szpila.2
11.09.14, 13:58
cześć.
Czytam o diecie hcg już prawie miesiąc. Książka (HCG+500) przeczytana (wiele w niej błędów i nieścisłości, to tak na marginesie).
Chciałabym podejść do tej diety przygotowana, zaopatrzona i ogólnie "z głową".
Nie mam jakiejś ogromnej nadwagi - moim problemem jest tłuszcz na plecach, boczki, brzuch w okolicach pępka i uda. Chciałabym je wysmuklić. Jestem też umięśniona, więc moja nadwaga to nie tylko tłuszcz. Ale to tyle wstępu.
Boję się... strasznie, ogromnie i nie wiem jak ten strach ogarnąć. Boję się uczucia głodu. Jak czuję głód jestem rozwalona psychicznie, nerwowa, i strasznie zaczyna mnie bolec głowa.
Jestem typem zadaniowca. Składniki opanuję, wszystkich zasad będę przestrzegać. Ale na uczucie głodu lekarstwa nie mam. I tego właśnie się boję.
Czytam już któryś z długich wątków, i znajduję tam posty o braku uczucia głodu. Trudno jest mi w to uwierzyć.
Czytam też o rożnych opiniach na temat preparatu, który jest bardziej pomocny, aby głodu nie czuć. Musze podjąć decyzje jaki wybrać: homeo czy pregnyl. Nie załatwiłam jeszcze żadnego, bo nie potrafię podjąć decyzji.
Proszę o opinie osoby, które mają porównanie.
pozdrawiam