nucia9 20.02.12, 16:07 witam wszystkich, poszukuję osoby towarzyszącej na wyjazd "pod palmy". nie mam nałogów i nie marudzę czuję się zmęczona i chciałabym już gdzieś pojechać. razem coś możemy wybrać. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
angela35 Re: kobieta 50+ poszukuje towarzystwa na wyjazd 06.08.12, 21:37 Ja też szukam podróżniczek do towarzystwa. A skąd jesteś? Może interesują Cię palmy np. chorwackie? Odpowiedz Link
nucia9 Re: kobieta 50+ poszukuje towarzystwa na wyjazd 14.09.12, 14:07 witaj, to ogłoszenie zamieściłam dawno. od tego czasu byłam już 2 razy na urlopie. teraz nie planuję wyjazdu, najszybciej może w przyszłym roku.... pozdrawiam Odpowiedz Link
dor-ta Re: kobieta 50+ poszukuje towarzystwa na wyjazd 26.06.14, 13:59 witaj interesuje mnie jak najbardziej chorwacja a kiedy chcesz wyjechac i skad jestes Odpowiedz Link
zawsze.basia Re: kobieta 50+ poszukuje towarzystwa na wyjazd 26.04.13, 16:24 nucia9 napisała: > witam wszystkich, poszukuję osoby towarzyszącej na wyjazd "pod palmy". nie mam > nałogów i nie marudzę > czuję się zmęczona i chciałabym już gdzieś pojechać. > razem coś możemy wybrać. witam, wybieram się do Portugalii, co Ty na to? Odpowiedz Link
annajd Re: kobieta 50+ poszukuje towarzystwa na wyjazd 14.06.13, 12:56 witaj, ja wlasnie chce sie wybrac do Tunezji, ktorą bardzo dobrze znam, bo bylam tam wiele razy. Nie mam z kim wyjechac wiec świetnie sie sklada napisz prosze na maila: anna.warniewska@hp.com. pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link
misiozw Re: kobieta 50+ poszukuje towarzystwa na wyjazd 26.06.16, 16:55 Czy Hiszania Ci pasuje od polowy sierpnia?Mam nadzieje,ze nie jestes wydepilowana Odpowiedz Link