Dodaj do ulubionych

Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - po co?

21.08.13, 15:04
Czy użytkownicy forum zauważyli taśmową produkcję wątków przez niektóre osoby?

Czemu służy, rzucanie luźnych, najczęściej niedorzecznych, całkowicie mijających się z prawdą rzeczy, jeden po drugim?. Takie kotlety do dyskusji. Przecież nie wynika to z nagłego zainteresowania autora buddyzmem?

Czy ktoś się nad tym zastanawiał?

Tylko Jezus jest naszym Panem ...
Obserwuj wątek
    • terra_cognita Mogłbyś tego Jezusa nie traktować jak szmaty do 21.08.13, 18:45
      podcierania się jak ci coś nie pasuje, gamoniu? Czy nie masz przykazania "Nie używaj imienia pana boga swego nadaremno"? Zdaje się że to forum nie na temat Jezusa tylko buddyzmu. To do własciciela!
      • zelazny.karzel.wasyl Terra, troszkę spokoju nie zawadzi. 22.08.13, 11:50
        Jeśli kolega musi wszędzie wrzucić Jezusa, by poczuć się lepiej, niech wrzuca. Widzisz w czymś problem?
        Jeśli kolega miałby się jeszcze lepiej od tego poczuć, to mogę z nim nawet zaśpiewać "Jezus o poranku, Jezus i w południe...itd" - jeśli tylko tyle jest mu potrzebne do szczęścia, to dlaczego nie miałbym mu pomóc być szczęśliwym?
        Po co brnąć w klimaty typu :"Jezus/ Budda jest lepszy, ważniejszy itd"?
        Jezus jest Największy i Najważniejszy! Pasuje Ci to, kolego?
        • perceptivity Re: Terra, troszkę spokoju nie zawadzi. 22.08.13, 15:26
          Pewnie odezwała się w terze solidna formacja katolicka z dzieciństwa :-D ale także sądzę że jezusnaszympanem chce po prostu komuś pomachać czerwoną szmatą przed oczami. To faktycznie niech sobie macha.
    • khainag Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 22.08.13, 16:24
      forum.gazeta.pl/forum/f,246123,Katolickie_trolle.html?t=1377181281858
      • terra_cognita Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 22.08.13, 17:13
        Koleś jest katobolszewikiem i dziwię się że go tu admin toleruje.
        • zelazny.karzel.wasyl Re: Taśmowa produkcja @ terra 22.08.13, 21:05
          >Koleś jest katobolszewikiem i dziwię się że go tu admin toleruje.

Wystarczy mu ustąpić i wszystko będzie OK. Czy "moje" musi być na wierzchu? Niech jego będzie na wierzchu!
          Jeśli to jest troll, to sprawa prosta jak drut - gdy mu ustąpisz, straci zainteresowanie Tobą; nikt nie lubi młócić samego powietrza. Jego napędza opór, który mu stawiasz.
          Mówiąc "buddyjską gwarą" [ :-) ] stań się unsui (dosłownie "obłok - woda", tak nazywa się wędrownych mnichów w Japonii) - bądź elastyczny jak woda i para wodna, stając się w razie potrzeby jednym lub drugim, a problem sam z siebie zniknie.
    • rakuze Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 01.10.13, 09:48
      Czemu służy ten wątek? Czy ktoś się nad tym zastanawiał?

Tylko Potwór Spagetti jest naszym Panem...
      • perceptivity Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 01.10.13, 19:14
        Ten nawiedzony ksiądz uważa po prostu że buddyzm nie jest dla Polaków, co dziwne tradycyjny kult Swarożyca czy Dadźboga też nie, nie wiadomo czemu...
        • olsah65 Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 15.10.13, 20:58
          Nieograniczony umysł nie ogranicza. Ograniczona książka na ołtarzu ogranicza czytającego. Musisz wyjść poza ramy ograniczeń.
          • apersona Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 16.10.13, 13:21
            Sutry ograniczają czy nie?
            • olsah65 Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 16.10.13, 16:54
              Nie wiem . Poucz mnie.
              • apersona Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 17.10.13, 12:57
                forum.gazeta.pl/forum/w,95723,147372832,147486279,Re_Co_Was_rozsmieszylo_czesc_ktorastam.html
                • apersona Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 17.10.13, 13:11
                  Rozważana zenistyczne:
                  forum.gazeta.pl/forum/w,12233,99917564,,Podobamisie.html?v=2
                • olsah65 Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 18.10.13, 16:21
                  Potrzebny program do wyszukiwania odpowiedzi, które nie istnieją. Spróbuj na lalala.
                  • ewery0 Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 15.12.13, 19:13
                    to co w końcu ogranicza , co uczy sutry czy księgi ołtarzowe ? bo ja też nie wiem .
      • ewery0 Re: Taśmowa produkcja wątków w dziale buddyzm - p 15.12.13, 19:08
        OOOOOOOO bądź pozdrowion Wielki Potworze Spagetti

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka