Dodaj do ulubionych

Dlaczego zamknięto forum?!

06.02.11, 08:30
Obserwuj wątek
    • transient Re: Dlaczego zamknięto forum?! 06.02.11, 23:03
      Pomysł właściciela. Jak piszę, jest to kontynuacja ponieważ nie uważam że jest to OK względem użytkowników a mówiąc po prostu jest to infantylne. Bylo tam sporo interesujących wątków.
      • lifeisaparadox Re: Dlaczego zamknięto forum?! 21.03.11, 18:34
        Zdaje się dlatego że forum zamknięte nie może zostać zmienione na publiczne, takie ustawienia w serwisie gazeta.pl
      • khainag Re: Dlaczego zamknięto forum?! 14.08.13, 18:31
        transient napisał:
        > Pomysł właściciela. Jak piszę, jest to kontynuacja ponieważ nie uważam że jest
        > to OK względem użytkowników a mówiąc po prostu jest to infantylne. Bylo tam spo
        > ro interesujących wątków.

Z jakiegoś powodu jest nadal dostep przez wyszukiwarkę do archiwum tego forum ale tylko do pierwszych paru linijek postów, więc przyczyna musiałabyć jakaś inna niż infantylizm.
        Moje pytanie jest takie: jak uzyskać pełny dostęp do tego archiwum bo znajduje sie tam wiele wartosciowych wypowiedzi ktore dla mnie moga miec znaczenie na poczatku mojej sciezki duchowej.

Przyczyna zamkniecia tamtego forum jak już pisalem musiala byc napewno inna. Np. ujawnianie problemow sanghowych czy uzasadniona krytyka nauczycieli. Jak wiadomo okolo 2005 byly np. przepychanki w ZBZ.
        • terra_cognita Re: Dlaczego zamknięto forum?! 15.09.14, 10:16
          Zgadzam się że raczej infantylizm założyciela. Trudno.
          • ococibiega Re: Dlaczego zamknięto forum?! 21.09.14, 11:10
            o którym forum mowa ? bo nie kumam

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka