Dodaj do ulubionych

Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń do .

16.11.02, 12:34
Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń do nargili(faji wodnej)???
Please pomóżcie!! Zapasy nam się skończyły !!! Jesteśmy na głodzie!!! wink
pozdr.
Obserwuj wątek
    • acton Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 16.11.02, 16:49
      pawel9811 napisał:

> Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń do nargili(faji wodnej)???
      > Please pomóżcie!! Zapasy nam się skończyły !!! Jesteśmy na głodzie!!! wink
      > pozdr.

Haha, mam ale nie damsmile
      • pawel9811 Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 16.11.02, 17:54
        acton napisał:
        > Haha, mam ale nie damsmile
        Świat jest mały ...ZNAJDĘ CIĘ... wink
        • acton Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 16.11.02, 22:30
          haha, świat jest mały, a co dopiero Krakówsmile Masz spore szanse.
    • kambodja Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 18.11.02, 09:20
      A powiedz jak ją rozpalasz w domu ? Przywieźlismy sobie z Syrii fajkę, tytoń
      jest (ten wspaniały zapach jabłkowy - narobię Ci smaku a co .......) ale jak
      usiłowaliśmy rozpalić to skończyło się na kłębach dymu na balkonie i w efekcie
      tego fajka stoi w pokoju jako obiekt "muzealny" - barzdo ładny zresztą.
      • pawel9811 Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 18.11.02, 11:13
        kambodja napisała:

> A powiedz jak ją rozpalasz w domu ? Przywieźlismy sobie z Syrii fajkę, tytoń
        > jest (ten wspaniały zapach jabłkowy - narobię Ci smaku a co .......) ale jak
        > usiłowaliśmy rozpalić to skończyło się na kłębach dymu na balkonie i w
        efekcie
        > tego fajka stoi w pokoju jako obiekt "muzealny" - barzdo ładny zresztą.

Potrzebny jest specjalny węgiel pokryty jakimś zwiazkiem chemicznym który
        pomaga rozpalić i nie pozwala zgasnąć faji. Próbowałem rozpalić za pomocą węgla
        do grila ale nie dało rady.Tytoń wkłada sie do takiej ceramicznej końcówki
        (wiesz o co chodzi),która jest na samej górze faji. Na to nakłada się folię
        aluminiową(sreberko) w którym, tu kryje się sekret, trzeba zrobić dziurki.Na to
        węgiel i jazda!! Jak dobra nargila to wcale nie trzeba wypluwać sobie płuc jak
        jest to w przypadku faj tureckich(okropieństwo).
        Tylko nie wpadnijcie w nałóg wink
        mmhm jabłkowy mówisz...spróbujcie likierowego ten jest ostry...a wiśniowy i
        truskawkowy...powoli wpadamy tu w deprechę...
        pozdr.
        • kambodja Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 18.11.02, 12:04
          Też próbowałam z węglem "grillowym" ale efekt był "dużo dymu i nic", Twój
          patent jest chyba o.k., ale skąd ten "specjalny węgiel" ?
          Z tytoniem to możesz spróbować w sklepach tureckich, wydaję mi się, że chyba
          widziałam ten tytoń w Warszawie w sklepie "Aisza" na Wspólnej.
          • pawel9811 Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 18.11.02, 12:22
            Heja! Taki specjalny węgiel kupiliśmy w Syrii razem z fają.Naprawde jest
            potrzebny.O tym sklepie w Wawie wiem(tam podobno jest wegiel), kumpel ma mnie
            odwiedzić to zakupi staff ale kiedy przyjedzie...niewiem... a nargila się
            marnuje sad
            pozdr.
            • kambodja Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 18.11.02, 12:32
              To nie wiedziałam, że też można dostać u nas węgiel.... Ale zobacz czy u Ciebie
              w Krakowie nie ma tytoniu bo tych sklepów "turecko-arabskich" jest coraz
              więcej....
              Pozdrawiam
              • imena Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 25.11.02, 19:45
                Mój znajomu przywiózł taka fajkę i wiem ze w Krakowie kupuje tytoń, bo jest z
                Krakowa. Postaram sie dowiedzieć gdzie kupuje to dam znać

Imena
                • pawel9811 info 04.05.03, 20:55
                  Info o tytoniu i itd wink
                  W Cracu juz jakis czas temu znalazlem tyton do faji na Dietla 100-ilestam w
                  trafice z niebieskim szyldem "Papierosy".
                  Wegielki do fajki mozna latwo zastapic weglem do trybularza(kadzidla-tez sie
                  dowiedzialem buhahah) ale jest troche wiekszy przez co tyton szybciej sie
                  wypala ale za to daje mocno w czambuł smile))). Wegielki zakupilem w
                  dewocjonaliach-ale sie na mnie patrzyli buhahahah
                  Sreberko ktore naklada sie na cybuch nalezy gesto podziurkowac. Dziurki powinny
                  byc malutkie a nie duze-wtedy lepiej sie pali-przepis znajomego Jordanczyka.
                  narka
    • beduinka Re: Gdzie w Krakowie można znaleźć węgiel i tytoń 07.05.03, 00:57
      czasami pojawia się na allegro
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka