Dodaj do ulubionych

2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!!

13.01.19, 21:29
Witam serdecznie wszystkich którzy są lub zamierzają przystąpić do diety hCG :-)
Chciałabym dzielić się tutaj wynikami, pomysłami na posiłki, uwagami. W grupie siła :-)

Na razie jestem w trakcie czytania książki Efektywny program utraty wagi i kształtowania sylwetki z Dr Sherrill Sellman. Ze względu iż kobiety powinny zacząć program po zakończeniu miesiączkowania mogę zacząć dopiero w lutym.
Obserwuj wątek
    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 24.01.19, 21:26
      witam na diecie jestem 13 dzień .Wszystko idzie po mału do przodu .Mam 163 centymetry wzrostu i wagę wyjściową 108,2 kg Wiem ,wiem znacznie za dużo . na ta chwilę ubyło po 12 dniach 4,80 kg . Trzymam się zasad , nie jestem głodna , nie dojadam ,raz bolała mnie głowa ale już jest ok .przyjmuje granulki homeopatyczne hcg 3 razy dziennie po 5 granulek oczywiście 15-30 min.przed posiłkiem pod język zakupione przez allegro . samopoczucie ok oby nie było długich przestojów wagi .Będę na cyklu 2+38+3 i następny pełen cykl , więc trochę to potrwa .
      pozdrawiam
      .
      • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 25.01.19, 10:40
        witam kolejny dzień z wagą 102.8 kg czyli spadek o 0,60 kg .cieszę się bardzo bo coraz bliżej by pojawiła się z przodu 9 a nie 100 . Halo halo czy jest ktoś jeszcze na tej diecie ? było by miło z kimś podzielić się informacjami czy tez wspierać się . Jutro też tu zajrzę może będzie nas więcej
        pa pa pa
        • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 25.01.19, 19:40
          Cześć, trzymam kciuki!!! Ja dzisiaj kupiłam pregnyl, jutro chce rozpocząć, boje się stanąć na wadze :(...
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 25.01.19, 20:20
            cześć jeśli jutro zaczynasz to oczywiście 2 dni doładowania ,pamiętaj o tym że to bardzo ważne by przez te dwa dni jeść dużo i tłusto oraz cukier w każdej postaci bita śmietana ,ciasto ,napoje gazowane itp. Jeśli dobrze się doładujesz to nie odczuwa się w czasie diety redukcyjnej głodu i ssania . Moim zdanie jest to jedna z lepszych diet jeśli nie najlepsza bo skuteczna ale najważniejsza będzie stabilizacja i utrwalenie .Pozdrawiam i głowa do góry damy radę .
            • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 26.01.19, 15:56
              cześć waga 102,7 kg to tylko 100 g ale jutro będzie lepiej , samopoczucie dobre tylko czasem trochę mi zimno , dziś na śniadanie pomarańcza ok 80 kalorii ,na obiadek zjadłam pierś z indyka z pomidorem to ok 160 kalorii , na kolację będzie inne białko czyli kurczak -pierś i do tego kalafior wszystko na parze tj.ok 180 kal. to łącznie 420 kal .gdybym była głodna na wieczór( bo późno chodzę spać ) zostaje mi jeszcze jabłko . Odnośnie owoców ,zawsze wiedziałam że najlepiej je jeść do godziny max 15 i tego się trzymałam a to tak nie do końca . Teraz szkoła jest inna można jeść owoce na kolację ponieważ nie czujemy jak śpimy skoku glukozy ani też głodu ,a żołądek i przemiana materii nie zwalnia tylko musi wszystko strawić . do jutra
              • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 26.01.19, 15:58
                lojka22 odezwij się pozdrawiam
                • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 26.01.19, 23:25
                  Pierwszy dzień objadania za mną... masakra, jadłam dużo, tłusto i słodko. Kropelki bierze się dwa razy dziennie? Bo trafiłam na dwie wersje, jedna ze rano przynajmniej 30 min przed posiłkiem (2mg pod język) a druga ze dwa razy dziennie. Moja waga to 96,5... oby się udało bo już tracę nadzieje
                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 26.01.19, 23:30
                    A doczytałam :) Ty jesteś na granulkach to inaczej dawkujesz. Jutro dobry dzień na kolejne obżarstwo, tylko nie bardzo wiem od czego zacząć w poniedziałek. Kawa i pomarańcza potem kurczak plus pomidor ? I tak się da bez dramatu głodowego ? Teraz jem duzoooo, przestawienie w głowie mocno potrzebne :)
                    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.01.19, 11:03
                      witaj lojka22 .Nic się nie martw .krople przyjmuj zg.z instrukcją ,o głodem się nie przejmuj , bo jeśli się dobrze naładowałaś to ci nie grozi i o tym pisałam na wstępie aby jeść dużo tłusto i do syta na max . Resztę za ciebie zrobią kropelki , inaczej 500 kal to byśmy długo nie pociągnęły . jeśli chodzi o jadłospis to ja rozkład mam taki :10 5granulek ,12 owoc ewentualnie grissini ,14,30 granulki , 15 obiad 100 g mięsa + jeden rodzaj warzyw , 18 owoc 19,30 granulki , 20 kolacja 100 g mięsa innego niż na obiad + jeden rodzaj warzyw . jem późno bo kładę się spać ok 24 .i pamiętaj o tym by dużo pić min. 2-3l wody bo ona rozbija tłuszcz i wypłukuje z organizmu toksyny oraz daje poczucie pełności , napisz jeśli masz pytania chętnie odpowiem jeśli tylko będę mogła Ci pomóc powodzenia
                      • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.01.19, 11:11
                        ja dzisiaj jestem16 dzień na diecie waga tak jak wczoraj 102,7 kg ani w dół ani w górę ,ponieważ przez trzy dni ubyło tylko 100 g postanowiłam dziś zrobić dzień jabłkowy czyli 6 jabłek plus ok 3l wody przez cały dzień , to ponoć ma zadziałać zobaczę jutro jakie będą efekty ? papapa
                        • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.01.19, 17:01
                          Cześć fajnaa44, no moje „ładowanie” jest tak intensywne, że czuje się jak indyk, ale czego się nie robi dla sukcesu. To u Ciebie - 6kg? Wynik piękny. Jakie masz plany? Ja chce ten dłuższy tryb zrobić, wydaje mi się że, już odpowiednio się nastawiłam (ale tyle tych diet już przerabiałam... zawsze z efektem jojo). Ta dieta wyglada na łatwą od strony gotowania a to jest bardzo ważne, bo ja wiecznie w niedoczasie. Trzymam kciuki za Twoje efekty! Pozdrawiam
                          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 28.01.19, 16:44
                            cześć tak jak wczoraj powiedziałam tak zrobiłam jabłka poskutkowały waga w dól 0,80 dkg i na dzisiaj 101,9
                            coraz bliżej 9 z przodu , jak dam radę to I fazę czyli odchudzanie chcę przedłużyć do 50 dni następnie 30 dni
                            stabilizacji czyli ok 1500 kal i od nowa kolejny już pełen cykl czyli wszystkie III fazy . Ja jestem trochę w lepszej sytuacji ponieważ przyjmuję homeopatię dlatego mogę sobie pozwolić na przedłużenie fazy odchudzającej i pominięcie fazy utrwalenia aby zacząć cykl od nowa . Wynika to z tego iż organizm nie przyzwyczaja się do hormonu jak u Ciebie bo dostaję nie hormon a zapisaną informację o hormonie . Nie chcę ciągnąć tego wątku ponieważ nie mam wiedzy o co chodzi dokładnie , ale wiem jedno że przy homeo. takie cykle są dopuszczalne a nawet dłuższe . O diecie dowiedziałam się od męża kolegi który po II cyklach zgubił ponad 30 kg czuje się i wygląda świetnie a ja tak jak i ty próbowałam wielu diet a ostatnia to internetowa OXY przy której przez dwa m-ce schudłam 8 kg . Tak w ogóle na przełomie roku 2017/2018 zrzuciłam 17 kg i następnie przytyłam 12 kg .Trochę mojej winy bo kocham jeść trochę choroby i leki oraz wiek .Nawet teraz przyjmuje sterydy i inne ciężki leki ponieważ choruje na łuszczycowe zapalenie stawów .Jeśli porządnie się nie odchudzę to mogę skończyć na wózku, właśnie składam papiery o orzeczenie stopnia niepełnosprawności . Ale wystarczy tego bo dużo winy jest również po mojej stronie . Jestem dość konsekwentna i zdeterminowana więc na pewno mi się uda hi hi hi samochwała . Co u Ciebie lojka22 ,jak samopoczucie po pierwszym dniu , głowa do góry bo na pewno dasz radę i na pewno warto .
                            Pozdrawiam
                            • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 28.01.19, 19:19
                              Kurczę jestem pod wrażeniem, 30 kg??? U Ciebie też niezły wynik, ja tez choruje, nuedoczynnosc tarczycy plus Hashimoto. Hormony totalnie rozregulowane. Ponad 1,5 roku temu udało mi się schudnąć 8 kg na diecie od dietetyka, ale po zmianie leków wszystko poszloooo. Teraz jestem zdeterminowana. Dzisiejszy, tak naprawdę pierwszy dzień diety oceniam jako słaby, głowa dokucza i rozdrażnienie. W sumie to nie wiem czy jestem głodna czy nawyki się upominają ( kocham bułeczki, masełko itd.). Rano była kawa plus pomarańcza, potem grosini, indyk i pomidor a teraz ryba. Jutro zamienię kolejność. Na wagę chyba wejdę dopiero w środę, może efekt wow mnie podbuduje 😉.
                              • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 29.01.19, 13:29
                                dzisiaj na wadze 0.20 dkg łącznie 6.40 kg w 17 dni ,myślę że nie jest źle chociaż nie powala średnia ok 0,40
                                ale nie odpuszczę . A co u Ciebie ? dajesz radę ?
                                • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 29.01.19, 17:22
                                  Cześć, daję chociaż nie jest to proste. To nieznośne ssanie czuje cały czas, to nie głód tylko takia upierdliwa ochota na jedzenie. Dzisiaj waga pokazała -1kg a to motywuje :). Duży spadek, ciekawe czy tak będzie dalej. Mam problem z piciem wody, wiem ze powinno być ok 3 l, ale dzisiaj ok 1,5 to wyczyn dla mnie, muszę się zmuszać.
                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 29.01.19, 21:02
                                    cześć możesz sobie zrobić wodę z cytryną oraz posłodzić stewią bo sok z cytryny jest dozwolony i taka lemoniada pewnie będzie Ci lepiej wchodziła . Odnośnie ssania nie mam tego problemu ,gdzieś czytałam ,a czytałam sporo na temat tej diety że jeżeli masz taki problemy z ssaniem to należy zmniejszyć ilość przyjmowanych kropli lub też zażywać częściej np.5x dziennie ale mniejszą ilość co powinno zniwelować uczucie ssania ,ale tak by nie przekroczyć dobowej ilości , spróbuj
                                    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 30.01.19, 09:54
                                      dzisiaj 19 dzień mojej diety na wadze 101,5 kg , łącznie 6,7 kg ,spadki są znacznie mniejsze niż na początku diety ale można było się tego spodziewać .Właśnie nastawiłam rosół dla męża pachnie jak cholera i kusi ale nie dam się . Myślę właśnie co zrobić sobie na obiad i chyba uduszę kapustę włoską
                                      z koperkiem , solą ,pieprzem , papryką i ociupinką przecieru pomidorowego oczywiście bez cukru a do tego grilowana pierś z indyka z curry będzie smacznie a na kolację pierś z kurczaka i miska sałat z dresingiem :woda , cytryna ,stewia . wczoraj pozwoliłam sobie zjeść porcję świeżych borówek i muszę przyznać że smakowały wybornie . gotuję też często zupy np. cebulową ,z selera naciowego ,kapuśniak , oczywiście z piersią oraz ostrymi przyprawami , by się rozgrzać bo często jest mi zimno .
                                      • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 30.01.19, 11:51
                                        U mnie waga 2kg w dół, jak 4 dzień diety to dla mnie szok. Pewnie przyjdą zastoje, ale na ta chwilę jestem zadowolona. Zaczęłam pic wodę tak jak mi poleciłaś i jest lepiej. Wczoraj zrobiłam na kolacje indyka z kapusta pekińska i łyżka ajwaru, udusiła z wodą, był pyszny. A dzisiaj zrobię cebulową z rybą. Damy radę !!!
                                        • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 30.01.19, 18:35
                                          wszystko ok , ale ja mam ajvar z LIDLA i w składzie ma olej słonecznikowy oraz cukier ?
                                          • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 30.01.19, 21:48
                                            Ja mam taki domowy, od koleżanki, ale właśnie mnie olśniło, że w przepisie był cukier :(. Dzisiaj też go dodałam do ryby. No cóż... mam nadzieje, ze nie zniweczę procesu. Co do stewi, to nie znoszę jej smaku, dzisiaj podczytywałam książkę dr simona, żeby zobaczyć czy ksylitol można stosować, ale nic nie znalazłam.
                                            • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 31.01.19, 10:29
                                              witaj stevia może nie jest zbyt smaczna ale ma zero kalorii natomiast ksylitol ma połowę mniej kalorii od cukru , więc trzeba ostrożnie . słyszałam również że można dostać stevię płynną o lepszym smaku , ale jej nie znalazłam . ja natomiast dzisiaj mam 0,20 dkg więcej na wadze , myślę że to skutek połączenia jabłka z borówkami , albo problem bo od tygodnia praktycznie nie mam czym się opróżniać , no cóż jutro będzie lepiej .
                                              • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 31.01.19, 19:38
                                                Poszukam stevi w płynie. Skąd czerpiesz pomysły na posiłki? Czytam, że jesz kalafiorek, ja dzisiaj na kolacje zrobiłam rybę z brokułem. Ale właśnie czytam i w mojej książce brak jednego i drugiego warzywa na liście dozwolonych ...
                                                • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 01.02.19, 15:40
                                                  I nastał 5 dzień diety (nie liczę tych dwóch z objadaniem). Waga pokazuje 92 kg, w sobotę było 96, duza różnica, zastanawiam się czy to możliwe i czy się w miarę utrzyma dalej. Ssanie ustało, ból głowy tez. Moje dzisiejsze menu to: o 6:30 kropelki, o 7 woda z cytryna (dwa kubki) o 8:30 paluch grosssini, ok 10 pomarańcza, 13:00 pierś kurczaka na parze plus kapusta kiszona, ok 17:00 będzie zupka cebulow z indykiem m. Zupę podzielę na dwie porcje, żeby druga zjeść ok 19.
                                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 01.02.19, 20:36
                                                    Nie wiem jak to robisz ale u mnie po 20 dniach 6,80 kg , idziesz jak burza i oby tak dalej . jeśli chodzi o menu to dieta hcg powstała 50 lat temu a jak szukałam wiadomości w necie to kilkakrotnie trafiłam na opracowania w nowszej formie i tak dozwolone są : brokuły , kalafior , brukselka , chudy twaróg , jaja .
                                                    seler naciowy , fasolka szparagowa , pierś z indyka . pozdrawiam
                                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 02.02.19, 13:13
                                                    dzisiaj znów tylko 10 dkg mniej ale myślę że przyczyną mogą być maści przeciwbólowe które stosuje od kilku dni i to w sporych ilościach gdyż ból dłoni i nadgarstka jest coraz bardziej nie do zniesienia do tego jeszcze sterydy i methotrexat oraz maści sterydowe na pewno nie są bez znaczenia , ale pomału do przodu może wreszcie waga przyspieszy . najgorsza ta wegetacja gdyż jedną ręką dużym wyczynem stają się proste i oczywiste czynności jak mycie , czesanie czy też ubranie się , dlatego mało wychodzę obecnie na dwór . jest ciężko, ale wierzę w to że stanę na nogi wcześniej czy później .
                                                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 03.02.19, 21:28
                                                    Nie poddawaj się!!! Dasz radę, u mnie zastój od soboty. Waga stoi, a dzisiaj kryzys, nie powstrzymałam się przed zjedzeniem kiełbaski drobiowej z musztarda. Co prawda mały kawałek ale wiadomo tłuszcz i cukry...Wczoraj na kolacje jadłam indyka z kapusta kiszoną i pewnie to jest powód.... ale trzymamy się i do przodu. Małymi kroczkami ale wierzę, że czeka nas powodzenie.
                                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.02.19, 14:28
                                                    u mnie mimo rygoru dzisiaj waga do przodu od niedzielnej 0,30 dkg ale ogólnie 7,20 kg mniej po trzech tygodniach . co mnie martwi to to ,że właśnie wróciłam od dermatologa i znów kolejna maść sterydowa na skórę ,muszę sporą powierzchnię ciała smarować i może dlatego te skoki wagowe , ale nie mam wyjścia , a tak ogólnie nie mam co narzekać trzy tygodnie i 7 kg która dieta pozwala tak chudnąć ?
                                                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.02.19, 15:46
                                                    Zgadzam się, ja nie jestem głodna, co prawda apetyt i ochota na niedozwolone nie mijają... moja znajoma rownolegle robi dietę od dietetyka i w tydzień ma -1,5 kg. Ja dzisiaj jadłam indyka z fasolka szparagową, niestety indyk mi nie smakuje, ryba też odpada, bo rodzina protestuje przeciwko zapachom. Wieczorem spróbuje wprowadzić twaróg i cały czas zastanawiam się nad tymi jajkami, ale jakoś nie mam przekonania.
                                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.02.19, 20:22
                                                    cześć lojka22 więc biedactwo co będziesz jadła ? zostaje ci jeszcze wołowina , w LIDLU kupiłam steki minutowe mniam , tylko po zrobieniu trzeba im dać chwilkę odpocząć i pamiętaj że zg. z protokołem
                                                    białko na obiad i śniadanie powinno być różne , napisz czy łączysz warzywa do mięsa ? jak waga po małym skoku w bok ?
                                                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.02.19, 22:21
                                                    Dzisiaj waga pokazuje 91, rano była kawa zmlejiem plus stewia ( fuuu, nie wiem już sama co gorsze :D, gorzka czy z dodatkiem stewi). Potem paluch grosini ( 1,5 palucha ) kupuje te rozmarynem z biedry, następnie pomarancz. Obiad to indyk gotowany plus fasolka szparagowa z czosnkiem i cytryna, a na kolacje twaróg z pomidorem. Oprócz kapusty kiszonej (wczoraj) to nie mieszam warzyw, stosuje jeden rodzaj do białka. Wczoraj i dzisiaj dodawałam magii i to chyba błąd, etykietkę mam oślepiony o nie wiem czy tam jest cukier??? Pewnie znowu coś narozrabiałam. Ale z 96 na 91 w tydzień to chyba mega wyczyn ;), wiec się cieszę. Po różnicy w ubraniach ani śladu na razie, to czekam (z trwoga) na te luzyyyy. I dumna jestem bo pokus do około co nie miara a daje radę ! A jak u Ciebie fajna 44? Jak się czujesz? Bo te twoje dolegliwości sprawy diety nie ułatwiają. Myśle ze trzeba wytrwać a potrafisz bo pisałaś wcześniej o dużym powodzeniu w redukcji wagi.
                                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 09:37
                                                    ja dzisiaj waga 100,4 kg czyli 23 dni 7,8 kg . jest ok.wizualnie widzę sama sporą różnicę ale jeśli chodzi o ciuchy to po prostu ociupinkę luźniejsze ,nie mogę się doczekać tej 9 z przodu , jeżeli chodzi o jedzenie to zamiast magii możesz używać musztardę DIJON która w składzie nie ma cukru , albo sporadycznie sos sojowy najlepiej jasny , ze mną jest tak że ciężko mi się zabrać do realizacji trudnych postanowień ale jeśli już zaczynam to generalnie trwam do końca , mąż mówi że mnie podziwia za samodyscyplinę ,np.8 lat temu rzuciłam po 30 latach palenie i nie palę do dziś a mój mąż kopci nadal , trochę trudniej idzie mi z utrzymaniem wagi w ryzach bo to moje łakomstwo skutkuje przyrostem wagi , a miałam spadki nawet o 32 kg i do góry , ale tym razem będzie inaczej !!!! samopoczucie u mnie ok chociaż ból towarzyszy mi od 4 m-cy na co dzień mam wznowę ale walczę bo wiosna coraz bliżej i na ten czas muszę być w dobrej formie czego i Tobie życzę .
                                                  • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 07.02.19, 08:06
                                                    Czesc dziewczyny,
                                                    czytalam Wasze posty i mam nadzieje, ze jeszcze jestescie na diecie. Ja jestem dopiero 3 dzien. Slodzik polecam Erytrytol i do tego herbate P. Jentschura 7x7 Pozdrawiam
                                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 07.02.19, 11:51
                                                    cześć jestem jestem już 26 dzień , w tym czasie udało mi się zrzucić 8,5 kg . co to za herbata i gdzie można kupić ? pozdrawiam
                                                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 13.03.19, 18:35
                                                    U mnie mały dramacik, bo mimo chceci i siły nie mogę dalej robić diety i muszę przejść w stabilizację:(, stluklam buteleczkę z kroplami a w aptece i hurtowni brak pregnylu.... czyli po 44 dniach diety z 96 zeszłam na 84. Mam nadzieje, ze stabilizacja uda mi się jeszcze coś zbić, marzyłam o 7 z przodu....
                                                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 07.02.19, 20:29
                                                    Jestem, jestem, dzisiaj 10 dzień. Waga pokazuje -6, ale teraz mam zastoje, chyba za dużo poszło na początek. I jest taka ciuciubabka jednego dnia widzę 8 na początku wagi (89,9) drugiego 90. I niestety pojawiły się zaparcia, ale walczę dalej.
                                                  • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 09.02.19, 13:36
                                                    Bylam na tej diecie pierwszy raz z pomoca dietetyczki i to ona polecila mi ta herbate i sol. Po niej nie ma zaparc, a wrecz nawet odwrotnie. Mieszkam w niemczech ale tez w polsce mozna ja kupic przez internet
      • wiola1969_11 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 19:08
        Hej wszystkim, pozdrawiam serdecznie Wiola
      • ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 24.02.19, 11:19
        Hej i jak idzie? Mam pytanie czy robisz 1 dzień przerwy w tygodniu? Jeśli tak to co należy w tym dniuprerwy jesć 500kcal bez hcg czy normalnie w tym dniu mozna jesc wszystko?
      • sella93 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.03.19, 11:46
        Witam. Ja rowniez jestem na diecie z hcg zasztrzykami. Dzis mija 9 dzien diety i mam -4.5kg. Robie krotki cykl ze względu na wyjazd ale mam nadzieje ze jesczze ze 4 pojdzie w dol. Startowalam z wagi 98.
    • darsuch48 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.02.19, 16:00
      Witam.
      Gdzie mogę kupić z pewnego źródła krople lub granulki HCG ?
      • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.02.19, 18:59
        witam
        granulki homeopatyczne HCG kupiłam przez allegro u sprzedającego Alkap w cenie 230 zł. za 570 granulek , sprowadzone z Niemiec plus książka w pdf , moim zdaniem ok .
        • darsuch48 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 14:48
          Witam, Dzięki :) też tam kupowałem, ale w chwili obecnej nic nie ma.
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 15:39
            prosz-ę ze strony użytkownika wysłać zapytanie i granulki były za kilka dni pozdrawiam
            • darsuch48 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 16:20
              Witam :) dzisiaj kupiłem :)
      • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 15:08
        ja kupiła na Biovea.com , tylko długo się czeka bo to z US jedzie
        • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 15:47
          ile zapłaciłaś ?
          • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 12:11
            309 zł w promocji (jakiejś tam). I za tą cenę kupiłam:
            - hCG AKTYWATOR
            - KETON MALINOWY
            - podjezykowe hCG tabletki
            - ZIELONA HERBATA 500mg 60 Kapsułki Wegetariańskie
            - OMEGA-3 olej z ryb 1200mg 200 Kapsułki (VALUE PACK)
            same krople kosztują 296 zł, mają tez tabletki trochę tańsze i różne rabaty, minus długo się czeka

www.biovea.com/pl/productlist/categorydispatch?CID=22520&deptID=3&FiltersObject=%7B%22SortValue%22:%7B%7D,%22PageSize%22:%2212%22,%22CompareProducts%22:%5B%5D,%22Brands%22:%7B%7D,%22FormValues%22:%7B%7D,%22PriceRanges%22:%7B%7D,%22Categories%22:%5B%5D,%22objects%22:%5B%5D%7D

• ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 24.02.19, 11:20
        Natura24 tam są oryginalne w dwóch wersjach w ampułkach i tabletkach, które stosje się tylko 1 raz dziennie
        • aparcik Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 25.03.19, 14:02
          gdzie można kupić receptę na pregnyl wolałabym kupić krople w aptece- problem z przechowywaniem ( temperatura ) boję się zamawiać przez internet
      • daglezjasara Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.11.19, 20:53
        Ja tez chce lub do wstrzykiwania skingas@op.pl
    • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 15:04
      Witam, tez rozpoczynam tą dietę na razie jestem na dwóch pierwszych dniach - czyli obżarstwa. Od czwartku dieta 500 kal. To moje pierwsze podejście i nie wiem czy dam radę. :(
      • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 15:46
        witaj w naszym gronie i zapewniam że z naszą pomocą dasz radę , na początek dobrze się doładuj czyli dużo ,tłusto i do syta
        bo to bardzo ważne, by później nie odczuwać głodu . jeśli masz jakieś pytania to śmiało może będę mogła coś doradzić bo jestem tu najstarsza i chyba wiekowo i na diecie najdłużej , pozdrawiam
        • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.02.19, 16:40
          Tak, słuchaj i podpytuj fajnej44, ma dużą wiedzę. Doładowanie jest b ważne. Dużo tłusto i słodko, ja chyba mino wszystko za mało jadłam na tym etapie, bo przez pierwszy dzień mnie męczył głód. Teraz ( czyli po tygodniu) już jest ok. Jestem zaskoczona, ze przy takiej małej ilości kalorii można całkiem dobrze funkcjonować :).
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 07.02.19, 11:55
            lojka22 co z Tobą ? nic się nie odzywasz , czy coś się stało ? pozdrawiam
        • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 12:15
          dzięki, największy problem mam z kosmetykami (głownie pielęgnacja, bo najwyżej mogę się nie malować), nie umiem znaleźć takich bez zawartości tłuszczu.
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 14:17
            do mycia ciała używam szarego mydła może być również biały jeleń , do mycia włosów kapkę szamponu z sodą oczyszczoną i tyle plus oczywiście dezodorant w kulce , jestem już 25 dzień na diecie i daje radę pozdrawiam
            • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 14:29
              witaj lojka co słychać ? jak efekty ? bo ja dzisiaj doczekałam się wreszcie na wadze 9 z przodu ,pewnie waga się jeszcze ruszy i w drugą stronę ale jest !!!!!!!!!! wczoraj na kolację robiłam stek wołowy niby minutowy ale jak zwykle wyszła mi podeszwa , trudny do pogryzienia mimo że soczysty .może masz jakiś patent na wołowinę ? ugotowałam również zupę
              z kalafiora na cielęcinie więc na obiad mam na dziś , a do tego malinki pychota lepsze niż wczorajsze truskawki . czas leci dzisiaj mam 25 dzień , nie do wiary daję radę mimo monotonii w menu
            • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 15:21
              a jakieś kremy do twarzy?
        • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 15:18
          Mam pytanie czy jajko (białko) można zamiast mięsa plus warzywa ? Bo w tym nowocześniejszym podejściu do tej diety znalazłam ze jajko jest dozwolone. Bo mam dwie książki na temat tej diety i one nie do końca są zgodne ze sobą.
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 06.02.19, 17:01
            twarzy nie smaruje ,jeśli chodzi o dietę to też wyczytałam że jajko można zamiast porcji mięsa , można również chudy twaróg plus jeden rodzaj warzywa , nie wiem czy trafiłaś na wzmiankę iż z warzyw można również brukselkę , kalafior ,
            brokuł , fasolkę szparagową i ja również zjadam maliny , tak sobie myślę ze może trochę kremu na twarz też nie zaszkodzi
            bo ja choruję na łuszczycę i na skórę stosuje maści sterydowe bo w tej chwili muszę i nie zauważyłam by to stopowało
            spadek wagi więc jeśli musisz to może spróbuj bo każdy organizm reaguje inaczej .papapa
            • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 07.02.19, 20:46
              Ja twarz smaruje, od początku. Jestem na 10 dniu diety, waga -6. Mam zastoje, może przez to, ze we wtorek całe ciało wysmarowałam. Musiałam bo suchar się robię :). Ja wprowadziłam twaróg i jajko, zobaczymy jutro.
              • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 08.02.19, 11:41
                u mnie dzisiaj waga ani drgnęła , wczoraj jadłam burgera z wołowiny z ogórkiem a na kolację chudy twaróg z pomidorem i szczypiorem może dlatego albo woda , dużo piję ok 2,5-3 litry . zobaczymy jutro . u Ciebie lojka spadek
                wagi jest bardzo duży po 0,60 dkg na dzień u mnie natomiast 0,10 - 0,20 dkg to bardzo duża różnica ale i tak jest ok.
            • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 08.02.19, 12:56
              Na skore jest bardzo dobra sol nazywa sie Meinebase. Uzywam ja do kapieli, do mycia rak... Ona tez poprawia pozbyc sie toksyn i jak waga stanie w miejscu to po tej kapieli znow jest mniej 😉
              • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 08.02.19, 12:58
                I tak jak wczesniej juz pisalam herbata ziolowa Jetschura Pozdrawiam
                • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 09.02.19, 20:02
                  ja mam sól do kąpieli zakupioną w ROSSMAN tj.sól z morza Martwego też jest ok. i dla mnie odpowiednia gdyż choruję na łuszczycę . a jak tam u innych z dietą i wagą ,nic nie piszecie o swoich osiągnięciach ?
                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 00:44
                    U mnie totalny zastój, zaczynam się niepokoić, bo niczego nie zmieniałam a waga to huśtawaka na przełomie 90/89... i tak od kilku dni :(.
                    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 11:07
                      cześć , ja miałam do tej pory tylko raz zastój i zrobiłam dzień jabłka czyli od obiadu do obiadu następnego dnia 6 jabłek i woda ale tylko by nie czuć pragnienia tak jest w protokole , spróbuj albo jeszcze zaczekaj 1-2 dni ,organizm szaleje , myślę że zastój to rzecz normalna i nie masz się co martwić , chudłaś tak szybko że to było niebezpieczne , chociaż wiem , że pożądane . ja dziś 29 dzień diety i waga 99,4 kg więc ogólnie - 8,8 kg czyli 0,30 na dzień ,ogólnie jestem zadowolona i samopoczucie też ok . trzymaj się i głowa do góry
                      • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 12:01
                        Czytam etykietki i okazuje się, ze ksylitol ma mniej kalorii niż stewia... stawia to 394 kcal na 100 g a ksylitol 240
                        • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 13:19
                          Czesc Lojka22, tak jest z ta waga, ze kilka dni stoi w miejscu a pozniej spada w jednym dniu potrojnie 😉 Co do slodzika, to sprawdz moze erytrytol.On mi akurat najbardziej przypomina cukier, ma 0 kalorii i o ile pamietam to ksylitolu nie powinno sie uzywac
                          • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 13:27
                            A uzywacie tez chlorelle, czyli algi morskie?
                            • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 13:31
                              Fajna 44, masz racje, ze sol z morza martwego jest dobra na luszczyce, ale ta sol o ktorej pisze, to sol zasadowa i jest po niej calkiem inny efekt.
                              • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 13:39
                                Fajna44 na luszczyce oprocz skory glowy daja bardzo dobre poprawe kapiele Puva i zaraz po tym naswietlanie UVA. Tym bardziej teraz na wiosne. Pozdrawiam
                                • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 14:57
                                  gemasko dzięki za podpowiedź odnośnie soli ale nie rozumie dlaczego ksylitol jest niezdrowy? coś chyba poplątałaś
                        • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 14:51
                          stewia nie ma kalorii a jeśli napisanie jest na jakimś opakowaniu że ma to to nie jest stewia , również 0 kalorii ma erytrytol pozdrawiam
                          • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 18:33
                            Fajnaa44 dostalam od homeopatyczki skrypt w ktorym jest napisane, ze w tych 4 badz 6 tygodniach diety nie wolno jesc..,, miedzy innymi jest wyszczegolniony xylit wiec ksylitol po polsku. Moze on podnosi wskaznik glikemiczny? Nie wiem🤔Za pierwszym razem zaczynalam od wagi 106 kg.Schudlam podczas 6 tygodni 17 kg.
                            • gemasko Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 18:35
                              A pisze o erytrytolu bo po stewii czuje gorzki posmak
                            • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 11.02.19, 09:39
                              gemasko myślę że chodzi o kalorie i to też cukier chociaż w formie naturalnej i podczas naszej diety jest niewskazany
                              pozdrawiam
                          • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.02.19, 22:57
                            To jakiej stewi używasz ? Bo ja w sklepie widziałam mam dwa rodzaje i oba z kcal w opisie. A je ktoś biały ser i jajka? Ja wprowadziłam ale chyba zrezygnuje, może to tak stopuje wagę.
        • ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 24.02.19, 11:22
          Hej chciałam zapytać czy przy kuracji 40 dni z jednym dniem przerwy od hcg to można w tym dniu jesc wszystko czy tylko 500kcal?
      • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 11.02.19, 15:30
        Cześć, ponownie ! na razie trwam w diecie:). Mam pytanie czy liczycie ubytek wagi od tej przed dniami obżarstwa czy po obżarstwie?
        Ja po (licząc po dwóch dniach obżarstwa) -4,20, a licząc od wagi wyjściowej ponad 2 kg po czterech dniach (w piątym dniu ważenie)
        Najbardziej brakuje mi kremów do twarzy od 30 lat nie miałam przerwy w ich używaniu.
        • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 11.02.19, 18:28
          cześć ja po 30 dniach mam 9,10 kg licząc wagę po 2 dniach obżerania się , jeśli chodzi o kremy, to nie brakuje mi ich mimo że to już 30 dzień i mimo upływu lat a mam 58 , znajomi mówią że czas się dla mnie zatrzymał nie mam zmarszczek ale się obawiam co będzie po tej diecie , jak skóra sobie poradzi , chociaż wiem aby skóra nie była zbyt sucha należy pić dużo wody
          i nie wiem czy to nie najważniejsze pozdrawiam
          • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 11.02.19, 21:35
            Cześć, fajna:), jesteś niesamowita, mam nadzieje, ze tez tak wytrzymam. U mnie 15 dzień diety, jednak zrezygnowałam z twarogu i jajek... zobaczę czy pierwotne zalecenia lepiej się u mnie sprawdzają. Dzisiaj indyk i pierś z kurczaka, waga drgnęła i pokazała 88,6 !
        • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 11.02.19, 21:41
          Ja liczę z dniami obżarstwa, startowałam z 96, dzisiaj jest 15 dzień diety a waga pokazuje 88,6. Nie szło to regularnie, duzy spadek na początku i z 5 dni przestoju. Ja kremu dontearzy używam od początku, na wieczór po kąpieli (Loreal - expert wieku). Nie dałabym rady bez. Zrezygnowałam z balsamów do całego ciała. A puder w kremie tez kilka razy przez te 15 dni stosowałam, trzeba popróbować i zobaczyć co na kogo działa.
          • nadii1994 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 12.02.19, 14:32
            cześć wszystkich, chciałabym zacząć stosować ditete HCG ale kompletnie nie wiem, które krople/granulki wybrać ? Macie jakieś sprawdzone strony z których zamawiacie produkt ? Z góry dziękuję za odpowiedź !
        • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 12.02.19, 15:43
          dzisiaj 0,5 mniej... ale bywam głodna mimo tych kropli... no ciężko jest
          Czy ktoś może mi napisać ile trzeba spożywać kalorii w etapie utrwalania (he he już o niej myślę, chore)?
          A w ogóle to mam nadzieję że się nie przekręcę od tej diety bo ja mam kamienie w woreczku żółciowym;).
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 12.02.19, 22:01
            witaj , kamienie to nie powód by nie być na tej diecie , ja choruje również i nie chce Cię tu zanudzać , powiem tylko tyle że przyjmuje wiele leków w tym również sterydy , nie wiem co przyjmujesz ,krople z hormonem ? jeśli odczuwasz głód to może za mało doładowałaś ale po kilku dniach będzie lepiej , jeśli chodzi o kolejny etap to nie utrwalenie lecz stabilizacja która ma trwać minimum 21 dni a właściwie tyle dni ile będziesz na redukcji , w tym czasie powinnaś zwiększać kaloryczność do 1300 - 1500 kal włączając do diety orzechy , nabiał , dobre tłuszcze ale bez cukrów i skrobi czyli nadal zero słodyczy ,lodów ,ziemniaków , makaronów ,kaszy ,ryżu czy pieczywa , następnie czas na utrwalenie i wprowadzanie stopniowo zabronionych produktów ale rozsądnie by waga nie szalała , ilość spożytych w tym czasie kalorii to sprawa indywidualna , pozdrawiam
            • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 13.02.19, 14:36
              tak , masz rację utrwalenie - dzięki za info i ilości kalorii w tym etapie.
              Czytałam że nie jest to bezpieczna dieta dla osób posiadające kamienie żółciowe, no ale ja ryzykuje, najwyżej jak będę źle się czuła to zaprzestanę tej diety, na razie ni c się dzieje. Z tego tez powodu stosuje ten krótszy protokół (21dni).
              Co do kropli podawałam gdzieś wyżej linka do strony z której zakupiłam te krople. Opinie pod nimi są pozytywne, może to kwestia sposobu dawkowania w ciągu dnia.

Dzisiaj mniej o 0,3 dkg. w sumie 5 kg. po 6 dniach. Jakby tak dalej szło to byłabym zadowolona.
              A czym się suplementujecie ?
              • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 13.02.19, 14:38
                * nie dzieje
      • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 14.02.19, 14:07
        U mnie dzisiaj zastój, waga nic nie spadała, 8 dzień diety ;(
        • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 14.02.19, 17:18
          U mnie tez teraz był przez dwa dni, wiec się nie łam. Ja jestem na 17 dniu diety waga 87,5 a starowalam z 96. Pij dużo wody to pomaga, ja mam z tym problem i zmuszam się do jej picia powyżej 1 l dziennie.
          • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 15.02.19, 14:22
            Lojka22 no dzisiaj ruszyła, -0,30.. tez mam problem z wypijaniem takich ilości wody.
            Zastanawiam się czy te moje krople są dobre, i chyba tak bo na początku ich stosowania miałam takie objawy jak w i trymestrze ciąży ;)
            • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 15.02.19, 14:31
              edytka06 a jakie masz krople? Ja mam rozrabiane z pregnylu, i zastanawiam się czy dobrze je rozrobiłam i stosuje. Bo w zaleceniach było ze jedna ampułka rozrobioną z 10 ml alkoholu powinna starczyć na 21 dni, u mnie wczoraj był 17 i krople się skończyły. Rozrobiłam nową, ale wiadomo ze to następne 17 dni... a protokół powinno się robić 21 lub 40 i du.... nie wiem jak to rozegrać. Więcej ampułek nie mam. Chyba zakończę po tych 34 dniach i tyle. Potem stabilizacja.
              • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 15.02.19, 21:42
                Szkoda, ze tak mało się odzywajcie... u mnie znowu zastój albo i gorzej. Rano było 87,4 teraz jest 88. Niczego nie zmieniłam i nie grzeszyłam ;). Trochę frustrujące.
                • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 16.02.19, 11:47
                  lojka nie masz powodu do narzekania ,zrzuciłaś przecież ok.8,5 kg jak dobrze pamiętam , ja dzisiaj mam 35 dzień i nareszcie 10 kg i mam nadzieję na następne 10 kg ponieważ będę trwała do 60 dni , ale jak widzisz może nie mam przestojów jednak waga spada powoli , trzymaj się ,dasz radę , ja popełniam małe grzeszki typu pomidor z cebulą ,
                  czasami duże jabłko czy duża pomarańcza bo kocham owoce i trudno mi się oprzeć pokusie , dziś lecę po bandzie klopsiki z indyka (mięso fit z piersi) duszone z białą kapustą plus pieczarki i cztery obiady mam z głowy , na kolacje burger wołowy i 100 g mix sałat do tego woda z cytryna i stewia będzie również dobre albo duża papryka , i kolejny dzień z głowy nie jem natomiast twarogu bo po nim byłam głodna , słuchaj może troszeczkę popuść i pozwól sobie na troszeczkę więcej może waga będzie spadała regularnie ,na mnie to działa , albo więcej pij bo piszesz że pijesz ok 1l , to na prawdę za mało ja oscyluję w granicach 2-2,5 l a czasami nawet więcej i generalnie piję tylko wodę ale mineralną lekko gazowaną np.CECHINI I MUSZYNIANKA bo tylko taką lubię
                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 16.02.19, 22:34
                    Cześć, no i dzisiaj znowu 200 gr na plusie :(, nie wiem co jest grane. Na obiad miałam ugotowana pierś kurczaka z cukinia, na kolacje Burger wołowy plus surowy kalafior. Wody sporo, dwa jabłka i pomarancz plus kawa rano. Zaczynam się coraz bardziej niepokoić. Gdybym coś zmieniła, dodała to spoko ale wszystko robię jak wcześniej. A tu drugi dzień z rzędu 200 na plusie. Masz pomysł co się dzieje?
                    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 17.02.19, 09:14
                      ja dzisiaj też waga stoi ,wczoraj trochę namieszałam i widzisz klapa , myślę że zapomniałaś o dniu jabłka , czyli max 6 jabłek plus woda ale tylko niewielkie ilości by ugasić pragnienie , chyba nigdy nie stosowałaś chociaż raz w tygodniu wolno, gdy przez kilka dni waga nie spada lub rośnie , najlepiej od obiadu do obiadu następnego dnia , ja teraz przez 6 dni zrzuciłam tylko 0,50 dkg !
                      • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 17.02.19, 12:14
                        O, fakt zupełnie o tym zapominałam.... a gdzie kupujesz burgery wołowe? Bo ja kupiłam w biedrze i po upieczeniu w folii ( tylko sól i pieprz) okazało się, ze b dużo tłuszczu w nim było, nie wyrzuciłam folii i rano była zaschnięta warstwa tłuszczu na niej.
                        • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 17.02.19, 13:22
                          Lojka22, ja sie nie czuje jakims ekspertem w tej diecie, tyle co książki i z netu, więc nie wiem dlaczego ci rośnie waga i co robisz żle... w ktorejs z książek piszą, żeby w takich sytuacjach zrobić dzień jabłka, czyli przez caly dzień jesz tylko to do 6 sztuk maksymalnie. Jeszcz gdzie indziej czytalam zeby podczas fazy I stosować przerwy jeden dzień, bo podobno organizm sie przyzwyczaja do hcg (ale ja tego nie próbowałam). Jeszcze zalecają (w książce) w sytuacj wzrostu wagi zrobic taki dzien specjalne menu , ze nie jesz do 18.00 i na kolacje stek z czymś tam , nie do końca pamiętam (nie mam teraz ksiazki przy sobie).
                          Ja krople mam z Biovea.com , to z US przysylaja. Ja schudłam przez 11 dni 5,8 kg z jednym dniem zastoju wagi.
                          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 17.02.19, 20:35
                            lojka , burgery robiłam sama czyli zmieliłam ligawę wołowa najlepiej sitko z dużymi oczkami żeby nie była ciapa dodałam na 0,5 kg 1 jajo ,granulowany czosnek . pieprz oraz trochę papryki , soli i wody ,wyrobiłam dokładnie , uformowałam i na papier do nagrzanego piekarnika 200 stopni C na ok 15 min ,nie za dużo soli bo mięso się skurczy żeby nie było za słone i burgery bez folii na gorący ruszt lub patelnię grilową , edytka pisze o steku gdy waga rośnie, ale to nie w tej fazie ,duży stek bez soli plus pomidor lub jabłko to na etapie stabilizacji
                            • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 17.02.19, 22:22
                              Dzięki dziewczyny za wsparcie. To moje burgery oddam rodzinie :), bo jakieś podejrzanie tluste są. Jutro jeśli waga nie ruszy to zrobię dzień jabłka.
                            • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 19.02.19, 00:11
                              Tak, sprawdziłam stek jest w II fazie. Fajnaa44 a co z przerwą w zażywaniu kropli na dzień, słyszałaś o tym?
                              • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 19.02.19, 12:43
                                edytka nie słyszałam nic o przerwie w braniu kropli, a jak u Ciebie z wagą , jak efekty i samopoczucie ?
                                • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 19.02.19, 23:41
                                  Cześć!! Jak Wam idzie? U mnie w koncu zastój ruszył, waga łaskawa 86,5 a dzisiaj 22 dzień diety!!!! Normalnie nie wierze, ze wytrzymałam. Planuje pociągnąć do końca kropli czyli mniej więcej do 4 marca, może w końcu ubiorę stare dżinsy?????
                                  • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 20.02.19, 09:04
                                    cześć lojka22 , czyli masz 10 kg też tak bym chciała , ale u mnie 39 dzień ! i 10,2 kg ,widzisz różnicę ?
                                    ale trwam dalej bo tak jak pisałam wcześniej trwam do 60 dni wierząc iż u mnie waga też się wreszcie ruszy bo od 8 dni cały postęp po 0,50 kg ,jeśli jutro rano waga nadal będzie na granicy 97,9 -98 to robię dzień jabłka , pierwszym razem pomogło więc myślę że teraz też waga ruszy ,
                                    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 20.02.19, 09:05
                                      nie po tylko to
                                    • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 20.02.19, 13:21
                                      Czytałam na innych starszych forach, ze takie spadki jak u mnie się zdażały. U Ciebie fajna44 tez dobry wynik, najważniejsze, ze cały czas spada. Ja w rezultacie nie zrobiłam tego dnia jabłka, samo ruszyło. W tym tygodniu mam mega stres w pracy i zaczęłam być mega głodna. Na szczęście (?) nie ciągnie mnie do niedozwolonych produktów, ale nie wiem już co mam jeść bo wszystko mi rośnie.
                                • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 20.02.19, 23:22
                                  Fajnaa22 u mnie 13 dzień i waga od dwoch dni spada tylko 0,1, więc mało, niestety.
                                  Sampoczucie mam umiarkowane, bo zaczyna mi się chcieć chleba, taka kanapeczka z świeżym chlebkiem masełkiem i polędwiczka.
                                  W sumie spadło mi 5.4 przez 13 dni.
                                  • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 20.02.19, 23:31
                                    A wogole to zle liczylam zle spojrzałam na zapis mojej wagi poczatkowej i dopiero to odkryłam dwa dni temu. Gapa ze mnie.
                                    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 21.02.19, 11:00
                                      cześć wszystkim . ja dzisiaj mam 40 dzień diety i powinnam kończyć protokół ale tak jak zamierzałam wcześniej ciągnę dalej czyli do 60 dni bo czytałam że można , chodzi mi o większy spadek wagi ,
                                      protokół 40 dniowy kończę z rezultatem 11,2 kg bo po 8 dniowym bardzo małym spadku wagi dzisiaj waga ruszyła i zeszło ok.0,50 - 0,60 dkg .czyli jest ok , gdzieś czytałam że kobiety chudną ok 10 kg w tym czasie a mężczyźni ok. 15 kg i to by się zgadzało , jedzenie mi nie brzydnie o czy pisałaś lojka ,
                                      chociaż niekiedy jem coś zakazanego , ostatnio np. obiektem uwielbienia był melon czy też maliny oczywiście w dozwolonych ilościach oraz dwa razy łączyłam warzywa , ale raczej tego nie robię , staram się by moje jedzenie było urozmaicone , teraz udało mi kupić w TESCO rukolę z botwinką , cielęcinę i posmakowały mi własnej roboty burgery do których dodaję również musztardę dijon ,jako jedyna nie ma cukrów , zamówiłam również chlorellę ,spirulinę oraz kapsułki z ostropestu ochronnie na wątrobę , przyjmuję również potas i magnez , pytałam swoją Panią doktor o witaminy , ale powiedziała że to co przyjmuję jest ok , robiłam na dniach badania z krwi bo przyjmuje sterydy i są nawet trochę lepsze , ale OB nadal niewiele spadło i spadła też nieznacznie hemoglobina , samopoczucie w miarę więc pozostaje mi tylko wierzyć że waga nadal będzie spadała , później miesiąc
                                      stabilizacji i kolejna pełna już tura a następnie operacja wycięcia tarczycy i wyjazd do sanatorium to moje najbliższe plany , pozdrawiam
                                      • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 22.02.19, 17:30
                                        A co z Twoja tarczycą? Ja mam niedoczynnnosc i hashimoto, to mam nadzieje ze wyniki po tej diecie mi się poprawia. Niestety wczorajszy i dzisiejszy dzień raczej muszę zapisać do strat bo byłam na wyjazdowym szkoleniu...niby zjadłam tylko krem z pomidora, brokuły i duszoną duża pierś z kurczaka plus pomidory to i tak boje się wejść na wagę,
                                        • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 22.02.19, 17:46
                                          cześć , tarczyca niestety do usunięcia mimo że poziom hormonów jest ok , niestety cała w guzkach które się powiększają i przewlekły stan zapalny .po ostatnie biopsji rok temu endokrynolog kazał rozważyć usunięcie owej , ja jednak ciągle się waham bo boję się operacji ,teraz nie robiłam usg ale po odchudzaniu zrobię kontrolne usg w nadziei że będzie lepsze ,
                    • ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 24.02.19, 11:38
                      może za dużo o jedno jabłko?
      • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 23.02.19, 10:44
        Ja mam dzisiaj 0.6 na wadze mniej hurra.
        Mam pytanie, czy jak skończy mi się etap I a będę miała jeszcze krople to moge przedłużyć etap I, ale dajmy na to nie do 38 dni? Tylko np. do 30.
        • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 23.02.19, 12:56
          cześć edytka ja jestem dzisiaj 42 dzień na diecie i już pisałam , że ciągnę do 60 dni , zasada jest taka że minimum to 28 dni a max to zależy np.od tego czy krople są homeopatyczne czy przyjmujesz hormon , w pierwszym przypadku można min 28 dni , max czytałam nawet o 100 dniach , w drugim również min.28 dni max nie wiem , ja dziś mam dzień jabłka bo waga wzrosła o 0,30 dkg i w ogóle mało spada lub stoi , zobaczymy jutro
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 24.02.19, 08:51
            cześć wszystkim , po dniu jabłka - 0,60 dkg ,waga 96,8 kg , jestem dużo lżejsza bo 11,40 kg od wagi wyjściowej plus to co zostało po ostatnim odchudzaniu 5 kg razem 16,40 kg , czuję się piękna i młoda chociaż do upragnionej wagi droga jeszcze daleka , pewnie wiele osób pomyśli głupia baba , ale tylko ta osoba mnie zrozumie która sama to przerobiła na sobie ,małymi kroczkami do przodu , mam nadzieję ze przez kolejne 18 dni zejdę z wagą poniżej 90 kg chociaż będzie ciężko i stabilizacja ,rozważam jeszcze przedłużenie diety może o kolejne 10 dni ale zobaczę jak się będzie wszystko układało , miłego dnia
            • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 25.02.19, 08:27
              Cześć :), jak się czujesz piękna i młoda to tak jest!!!! Siła umysłu!!! Mi tez takie zaczynaja się pojawiać takie przebłyski. U mnie 29 dzień diety a na wadze + 0,6 kg. Wczoraj zgrzeszyłam i zjadłam kilbase drobiowa z musztarda... trudno. Ogólnie to moja waga 86, czyli ok 10 kg mniej. Znowu zastój, ale dam radę ;), moje marzenie to zejść poniżej 80, a najcudowniej by było gdybym osiągnęła swoją „normalna” wagę czyli 76 kg, mam 178 wzrostu i konkretna budowę ciała, więc taka waga podobno jest idealna dla mnie. Ja przedłużę dietę i przyjmowanie kropli do tego upragnionego wyniku. Działamy!
              • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 25.02.19, 09:26
                cześć lojka22 , jak działamy to działamy u mnie dzisiaj -0,3 kg czyli mam 96,4 kg to jest 10 kg więcej niż u Ciebie , ile bym dała żeby mieć tą 10 mniej !? jak widzę cały czas między nami jest 10 kg różnicy ale ty jesteś wysoka więc na pewno wyglądasz lepiej niż ja ,ja mam tylko 164 cm wzrostu, ale zbite ciało , więc wizualnie nigdy nie było fatalnie mimo
                takiej ilości kilogramów , piszesz , że może przedłużysz protokół , jak uważasz , myślę że warto ,ja dzisiaj mam 43 dzień ,waga spada nadal ,samopoczucie ok więc trwam min. do 60 dni , dzisiaj powinna dojść paczka z chlorellą i spiruliną bo myślę że na tym etapie muszę trochę dorzucić witamin , powodzenia , damy radę , miłego dzionka
                • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.02.19, 07:43
                  Hej hej, ale wczoraj miałam kryzys głodowy!!! Nie wiem czy za mało kropelek wzięłam czy organizm się zbuntował... generalnie zgrzeszyłam zjadając 3 pomarańcze, jednego palucha więcej i znowu ta kiełbaska drobiowa ....plus kostka gorzkiej czekolady, no niestety waga poszła do góry :(. Dzisiaj mam 30 dzień diety i 85,6 kg.
                  • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.02.19, 11:16
                    Ja mam w sumie po 20 dniach diety, a 21 dniu w momencie ważenia rano 7,1kg i w sumie jest ok. Ale to jeszcze nie mój cel. Też mam kryzysy ale staram się nie podjadać, zauważyłam że jak przychodzi moment karmienia (he he he) to mi się ręce trzęsą
      • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 26.02.19, 12:22
        Cześć dziewczyny. Dzisiaj mam 20 dzień diety i 6,8 kg mniej w sumie licząc od wagi po 2 dniach doładowania. Ponieważ chciałabym schudnąć w sumie około 15 kg, a widzę że chudnę standardowo (mam nadzieję, że jutro będzie mniej o 7 kg od początku diety, jutro 21 dzień), postanowiłam pociągnąć ten dłuższy protokół. Czy któraś z Was może mi napisać o ile mam przedłożyć dni na: kropelki+500 kcl, (21+19 dni)? Ja nie wiem czy mam homo czy nie homo ;) te krople, czy któraś mogłaby zerknąć na skład moich i mnie uświadomić? Poniżej link - plis, o co wtedy, do kiedy mogę i czy są jakieś inne zasady przy takim składzie:)

www.biovea.com/pl/productlist/categorydispatch?CID=22520&deptID=3&FiltersObject=%7B%22SortValue%22:%7B%7D,%22PageSize%22:%2212%22,%22CompareProducts%22:%5B%5D,%22Brands%22:%7B%7D,%22FormValues%22:%7B%7D,%22PriceRanges%22:%7B%7D,%22Categories%22:%5B%5D,%22objects%22:%5B%5D%7D
        • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 26.02.19, 12:25

• edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 26.02.19, 12:27
            taki jest skład

Wielkość Porcji: 12 Krople
            Porcji na Pojemnik: 90

Ilość na porcję
            Ludzkiej Gonadotropiny Kosmówkowej (hCG) Emulacji Kompleks
            Zastrzeżonych Mieszanka 160 mg
            • L-Ornityny HCL, Winian L-Karnityny, Glutaminowy Kwas, Maca, Pygeum Africanum, Beta Alanina, Rhodiola, Astragalus, Niacyna, Garcinia Cambogia

Pozostałe Składniki: Woda oczyszczona, 20% alkoholu.
            • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.02.19, 07:39
              Ja nie wiem, stosuje rozrobiony pregnyl i wiem ze mogę przedłużyć, co tez robię.
              • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.02.19, 11:04
                no to d..a, ale chyba i tak przedłużę, bo tam jest napisane że ew. +19 dni
                • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.02.19, 22:28
                  edytka06, może jeśli masz obawy to poczytaj na starszych forach, pewnie gdzieś będzie rozpisane. Ja uważam, że jeżeli masz postępy i dobrze się czujesz to warto iść do celu;). Ja przedłużam, u mnie wg pierwotnego protokołu dr Simeonsa, dieta z hcg (500kcl) może trwać 21 lub 38 dni. Ja robię te 38, potem 3 dni 500kcl bez hcg i 38 dni stabilizacj, czyli wszystko tylko bez cukrów i skrobi... a tymczasem jutro tłusty czwartek :D. Powodzenia
                  • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 27.02.19, 22:36
                    Właśnie sobie uświadomiłam, że przecież te 38 dni to zaraz, więc przedłużę dietę z hcg dopóki mam kropelki czyli jeszcze ok 3 tygodni.
                  • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 28.02.19, 13:42
                    hejka, trzymam się, nie skusiłam się jak na razie na pączka.
                    Pytam się o ten skład bo przy zastosowaniu hormonu trzeba w tym przedłużonym czasie stosować przerwę jednodniową.
                    napisałam do tej apteki internetowej żeby mi powiedzieli czy to homeopatja czy nie .... u mnie dzisiaj o,1 mniej
                    • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 03.03.19, 09:50
                      cześć wszystkim ,czytam że chcecie przedłużyć dietę a jak dziewczyny kilogramy ? ja jestem dziś 49 dzień , waga wyjściowa 108,2 dzisiaj 95,1 czyli 13 kg mniej , niestety waga spada opornie tak jak i u Was jednak spada i tu sedno sprawy , zamierzam ciągnąć do 60 dni a może trochę dłużej , dziewczyny pamiętajcie o suplementacji np: potas , magnes czy też chlorella lub spirulina , tłusty czwartek za nami , ja również nie skusiłam się ale było trudno ,cały czas chodzi za mną rosół , dziwne prawda ? nie kiełbasa ,ciasto , pieczyste tylko rosół , wczoraj zjadłam 3 ogórki kiszone których nigdy tak nie jadłam , dzisiaj uduszę pieczarki bo wyczytałam że absolutnie wskazane , wbrew opinii są niskokaloryczne , zdrowe i dają uczucie sytości na długo , zobaczę co na to waga jutro . pozdrowionka , trzymajcie się ciepło i mocno
                      • catherine45 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 03.03.19, 16:58
                        Witam wszystkich. Czy zdażyło się komuś początkującemu żeby na początku brał za duża dawkę hcg? Zorientowałam się 4 dnia ze biorę za duża dawkę.... przerwać na pare dni za które już, można powiedzieć wzięłam, czy brać dalej normalnym tokiem? Z góry dziękuje za podpowiedzi.
                        • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.03.19, 10:50
                          Catherine45, ja bym brała dalej normalna dawkę.
                        • ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.03.19, 13:59
                          Cześć, ja właśnie mam 7 dzień diety ale zarzywam kapsułkę jedną dziennie HCG z witaminą B12 i jednym dniem przerwy bo planuję kurację 40-dniową. Waga początkowa moja to 83,6 kg dziś 79,8 kg ,więc jestem szczesliwa. Będę pisała o efektach bo sama jestem ciekawa ile uda mi się schudnąć realizując 100% wg planu bez żadnych skoków w bok:) Pozdrawiam dziewczyny
                          • ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.03.19, 14:09
                            hmm wg ksiązki jest napisane ze stabilizacja ma trwac 7 tygodni po dłuższej kuracji pamiętajcie
                        • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.03.19, 13:59
                          nie. mi się nie zdarzyło, ja bym brała już normalnie
                      • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.03.19, 10:49
                        Cześć u mnie 35 dzień diety, waga wyjściowa 96, dzisiaj 85,5. Opornie idzie ale są postępy. Dzięki fajnaaa44 za pomysł z pieczarkami!!!! Dzisiaj zrobię bo je uwielbiam. Ja suplementuje magnez, wit d, jakiś kompleks witamin( ale to od zeszłego tygodnia bo coś słabo się czuje) i muszę kupić ten potas. Jak skończą mi się krople, to przechodzę w fazę stabilizacji. Mam nadzieje, ze uda mi się jeszcze z 4 kg do tego czasu zgubić. A jak Wasza skóra? Bo u mnie trochę sucha...
                        • ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 04.03.19, 14:02
                          Ja miałam zawsze skórę tłustą a dziś przesła w fazę normalnej :)
                      • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 05.03.19, 12:09
                        Ja mam dzisiaj 27 dzień i w sumie -8 kg mniej, niestety ale od niedzieli (dzisiaj jest wtorek) ta waga skacze mi to w górę to w dół o 100/200 gram, coś robię nie tak pewnie.
                        Zrobiłam jeden dzień przerwy w kroplach bo mi się wydaje ze ja mam jednak krople z hormonem HCG, a nie homeopatyczne.
                        Trochę już jestem zmęczona tą dietą, nie lubię gotować, więc i ta dieta jest dość monotonna w moim wykonaniu bo idę na łatwiznę.
      • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 07.03.19, 15:02
        Dziewczyny jak idzie odchudzanie?
        ja najpierw miałam zastój i lekką zwyżkę (jak już pisałam) a potem sruu w ciągu jednego dnia spadło 0,5, a dzisiaj przybyło +0,1. ( i nie wiem czemu). Reasumując po 28 dniach, a w 29 dniu ważenia mam na liczniku - 8.4 kg mniej.
        Mam pytanie czy ktoś się orientuje czy można krople z hormonem HCG połączyć z tabletkami homeo. HCG? (obawiam się nie starczy mi kropli na całe 40 dni)
        • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 08.03.19, 11:18
          Ja jadę na rozrobionym pregnylu i nie wiem czy można to połączyć. U mnie 39 dzuen diety, 83 kg, czyli ok 13 kg mniej. Samopoczucie oki, ale zmęczona juz jestem...
          • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.03.19, 11:05
            cześć dziewczyny , ja dzisiaj mam 56 dzień diety , waga 94,1 kg , czyli 14,1 kg mniej co mnie bardzo cieszy , jeszcze trochę
            i będę przechodziła w fazę stabilizacji , muszę przemyśleć strategię by zaliczyć na stabilizacji święta i później znowu zaczynam dietę bo do celu jeszcze daleka droga a waga opornie spada , widzę natomiast dużą różnicę w obwodach : pas -13 cm , biodra -10 cm , piersi -10 cm jest ok. , mam nadzieję że w drugim podejściu będzie również spory spadek ,chociaż zdaję sobie sprawę , że pewnie trochę mniejszy a później kolejna tura , do diety dorzuciłam pieczarki , maliny , niekiedy melona oraz brukselkę i kapustę pak choi z której robię kapuśniak , jej smak jest bardzo delikatny i zupa wychodzi super , będę dzisiaj też robiła burgery z ligawy z cebulką,czosnkiem , musztardą dijon i będzie pysznie żeby nie zwariować chociaż u mnie nie jest z tym źle bo kocham warzywa od zawsze pozdrawiam
            • ewa32_81 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 10.03.19, 14:01
              Hej dziewczyny ja mam dziś 13 dzień diety i -5,4 kg mniej i waże 78,2kg choć faktycznie ostatnie 3 dni waga mi dziwnie skakała i nawet się zatrzymałą pomimo że wszystko skrupulatnie odzwierciedlam i idzie jakoś opornie ale z tego co widzę to normalne, ważne że schodzi w dół. Postanowiłam dodać również pieczarki i macki ośmiornicy hehe a co tam w końcu musiałam coś dodać zmienić żeby się nie zadręczać zastojem wagi i się nie zniechęcać.
          • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 11.03.19, 12:05
            ja dzisiaj 33 dzień i -8.7kg od początku. waga 72 kg, chciałabym dociągnąć do 70 kg, ale patrząc jak waga spada to chyba się nie uda.. Też już jestem zmęczona... jak pisałam nie lubię kombinować w kuchni, wiec idę po najmniejszej linii oporu jem wciąż to samo, czyli wołowinę (tatar) na przemiennie z kurczakiem/indykiem.
            • lojka22 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 13.03.19, 18:41
              Dziewczyny co ram u Was??? Chwalcie się!! U mnie mały dramacik, bo mimo chceci i siły nie mogę dalej robić diety i muszę przejść w stabilizację:(, stluklam buteleczkę z kroplami a w aptece i hurtowni brak pregnylu.... czyli po 44 dniach diety z 96 zeszłam na 84. Mam nadzieje, ze stabilizacja uda mi się jeszcze coś zbić, marzyłam o 7 z przodu..
              • fajnaa44 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 16.03.19, 09:23
                cześć lojka i edytka , jesteśmy tu chyba najbardziej wytrwałymi kobietkami i myślę że z niezłymi wynikami . lojka po stabilizacji chyba jeszcze będziemy na forum ja również jeszcze dzień bez granulek trzeci i stabilizacja , waga po 60 dniach 93,6 kg czyli -14,5 kg . ale u mnie to może półmetek ,póniej dalej walczę , edytka nie poddawaj się dasz radę ja byłam 60 dni na diecie , wiesz że najważniejsza jest determinacja i perspektywa fajnej figury a Ty jesteś już bardzo blisko powodzenia , miłego dnia dla Was
                • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 16.03.19, 18:28
                  Dzięki Fajna za słowo otuchy. Po 38 dniach 9,9 kg u mnie, w sumie sie ciesze z tego wyniku. Powinnam tak do 67 kg dociagnac bo wtedy nie miałabym nadwagi. Strasznie boje się tej drugiej fazy, bo wymaga wiekszego wysilku w gotowaniu. Moze macie jakies pomysły na menu? Czy wiesz ile powinna trwac druga faza przy długości 40 dni pierwszej fazy?
              • edytka06 Re: 2019 !!! Rozpoczynam dietę hCG !!! 16.03.19, 18:18
                Lojka po 44 dnich 12 kg to ładnie. Ciesz się. Ustabilizujesz wagę i może będzie to bardziej stabilne. Ja boję się tego drugiego etapu. Czy masz jakieś menu opracowane na tą fazę

U mnie po 38 dnich 9,9 kg mniej.
                • fajnaa44