katahdin Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 19.07.03, 00:49 Bardzo prosze, zainteresuj nas...napisz co widzialas, to tak na poczatek. Odpowiedz Link
pie3km Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 29.12.03, 21:55 Napisz cos konkretnego i praktycznego. Jakie ogólne wrażenie dotyczące bezpieczeństwa. Jestetm zainteresowany tym tematem na lato. m@rek Odpowiedz Link
podroznik.net Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 12.02.04, 08:39 Napisz jakas relacje ze swojego wyjazdu, pokaz troche zdjec, moze bys cos napisala na moja strone? Odpowiedz Link
marmurowe_schody Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 07.04.04, 12:12 Chyba z Czarnogóry Odpowiedz Link
gamesza1 Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 07.04.04, 18:54 Dawno tu nie zaglądałam... Może być Czarnogóra... Również. Odpowiedz Link
cocco_ka Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 08.05.04, 13:34 bede bardzo wdzieczna za wszystkie uwagi, szczegolnie podroz. chce latem jechac do Podgoricy. Moj adres cocco_ka@gazeta.pl Odpowiedz Link
fordit Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 14.07.04, 09:35 Cześć! Czy nadal jesteś gotowa do podzielenia się wiedzą o Czarnogórze? Interesują mnie ceny (niestety, mój budżet jest tego lata dość skromny; czy na przełomie sierpnia/września można liczyć na niższe ceny), sposoby przemieszczania się (pociągi, autobusy, jakie ceny?), Twoja ocena poziomu bezpieczeństwa kraju, no i czy - Twoim zdaniem - w ogóle warto się tam fatygować? Z góry dziękuję za informacje i pozdrawiam. irek (fordit@gazeta.pl) Odpowiedz Link
clickkey Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 19.07.04, 01:15 To gamoń jakiś a nie gamesza, po co ludziom zawraca ... głowę, w końcu nic nie napisała. Czyżby u niej zespół NPS trwał cały rok? Odpowiedz Link
haszz Re: Wróciłam z Montenegro, podzielę się Informacj 19.07.04, 11:29 A może pokażesz jakieś zdjęcia? Chyba jeszcze nigdy nie widzialem fotek z Montenegro. Od jakiegos czasu rozkrecamy wakacyjne forum fotograficzne a zdjecia z tego zakatka swiata to byla by niezla atrakcja Strone znajdziesz na www.netart.2see.pl P.S. Zapraszam wszystkich ktorzy maja ciekawe zdjecia z ciekawych miejsc. Serwis w 100% niekomercyjny Pozdrawiam Rafał www.netart.2see.pl Odpowiedz Link