luizaeliza 07.03.03, 16:44 Witam, Szukam ludzi, którzy chętnie pojechaliby w świat ze mną. Stwórzmy jakąś paczkę i zwiedzajmy razem... L. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann.k Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 09.03.03, 18:11 a ktore rejony Cie interesuja? zreszta.... to nie wazne; ja sie pisze na wloczegostwo w kazdym miejscu i czasie Odpowiedz Link
imena Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 10.03.03, 16:15 To ja tez się zgłaszam. Jakby co dajcie znac, bo wakacje się zbliżają Pozdrawiam imena Odpowiedz Link
ann.k Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 11.03.03, 14:32 no wiesz! ja mam wakacje zawsze wtedy kiedy poczuje chec sie dokads wyrwac a jesli sie okazuje w styczniu, ze to troche za zimno na werdowke po europie, jade tam, gdzie pogoda jest ku temu zdecydowanie jestem zwierzatkiem cieplolubnym; Odpowiedz Link
luizaeliza Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 13.03.03, 17:12 zgdzam sie... Propomuje na poczatek jakis wyskok gdzies w gory jak lubisz ? A potem zawsze mozna ruszyc w swiat... L. Odpowiedz Link
ann.k Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 15.03.03, 17:18 gory to cos co kocham najbardziej najchetniej to plecak z namiotem na plecy i pasmem karpackim przez ukraine az do rumunii; wczesniejsze spotkanie chetnie, a i owszem, moze tylko ustalmy skad jestesmy i gdzie sie mozemy spotkac co do urlopu, to jak powiedzialam - kiedy potrzebuje, wtedy mam; Odpowiedz Link
iza.s Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 11.03.03, 16:49 Super, chetnie sie przyłączę! Ale... naprawdę za przysłowiowy grosik i najchetniej powedrowałabym w kierunku południowym,aż na koniec Afryki! Już raz tam byłam i teraz znów "dusza mi sie tam wyrywa"! Bliższe miejsca też chetnie odwiedzę. Pozdrawiam wszystkich obieżyświatów, dajcie cynk, jakby cos się kroiło. Hej Odpowiedz Link
luizaeliza Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 13.03.03, 17:17 Swietnie Iza ! Ja zawsze chetnie - tylko wczesniej zbierzmy jakas ekipe... jakos sama to sie boje... Ja uwielbiam szwedac sie po miejscach nie dostepnych do "turysty z agencji", wole nature i wolnosc... Dlatego propomuje na poczatku ustalenie gdzie, kiedy i co najwazniejsze spotkajmy sie wczsniej by choc troche sie poznac. Co wy na to L. Odpowiedz Link
luizaeliza Re: AAAmoże ktoś ... PROSBA ... 13.03.03, 17:24 TYLKO PROSZE WAS ZBIERZMY SIELY I BLAGAM DOPROWADZMY NASZA WYPRAWE DO KONCA... JA MAM CZAS NA JAKIS URLOPIK JUZ OD LIPCA, ALE ZAWSZE MOZNA COS ZROBIC Z MAJEM, SOBOTAMI ITP... to czekam na konkrety. Luiza Odpowiedz Link
am26 Re: AAAmoże ktoś ... PROSBA ... 14.03.03, 15:46 luizaeliza napisała: > TYLKO PROSZE WAS ZBIERZMY SIELY I BLAGAM DOPROWADZMY NASZA WYPRAWE DO KONCA... > > JA MAM CZAS NA JAKIS URLOPIK JUZ OD LIPCA, ALE ZAWSZE MOZNA COS ZROBIC Z MAJEM, > > SOBOTAMI ITP... > nie mam doswiadczenia w organizowaniu wypadow na forum inetowym, ale mam mnostwo checi wiec jesli wasze podroznicze plany, Drogie Kolezanki, sa nadal aktualne to chetnie sie podlacze! W lipcu moge wziac urlop, wiec pozostaje jedynie okreslic azymut. Co do weekendow to goraco polecam wypady rowerowe... pzdr a Odpowiedz Link
kaja_ Re: ja też chcę 14.03.03, 15:48 ja też chcę, zgłaszam się, najchętniej za grosik, w sumie żadnym kierunkiem nie wzgardzę Odpowiedz Link
am26 Re: ja też chcę 14.03.03, 15:57 kaja_ napisała: > ja też chcę, zgłaszam się, najchętniej za grosik, w sumie żadnym kierunkiem nie > > wzgardzę To zupelnie tak jak ja, wersja economy tez mi najbardziej odpowiada... Odpowiedz Link
imena Re: ja też chcę 16.03.03, 22:00 Kobietki! A może na początek powiemy sobie skąd jesteśmy? Ja jestem z Krakowa. W lipcu mam nadzieję bedę wolna, a week-endy majowe jestem za. Pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link
kaja_ Re: ja też chcę 17.03.03, 19:35 ja też Warszawa ach! już nie jestem tak anonimowa, jak przed chwilą! Odpowiedz Link
mag.a Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 15.03.03, 14:15 czesc widze ze tworzy sie mocna grupa, jesli mozna, to chetnie tez bym dolaczyla pozdr. maga Odpowiedz Link
iza.s Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 18.03.03, 16:28 Zdecydowanie podoba mi się Wasze zdecydowanie doprowadzenia wyprawy do końca ! I propozycja wcześniejszego poznania sie. Ja - jestem z Warszawy - urlop mam zaplanowany na sierpień, ale niekoniecznie - popieram weekendowy wypady - moge zaproponowac dogodny-neutralny grunt na spotkania organizacyjne. No to czekam na maile! Izka Odpowiedz Link
luizaeliza Czesc !!! 18.03.03, 17:49 Wspaniale ze sie jakos pomalu zbieramy !!!! Ja jestem z Podlasia - siedze w Warszawie z przyczyn wszystkim znanych ... Ale skad jestesmy nie ma znaczenia wazne by zachowac determinacje do konca... Rowery - jestem za ... Cieplo pozdrawiam L. Ciekawe zdanie : Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności" Odpowiedz Link
am26 Re: Czesc !!! 20.03.03, 12:56 > Rowery - jestem za ... Suuuper, moze na poczatek ekipa rowerowa sie stworzy. Wiosna tuz, tuz a i ja z Warszawy, wiec wypady np do Kabat/Powsina lub gdziekolwiek indziej mozna zaczac planowac! pozdrawiam wiosennie ania Odpowiedz Link
luizaeliza Re: Czesc !!! 20.03.03, 17:17 > Rowery - jestem za ... > Suuuper, moze na poczatek ekipa rowerowa sie stworzy. Wiosna tuz, tuz a i ja z Warszawy, wiec wypady np do Kabat/Powsina lub gdziekolwiek indziej mozna zaczac planowac! Ok. luizaeliza@gazeta.pl pod tym adresem latwiej nam bedzie sie dogadac. Odpowiedz Link
mag.a Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 20.03.03, 17:48 lodz, ale pracuje w wa-wie i pomieszkuje rowniez rowery? super! pozdrawiam cieplutko maga Odpowiedz Link
am26 Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 22.03.03, 22:45 mag.a napisała: > lodz, ale pracuje w wa-wie i pomieszkuje rowniez > rowery? super! > pozdrawiam cieplutko > maga no to jestesmy juz trzy! Swieeeetnie! pozdrawiam - ania Odpowiedz Link
martyna14 Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 19.03.03, 15:32 luizaeliza napisała: > Witam, > Szukam ludzi, którzy chętnie pojechaliby w świat ze mną. Stwórzmy jakąś > paczkę i zwiedzajmy razem... > L. Witam! Ja chetnie sie powlocze bo juz mnie znowu niesie aby zobaczyc nowe miejsce. Moj facet takim trampem jak ja nie jest wiec trudno czasami znalezc partnera do wypraw. Pozdrawiam goraco Odpowiedz Link
luizaeliza Re: Zbieramy ekipe na mala wyprawke w sobote... 24.03.03, 08:48 Kochani, Moze w sobote sie spotkamy ???? L. Odpowiedz Link
luizaeliza Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 29.03.03, 09:45 Zapadla cisza ... mam nadzieje ze nie opadliscie z sil... Goraco zachecam - do pisania .... L. Odpowiedz Link
beduinka Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 07.05.03, 01:00 a może chcesz się szwendać przez całe wakacje po Afryce Północnej? Odpowiedz Link
honeydo Re: AAAmoże ktoś chce poszwędać sie po świecie ze 19.05.03, 16:19 Hej, Pewnie już zdążyłyście się spotkać. Chętnie bym się dołączyła do Was. Wybrałyście już może kierunek/ e. Odpowiedz Link