szamanka Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 22:20
            m.maska napisała:

> czasy stalinowskie wracaja... ja Wam Polacy Tuska nie wybieralam.

ja tez nie
      • rena-ta49 Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 20:15
        W Polsce nie obowiązują już żadne prawa oprócz woli dyktatora Tuska,a ona wykonuje posłusznie polecenia guru!
        https://pbs.twimg.com/media/GmKlugzaAAApMzo?format=jpg&name=small
        nawet lewaczka to zauważyła i chociaż już to usunęła,to w necie nic nie ginie!
        https://pbs.twimg.com/media/GmKlugzaAAApMzo?format=jpg&name=small
    • m.maska Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 17:57
      Trzy zarazone wsciekloscia sepy rzucily sie na biedna kobiete, oczywiscie jak na zarloczne sepy przystalo, bez swiadkow i bez nagran, zeby nawet przez przypadek kiedys cos nie wyplynelo...
      Oczywiscie Giertych, ktory na widok policji zemdlal, ach ta wrazliwosc konia, bedzie twierdzil, ze schorowana kobieta nie miala prawa umrzec po takiej 5-godzinnej nagonce przez trzy sepy, a to bydle mialo prawo zemdlec na widok policji.
      • chocolate_dog123 Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 20:03
        W punkt 👍
    • rena-ta49 Re: Pokazcie nagrania 17.03.25, 20:27
      Pamiętacie co ta bolszewia wyprawiała na ulicach w/s Joanny od żelka, czy śp.Izabeli z Pszczyny?
      Kilka dni temu zapadły wyroki na lekarzy!
      Bolszewikom wszelkie nagrania zazwyczaj giną ,tak jak w przypadku ks. Olszewskiego, czy dwóch kobiet-pracownic z Ministerstwa Sprawiedliwości.
      • m.maska Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 00:17
        Teraz to sobie moga wsadzic caly ten protokol z przesluchania do d...., bo okazuje sie, ze sp. Barbara Skrzypek nawet tego protokolu sama nie przeczytala i nie wiedziala co podpisala, zapewne po 5 godzinach podpisalaby wszystko, a mec.Dubois powiedzial wprost, ze trwalo to tak dlugo bo kombinowali wlasnie przy protokole... mogli tam wsadzic wszystko, prawde i nieprawde.
        • m.maska Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 16:22
          m.maska napisała:

> Teraz to sobie moga wsadzic caly ten protokol z przesluchania do d...., bo okaz
          > uje sie, ze sp. Barbara Skrzypek nawet tego protokolu sama nie przeczytala i ni
          > e wiedziala co podpisala, zapewne po 5 godzinach podpisalaby wszystko, a mec.Du
          > bois powiedzial wprost, ze trwalo to tak dlugo bo kombinowali wlasnie przy prot
          > okole... mogli tam wsadzic wszystko, prawde i nieprawde.
          >

Nie ma nagran, nie ma swiadkow na to co jakoby zeznala sp. Barbara Skrzypek, no bo trzy szakale nie moga byc wiarygodnymi swiadkami, a pani Wrzosek sama oficjalnie przyznala, ze sp. Barbara Skrzypek nawet sama nie przeczytala tego co te szakale jak przyznal Dubois wysmazyli i podsuneli jej do podpisu. Byc moze mieli juz przygotowane zeznanie, ktore podstawili kobiecie do podpisu, a co innego jej przeczytala nagrzana do czerwonosci Wrzosek, ktorej zemsta "smakuje na zimno".
          Pani Wrzosek bedzie teraz scigac wszystkich, ktorzy twierdza, ze ta smierc jest wynikiem jej i jej szakali przesluchania - no to beda mieli duzo roboty, pol Polski beda musieli skarzyc.
          • rena-ta49 Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 18:47
            Na tym "przesłuchaniu" nie było nawet protokolanta, za protokolanta robiły zapewne dwie "pluskwy " Giertycha i Czuchnowskiego.
            9 stron.
            5 godzin przesłuchania.
            2h redagowania 1 strony.
            Prokurator spisywała tekst,układany przez mecenasów Giertycha i Dubois?
            Bez szans na rzetelność!!

Ciekawe też wygląda rola Czuchnowskiego w tej sprawie, który wiadomo że kłamał ws. tych zeznań.
            Jak zwykle okazał się być Cuchnowskim z Gówno Prawdy.
            https://pbs.twimg.com/media/GmVWflBXkAApx03?format=jpg&name=small
            pbs.twimg.com/media/GmVWflBXkAApx03?format=jpg&name=small
            • rena-ta49 Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 18:48
              rena-ta49 napisała:

> Na tym "przesłuchaniu" nie było nawet protokolanta, za protokolanta robiły zape
              > wne dwie "pluskwy " Giertycha i Czuchnowskiego.
              > 9 stron.
              > 5 godzin przesłuchania.
              > 2h redagowania 1 strony.
              > Prokurator spisywała tekst,układany przez mecenasów Giertycha i Dubois?
              > Bez szans na rzetelność!!
              >
              > Ciekawe też wygląda rola Czuchnowskiego w tej sprawie, który wiadomo że kłamał
              > ws. tych zeznań.
              > Jak zwykle okazał się być Cuchnowskim z Gówno Prawdy.
              > https://pbs.twimg.com/media/GmVWflBXkAApx03?format=jpg&name=small
              > pbs.twimg.com/media/GmVWflBXkAApx03?format=jpg&name=small

x.com/HubnerrMax/status/1902021911929860556
              • m.maska Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 19:58
                No prosze, bez protokolanta... to moga sobie te swoje wypociny ktore wysmarowali powiesic w sadowym kiblu, bo sa oni rownie wiarygodni jak ich guru tusk
                • al-szamanka Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 22:25
                  m.maska napisała:

> No prosze, bez protokolanta... to moga sobie te swoje wypociny ktore wysmarowal
                  > i powiesic w sadowym kiblu, bo sa oni rownie wiarygodni jak ich guru tusk
                  >
                  O nie, oni to oprawia w ramki i beda pokazywac jako szczytowe osiagniecie praworzadnosci. Matka Wrzosek zostanie tym samy pocieszona, bo teraz strasznie ponoc cierpi z powodu krytki coreczki.
                  • m.maska Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 23:35
                    al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
                    >
                    > > No prosze, bez protokolanta... to moga sobie te swoje wypociny ktore wysm
                    > arowal
                    > > i powiesic w sadowym kiblu, bo sa oni rownie wiarygodni jak ich guru tusk
                    > >
                    > O nie, oni to oprawia w ramki i beda pokazywac jako szczytowe osiagniecie prawo
                    > rzadnosci. Matka Wrzosek zostanie tym samy pocieszona, bo teraz strasznie ponoc
                    > cierpi z powodu krytki coreczki.

>
                    >

jak ja wychowala taka ja ma.... swoja droga a kim byl tatus?
            • m.maska Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 23:46
              rena-ta49 napisała:

> Na tym "przesłuchaniu" nie było nawet protokolanta, za protokolanta robiły zape
              > wne dwie "pluskwy " Giertycha i Czuchnowskiego.
              > 9 stron.
              > 5 godzin przesłuchania.
              > 2h redagowania 1 strony.

A dlaczego nie bylo protokolanta? czyzby zgrana szajka szakali nie chciala miec swiadka?
    • m.maska Re: Pokazcie nagrania 18.03.25, 12:32
    • m.maska Re: Pokazcie nagrania 19.03.25, 13:01
      Brystygierowa-Wrzosek troszczy sie o samopoczucie swojej mamusi, a czy zatroszczyla sie o samopoczucie matki sp. Barbary Skrzypek?
    • m.maska Re: Pokazcie nagrania 19.03.25, 16:26
      KTO NASTEPNY????????????
      • m.maska Re: Pokazcie nagrania 19.03.25, 16:28
        A tusk jak zwykle sie schowal... to normalne u niego
        • rena-ta49 Re: Pokazcie nagrania 19.03.25, 19:46
          m.maska napisała:

> A tusk jak zwykle sie schowal... to normalne u niego
          >

Jeszcze wczoraj był intensywnie POszukiwany
          https://pbs.twimg.com/media/GmaLmleaUAAfw3O?format=jpg&name=small
          ale dzisiaj się odnalazł:
          "Z żalem informujemy, że dziś o godzinie 13:38, odnaleziony został premier Donald Tusk, w swojej rezydencji, żywy."
          x.com/PogPsych/status/1902375802722775286
          • m.maska Re: Pokazcie nagrania 19.03.25, 22:43
            chory jest... jak zwykle
      • al-szamanka Re: Pokazcie nagrania 20.03.25, 13:39
        m.maska napisała:

> KTO NASTEPNY????????????
        >

Nastepny moze byc kazdy: Ty, ja, a nawet ich fan, ktory podpadnie jakims slowem. Bedzie jak w obozach koncentracyjnych, na slepo, co piaty, byle krew sie lala, a ludzie sie bali jak za czasow Stalina.
        • m.maska Re: Pokazcie nagrania 21.03.25, 13:54
          To jutro moze byc jego/jej corka, syn, wnuk, wnuczka a nawet on sam, bo nawet przez przypadek powie cos do czego sie przyczepia, a ktos kto go nie lubi doniesie... wypuszczaja bandytow z wiezien, zeby miec miejsca dla niepokornych, a to ze zaplacze sie nawet zwolennik, to nie szkodzi, rewolucja potrzebuje ofiar. No coz, dzisiaj wstyd za granica przyznawac sie, ze pochodzi sie z panstwa w ktorym spoleczenstwo pozwolilo na to by z panstwa demokratycznego Polska przeistoczyla sie w dyktature. A wszystko przez to, ze chcieli zemsty na Kaczynskim i PiS-ie, za co? ach no za wyimaginowane niby kradzieze... a kto siedzi? poza tym, ze zamordowali Bogu ducha winna kobiete, czyli wydali pierwszy wyrok smierci, maltretowali miesiacami w wiezieniu ksiedza i urzedniczki, to jakos efektow nie widac.... ach nie, stop... je*ac PiS-om zyje sie lepiej, bo "PiS juz nie kradnie" benzyna jest po 5,19, maja juz 60tys. kwoty wolnej od podatku, rachunki za energie sa o polowe nizsze, a polskim rodzinom zyje sie lepiej, bo wydaja mnie na utrzymanie.... tusk juz chyba spelnil te swoje wszystkie obietnice, bo PiS tych biednych bezmozgich okradal, i przyszedl tusk i uczynil ich bogatymi.
          • rena-ta49 Re: Pokazcie nagrania 21.03.25, 20:33
            Pamiętacie "Donald matole,twój rząd obalą kibole"
            ile facet za to siedział?
            Teraz mamy powrót do dyktatury:
            64-latek chodził po Kaletach i pisał na ścianach „Je*ać Tuska”. Jest już w rękach policji.
            • al-szamanka Re: Pokazcie nagrania 22.03.25, 19:46
              rena-ta49 napisała:

> 64-latek chodził po Kaletach i pisał na ścianach „Je*ać Tuska”. Jest już w ręka
              > ch policji.

Gdyby tak pisal o Kaczynskim, to lewactwo zglosiloby go do nagrody Nobla z literatury.
        • rena-ta49 Re: Pokazcie nagrania 21.03.25, 20:31
          al-szamanka napisała:

> m.maska napisała:
          >
          > > KTO NASTEPNY????????????
          > >
          >
          > Nastepny moze byc kazdy: Ty, ja, a nawet ich fan, ktory podpadnie jakims slowem
          > . Bedzie jak w obozach koncentracyjnych, na slepo, co piaty, byle krew sie lala
          > , a ludzie sie bali jak za czasow Stalina.
          >
          >

No tak, bo jebać można tylko PiS 🙃
          Nawet na wiecach rudego.
          tarnogorski.info/chodzil-po-kaletach-i-pisal-na-scianach-jeac-tuska-jest-juz-w-rekach-policji/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka