didis 27.09.11, 21:19 Nie było mnie kilka dni, ale jak zobaczyłam CMGT wrr no i mylo - któryś z nich będzie mój Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saras-wati Re: No nieeee... 27.09.11, 21:45 myślę, że oba teraz mylo, a bjcm gt, jak do nas dotrze, czyli w 2021 roku Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: No nieeee... 27.09.11, 21:49 Nie martw się didis GT dla wnuków kupisz : D Babcia też musi mieć super wózek (tymbardziej babcia wózkomaniaczka ) Odpowiedz Link
didis Re: No nieeee... 27.09.11, 21:55 Oj wtedy to poszaleję, przecież ja Dobrusi nie pozwolę wózka kupić, sama będę musiała wybrać...a fee...ale ze mnie wstrętne babsko będzie Może w Polsce nie kupię, ale moje pierwsze CM też płynęło z US Chcieć to mieć Odpowiedz Link
agnes_nyc Re: No nieeee... 27.09.11, 22:03 hhehehee didis juz wspolczuje twojej synowej hehehehe Odpowiedz Link
sylki Re: No nieeee... 27.09.11, 22:03 didis napisała: > Oj wtedy to poszaleję, przecież ja Dobrusi nie pozwolę wózka kupić, sama będę m > usiała wybrać...a fee...ale ze mnie wstrętne babsko będzie > Może w Polsce nie kupię, ale moje pierwsze CM też płynęło z US Chcieć to mieć > AAAaaaaa Didis haha ja to samo mówię, moje dziewczyny nie kupią wózka tylko jaaaa to zrobię, phi moja synowa też nie kupi ;p Odpowiedz Link
lucyna_1980 Re: No nieeee... 27.09.11, 22:07 Didis, oj jeden to pozwól jej samej wybrać (niech tez ma frajdę) - bo i tak bedzie miała pewnie ich kilka - hehe No ale Ciebie to też zobowiązuje - bo przez te wszystkie lata będziesz musiała być na bieżąco z wózkowymi trendami Odpowiedz Link
saras-wati Re: No nieeee... 27.09.11, 22:54 a ja mam dwie młodsze siostry i jedna właśnie w ciąży...nie jest wózkomaniaczką, więc kto jej wybierze wózek, no kto? Odpowiedz Link
didis Re: No nieeee... 28.09.11, 10:18 Ja mam właśnie dwie psiapsie w ciąży...ale mąż postawił szlabanno na wózek powyżej 1,5 cóż a ona chciała mojego stokkelota Za tyle nawet jej nie sprzedam... Siostrze też wybiorę i ona to już ma przegięcie - ależ się wkurzać będzie AAAAAA no i mój Stokkkelocik - niosłam ostatnio obraz, pieluchy jumbo pake siaty i załadowany kosz aż po brzeg siatki w stokke - wiecie mam nadzieję o co kaman - i miałam tylko jednen palec wolny - małyD: no i który wózeczek da się prowadzić małym palcem?? Uwielbiam go - aż się boję, że go nie sprzedam Odpowiedz Link
sylki Didis 28.09.11, 10:22 a jak się go podbija z załadowanym koszem z przodu? i czy tą torbę można zawiesić w innym miejscu? Czy tam gdzie jest torba może stanąć dziecko Odpowiedz Link
marge_ie Re: No nieeee... 28.09.11, 10:18 Ja zarzekajaca sie, ze jeden wozek na stanie mi wystarczy ... juz przebieram nogami i kombinuje jak go zdobyc Odpowiedz Link
pomilak1 Re: No nieeee... 28.09.11, 10:28 hehe moje siostry wręcz chcą żebym im wózek wybrała, a jeszcze w ciąży nie są kilku koleżankom też wybrałam ostatnio musiałam wyjść ze sklepu z wózkami bo jak słyszałam tekst Pani z brzuszkiem do swojego męża "wiesz, a ta koleżanka co ma dziecko, to ma taki wózek co się przednie kółka obracają, też bym taki chciała" korciło mnie żeby się wtrącić, bo stali przy Tako jumper ale wyszłam, bo pomyśleli by sobie o mnie.... Didis no nie rób tego, bo ja cały czas śledzę wątek "sprzedam" tylko muszę konto oszczędnościowe od nowa zasilać Odpowiedz Link
cortinka Re: No nieeee... 02.10.11, 00:59 Ja to jestem już etatową doradczynią wózkową Tylko kolezanki mają już coraz starsze dzieci i teraz temat rowerków jest na tapecie. Ale jeszcze moja jedna kumpelka jest w ciązy, więc sobie poszaleję Odpowiedz Link
gaga-sie Re: No nieeee... 02.10.11, 12:03 Oooo, o rowerkach też chętnie bym się czegoś dowiedziała... Dla 2-latka, na podgumowanych kołach, nie terkoczących plastikowych. Odpowiedz Link
jolanka-5 Re: No nieeee... 02.10.11, 14:22 Dziewczyny, Wy to potraficie nastrój poprawić. Ostatnio zdołowana czytałam tylko forum, wiedząc, że na chwilę obecną nie mogę zaszaleć ( chociaż za nowy nabytek Sylki oddałabym nerkę, najlepiej męża). Ale jak pomyślałam o tym, że ja też mogę kupować wózki wnukom to aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Mam pięcioro dzieci, razy (plus minus )pięcioro wnucząt na jedno dziecko, razy pięć wózków na każdego wnuka ( bo przecież w jednym nie będą jeździć) to poszaleję. A biorąc pod uwagę, że moja najstarsza córka ma już 19 lat to być może już całkiem niedługo Odpowiedz Link