awok 17.03.06, 19:01 byłam 2 lata temu - 5.500km wynajetym samochodem po zachodnim wybrzeżu - same parki narodowe, miasta tylko wtedy jesli były absolutnie po drodze spanie w namiotach, jedzenie w knajpkach przy drodze... jacyś chętni???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmwww1 Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień lub wrzesi 20.03.06, 14:33 Ja jestem chetny. mwiazani@poczta.fm Odpowiedz Link
laurie3 Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień lub wrzesi 29.03.06, 09:09 Cześć, podoba mi się pomysł. Ja też przymierzam się do USA więc może połączymy siły. Jesteś z Warszawy ? laurie3@gazeta.pl Odpowiedz Link
tar75 Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień lub wrzesi 30.03.06, 17:01 chetni sa ale trzeba miec wize Odpowiedz Link
liloom Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień lub wrzesi 31.03.06, 06:58 wiesz mam zamiar zrobic to w lipcu, jakie to sa ca. koszty wg. ciebie (tzn juz na miejscu nie liczac biletow lotniczych) Odpowiedz Link
zarand Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień lub wrzesi 17.05.06, 15:05 wybieram sie, ale w czerwcu. Skad bierze sie namiot? Trzeba przywiezc z Polski? Odpowiedz Link
awok Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień lub wrzesi 17.05.06, 21:13 ostatnio pozyczylismy od znajomych tym razem chciałam wziąć ze sobą dokąd jedziesz? duża ekipa? Odpowiedz Link
atamanek Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień 09.06.06, 07:48 Witam Wlasnie wczoraj kupilam bilety lotnicze i grupa 4-osobowa wybieramy sie na 25 dni w sierpniu na taki objazd. W planach: Chciago-Detroit-Niagara, powrot Chicago. Przelot do Las Vegas, wynajecie auta na ok.2 tyg i przejazd petli az do SF. Potem przelot na Floryde, tam 3 dni, przelot do Waszyngtonu, tam 2 dni i przelot do NYC, tam reszta dni pozostala do odlotu. W sumie w wiekszej grupie razniej, pisz na emaila Odpowiedz Link
observer11 Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień 04.07.06, 16:41 Zazdroszcze Ci. Uwielbiam Stany. Robilem juz 2 objazdy - wschodnie wybrzeze i zachodnie wybrzeze. Gdybys potrzebowala jakis info daj znac, moge o stanach opowiadac dosc dlugo )) Np polecam kupic karte na parki narodowe za 50$ ktora dziala na wszystkie parki narodowe stanow na caly rok na wszystkie osoby podrozujace jednym samochodem. Jesli jedziecie w 4 bilet zwraca sie juz po odwiedzeniu 1 parku, a na zachodnim wybrzezu ja ich odwiedzilem...16! Aha...i mozecie sobie odpuscic Detroit, chyba ze chcecie zobaczyc sceny jak z filmu Robocop - to jedno z najbrzydszych i najniebezpieczniejszych miast jakie odwiedzilem.Polecam szybko przejechac Detroit zwiedzajac tylko siedzibe GM i zobaczyc Sundaski nad jeziorem Erie - to najwieksze centrum rollercoasterow na swiecie. Czysto Amerykanskie ale w koncu jedziecie do Ameryki i to warto zobaczyc!..no i pojezdzic Z uwag czysto praktycznych...odpusccie sobie muzea i zostawcie je na Waszyngton - ma nie tylko najciekawsze ale tez wujek Sam zadbal aby podatnicy nie placili ani centa za znajdujace sie tam muzea! Odpowiedz Link
agak20 Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień 19.07.06, 12:05 Witam chciałabym popytac o kilka spraw dotcyzacych USA, czy jest możliwie otzrymanie konta e-mailowgo priva od ciebie observer11? Odpowiedz Link
atamanek Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień 20.07.06, 00:23 Witam Na sasiednim forum USA i kanada znajdziesz sporo interesujacych Cie informacji Odpowiedz Link
observer11 Re: a może USA - 3 tygodnie - sierpień 21.07.06, 16:24 Oczywiscie, chetnie odpowiem jesli bede mogl. Pisz na observer11@gazeta.pl Odpowiedz Link