blues0 07.07.13, 19:06 Podajcie proszę namiary na sprawdzone, uczciwe źródła gdzie można kupić Pregnyl, zależy mi na 4 ampułkach. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niebieskaa4 Re: Gdzie kupić hCG nie homeo? 10.07.13, 13:07 Dziewczyny są na homeo. Albo mają na receptę. Ja w ub roku kupiłam od dziewczyny której został po kuracji. Nie polecamy czarnego rynku! Taniej i pewniej można kupić homeo w USA. Odpowiedz Link
mizia30 Re: Gdzie kupić hCG nie homeo? 10.07.13, 16:48 A dlaczego nie chccesz homeo ? Byłam na Pregnylu i obecnie robię III ( wcześniej i II) turę na granulkach homeo. Czuję się na nich o niebo lepiej i znoszę protokół bez problemu :) Szczerze polecam granuliki z tej strony : www.intermountainhcg.com/category-s/1477.htm Jedna fiolka starczy na 2 kuracje po 28 dni i jeszcze zostanie w buteleczce. Odpowiedz Link
ogi197 Re: Gdzie kupić hCG nie homeo? 08.01.14, 08:09 Witaj. Wchodziłam na tę stronę. Nie wiem jednak, jak się za to zabrać... bo zakup nie jest on w złotówkach, tylko w dolarach. Mogłabyś podać "instrukcję" jak dokonać zakupu. pozdrawiam Odpowiedz Link
anielika1 Re: Gdzie kupić hCG nie homeo? 11.03.14, 22:37 jak stosowac peryg.? chcialam zakupic granulki bo latwiejsze ale zalezy mi na czasie Odpowiedz Link
niebieskaa4 Re: Gdzie kupić hCG nie homeo? 12.03.14, 19:47 Anielika - proszę bardzo dietahcg.cba.pl/index.php/porady-praktyczne/ Odpowiedz Link