motylek_82 11.02.11, 18:32 Zastanawiam sie nad kupnem spacerowki chicco enjoy fun dlatego intetersuja mnie wasze opienie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylki Re: Spacerówka Chicco enjoy fun wasze opienie 11.02.11, 18:34 ile razy przechodzę koła jakiegokolwiek chicco, to trzeszczy niemiłosiernie. Gdybym miała być jego użytkowniczką moje uszy by tego nie zniosły Odpowiedz Link
berciunia1 Re: Spacerówka Chicco enjoy fun wasze opienie 11.02.11, 21:01 miałam chicco enjoy evolution- to to samo spore siedzisko , dobrze się podbija, niezła amortyzacja jak na parasolkę, małe rozmiary po złożeniu, naprawdę lekki jedyny podstawowy minus tego wózka to nie to że trzeszczy bo miałam 2 enjoye i 2 ct 01 i żaden nie trzeszczał, ale strasznie słabe koła po kilku miesiącach latają w ósemkę- na szczescie zawsze przed tym zjawiskiem się ich pozbywałam jeśli już chicco to polecę ct 01 lub enjoy ale z roku najpóźniej 2005- czasem w sklepie się jeszcze trafi stare modele reasumując jako wózek dodatkowy polecam , jako jedyny na częste spacery - szybko się zużyją koła Odpowiedz Link