Dodaj do ulubionych

No nieeee...

27.09.11, 21:19
Nie było mnie kilka dni, ale jak zobaczyłam CMGT wrr no i mylo - któryś z nich będzie mójbig_grin
Obserwuj wątek
    • saras-wati Re: No nieeee... 27.09.11, 21:45
      myślę, że obasmile teraz mylo, a bjcm gt, jak do nas dotrze, czyli w 2021 rokubig_grin
      • lucyna_1980 Re: No nieeee... 27.09.11, 21:49
        Nie martw się didis GT dla wnuków kupisz : D
        Babcia też musi mieć super wózek (tymbardziej babcia wózkomaniaczka big_grin big_grin big_grin )
        • didis Re: No nieeee... 27.09.11, 21:55
          Oj wtedy to poszaleję, przecież ja Dobrusi nie pozwolę wózka kupić, sama będę musiała wybrać...a fee...ale ze mnie wstrętne babsko będziebig_grin
          Może w Polsce nie kupię, ale moje pierwsze CM też płynęło z USbig_grin Chcieć to miećbig_grin
          • agnes_nyc Re: No nieeee... 27.09.11, 22:03
            hhehehee

didis juz wspolczuje twojej synowej hehehehe
          • sylki Re: No nieeee... 27.09.11, 22:03
            didis napisała:

> Oj wtedy to poszaleję, przecież ja Dobrusi nie pozwolę wózka kupić, sama będę m
            > usiała wybrać...a fee...ale ze mnie wstrętne babsko będziebig_grin
            > Może w Polsce nie kupię, ale moje pierwsze CM też płynęło z USbig_grin Chcieć to mieć
            > big_grin

AAAaaaaa Didis haha
            ja to samo mówię, moje dziewczyny nie kupią wózka tylko jaaaa to zrobię, phi moja synowa też nie kupi ;p
          • lucyna_1980 Re: No nieeee... 27.09.11, 22:07
            Didis, oj jeden to pozwól jej samej wybrać (niech tez ma frajdę) - bo i tak bedzie miała pewnie ich kilka - hehe big_grin

No ale Ciebie to też zobowiązuje - bo przez te wszystkie lata będziesz musiała być na bieżąco z wózkowymi trendami big_grin
            • saras-wati Re: No nieeee... 27.09.11, 22:54
              a ja mam dwie młodsze siostry i jedna właśnie w ciąży...nie jest wózkomaniaczką, więc kto jej wybierze wózek, no kto?wink
    • srebrno-listka Re: No nieeee... 28.09.11, 10:09
      No własnie, GT i mi nie daje spokoju big_grin
      • didis Re: No nieeee... 28.09.11, 10:18
        Ja mam właśnie dwie psiapsie w ciąży...ale mąż postawił szlabanno na wózek powyżej 1,5sad cóż a ona chciała mojego stokkelotasad Za tyle nawet jej nie sprzedam...
        Siostrze też wybiorę i ona to już ma przegięcie - ależ się wkurzać będziebig_grin
        AAAAAA no i mój Stokkkelocik - niosłam ostatnio obraz, pieluchy jumbo pake siaty i załadowany kosz aż po brzeg siatki w stokke - wiecie mam nadzieję o co kaman - i miałam tylko jednen palec wolny - małybig_grinbig_grinDbig_grin: no i który wózeczek da się prowadzić małym palcem??big_grinbig_grinbig_grin
        Uwielbiam go - aż się boję, że go nie sprzedambig_grin
        • sylki Didis 28.09.11, 10:22
          a jak się go podbija z załadowanym koszem z przodu?
          i czy tą torbę można zawiesić w innym miejscu?
          Czy tam gdzie jest torba może stanąć dziecko wink
      • marge_ie Re: No nieeee... 28.09.11, 10:18
        Ja zarzekajaca sie, ze jeden wozek na stanie mi wystarczy ... juz przebieram nogami i kombinuje jak go zdobyc suspicioussuspicioussuspicioussuspicioussuspicious
        • pomilak1 Re: No nieeee... 28.09.11, 10:28
          hehe moje siostry wręcz chcą żebym im wózek wybrała, a jeszcze w ciąży nie są tongue_out kilku koleżankom też wybrałam smile ostatnio musiałam wyjść ze sklepu z wózkami bo jak słyszałam tekst Pani z brzuszkiem do swojego męża "wiesz, a ta koleżanka co ma dziecko, to ma taki wózek co się przednie kółka obracają, też bym taki chciała" korciło mnie żeby się wtrącić, bo stali przy Tako jumper ale wyszłam, bo pomyśleli by sobie o mnie.... tongue_out big_grin
          Didis no nie rób tego, bo ja cały czas śledzę wątek "sprzedam" tongue_out tylko muszę konto oszczędnościowe od nowa zasilać tongue_out
    • cortinka Re: No nieeee... 02.10.11, 00:59
      Ja to jestem już etatową doradczynią wózkową smile Tylko kolezanki mają już coraz starsze dzieci i teraz temat rowerków jest na tapecie. Ale jeszcze moja jedna kumpelka jest w ciązy, więc sobie poszaleję wink
      • gaga-sie Re: No nieeee... 02.10.11, 12:03
        Oooo, o rowerkach też chętnie bym się czegoś dowiedziała... Dla 2-latka, na podgumowanych kołach, nie terkoczących plastikowych.
        • jolanka-5 Re: No nieeee... 02.10.11, 14:22
          Dziewczyny, Wy to potraficie nastrój poprawić. Ostatnio zdołowana czytałam tylko forum, wiedząc, że na chwilę obecną nie mogę zaszaleć ( chociaż za nowy nabytek Sylki oddałabym nerkę, najlepiej męża). Ale jak pomyślałam o tym, że ja też mogę kupować wózki wnukom to aż mi się ciepło na sercu zrobiło. Mam pięcioro dzieci, razy (plus minus )pięcioro wnucząt na jedno dziecko, razy pięć wózków na każdego wnuka ( bo przecież w jednym nie będą jeździć) to poszaleję. A biorąc pod uwagę, że moja najstarsza córka ma już 19 lat to być może już całkiem niedługosmile smile wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka