Dodaj do ulubionych

Hej, jest tu ktoś jeszcze?

18.07.14, 21:51
Hej,
podczytuję Was od jakiegoś czasu. Miałam nawet kupić Pregnyl, ale zrezygnowałam...
Teraz chcę zacząć z granulkami homeopatycznymi. Zastanawiam się czy ma to sens, bo nie mam dużej nadwagi, bardziej zależy mi na mniejszych obwodach niż wadze. Ćwiczę i trzymam dietę, ale coś wolno mi idzie...
Napiszcie, ile schudłyście i jak zmieniło się wasze ciało - czy jest możliwe wysmuklenie, nawet bez dużych spadków na wadze? Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • koko.spoko Re: Hej, jest tu ktoś jeszcze? 19.07.14, 04:57
      Jeśli chcesz zacząć dietę podstawą jest przeczytanie książki.
      W tej diecie jest taka zależność , ile kilogramów schudniesz o tyle centymetrów masz mniej w pasie. Chudniesz z tłuszczu zapasowego , takiego na czarną godzinę , którego normalna dieta nie rusza. Ciało jest jędrne , nie zostaje obwisła skóra. Więcej informacji Ci nie napiszę bo nie wiem , jak to jest jak się odchudza chuda osoba.
      • blues0 Re: Hej, jest tu ktoś jeszcze? 19.07.14, 12:32
        Tak, masz rację przeczytam książkę. Na razie zbieram informacje z internetu.
        Nie należę do osób szczupłych, ani tym bardziej chudych - BMI w górnej granicy normalnej wagi, ale co z tego. Jestem niska, figura gruszki - szczupła góra, większy dół. Jeśli chudnę to tylko z góry - brzuch, pośladki i uda ciągle są grube. Dlatego mam nadzieję, że z ta dietą coś się ruszy na dole.
        Czy na tej diecie bardzo doskwiera głód? I co z tym robić?
        Mam jeszcze pytanie co do homeopatii - co robić - czego nie robić, aby zadziałała?
        Pozdrawiam
        • koko.spoko Re: Hej, jest tu ktoś jeszcze? 19.07.14, 13:32
          Czytając forum wydaje mi się za na granulka bardziej doskwiera głód, stwierdzam to po wypowiedziach dziewczyn. Ja osobiście stosowałam pregnyl i głodu nie czułam w ogóle , ale to też zależy od osoby, bo niektóre moje koleżanki w pierwszym tygodniu go odczuwały . Myślę że właśnie ta dieta najszybciej sprawi że zgubisz tłuszczyk z dolnych partii , ponieważ tracisz tłuszcz który organizm odkłada na gorsze czasy , więc warto spróbować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka